HMNK Rijeka

Started by worm, 07.08.2024, 22:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

D
Atmosfera je bila potpuno prikladna. Od starta potpuno normalno, dečki normalni, nikakve tenzije. Tenzije su nastale kad je njihov MAJMUN  napucao loptu prema djeci koja su svaku utakmicu uz ogradu. Tada je krenulo što je i trebalo krenuti. Dobro je i prošlo da mu netko nije ušao unutra i objasnio neke stvari.
Isto tako suđenje je ponovno bilo čisto navlačenje prema jednoj ekipi kao što je bilo i prvu utakmicu protiv Novo Vrijeme. Kao i na velikom nogometu suđenje je nešto što provocira, pogotov kad vidiš naočigled neke stvari.

Nevjerojatno je kako ta vrsta sa juga ima potrebu iživljavanja prema slabijima od sebe.. nekoć na Kantridi bakljama a jučer pak na ovaj način.. nevjerojatno.. kako sa purgerima nikad nema tih sranja a realno ima razloga da se dogode.. Pitam se šta bi bilo da je četvorka pogodila jednog 10 godišnjaka u glavu..

I
Ne znam, meni ti prekršaji nisu diskutabilni. Općenito smo počeli dosta vikati na suce, a nisu oni uvijek krivi.

Mi jesmo jučer igrali malo više na agresiju jer smo trebali kompenzirati.

Inače jučer nije bilo onog španjolca, koji mi je strašno itritantan. Vjerujem da je u nekoj kontra ekipi da bi već netko radi njega ušao na parket.

B
Quote from: deo123 on Today at 10:10Atmosfera je bila potpuno prikladna. Od starta potpuno normalno, dečki normalni, nikakve tenzije. Tenzije su nastale kad je njihov MAJMUN  napucao loptu prema djeci koja su svaku utakmicu uz ogradu. Tada je krenulo što je i trebalo krenuti. Dobro je i prošlo da mu netko nije ušao unutra i objasnio neke stvari.
Isto tako suđenje je ponovno bilo čisto navlačenje prema jednoj ekipi kao što je bilo i prvu utakmicu protiv Novo Vrijeme. Kao i na velikom nogometu suđenje je nešto što provocira, pogotov kad vidiš naočigled neke stvari.

Nevjerojatno je kako ta vrsta sa juga ima potrebu iživljavanja prema slabijima od sebe.. nekoć na Kantridi bakljama a jučer pak na ovaj način.. nevjerojatno.. kako sa purgerima nikad nema tih sranja a realno ima razloga da se dogode.. Pitam se šta bi bilo da je četvorka pogodila jednog 10 godišnjaka u glavu..

Taj MAJMUN nije samo napucao loptu. Prvo je kod slavlja gola izbeljio se prema publici, a onda prije napucavanja spomenute lopte slao puse, trzao međunožjep kao napušite mi se kurca, zatim se skrivao iza dresa i plazio jezik. Kad je sjeo na klupu je srednjim prstom se kao češao i gledao u publiku. Mislim da su mu iz njegovog stožara očitali bukvicu pa se smirio.

K
Trebalo je uletit u teren za početak, prebit par glava i onda nastavit bez publike, treba pokazat di dolaze i kako se smiju ponašati

R
Quote from: Kostrena on Today at 11:56Trebalo je uletit u teren za početak, prebit par glava i onda nastavit bez publike, treba pokazat di dolaze i kako se smiju ponašati

Da, i nek klub popije kaznu da odu u minus i nek ih se izbaci iz finala, glavno pokazat di su dosli.
Ima nacina, i ja sam za atmosferu i da nam se niko ne kurci na nasem terenu al nekad treba i pametnije odigrat. Uostalom kod izvodenja penala njihovom igracu su se noge odsjekle kad ze prolomio zvuk negodovanja i zvizduka, to je to.

Meni nije jasno ubacivanje onih kartona od pive i to jos od starijih. Ajde mulci al jbt, klub ovisi o sebi i entuzijastima koji ga vode, a kazne ih definitivno guraju nazad u svakom pogledu.

Seljačija je atmosfera na trenutke. Fora je to za vidjeti tu i tamo, nabrijanost i sve, ali kako na Ruji tako i gore se često prelazi granica. Ta ubacivanja i slično, to je samo pitanje vremena kad će se svima obit o glavu.
#navodninavijač

Today at 14:21 #246 Last Edit: Today at 14:22 by sthlm1987
Quote from: Brijest on Today at 11:12
Quote from: deo123 on Today at 10:10Atmosfera je bila potpuno prikladna. Od starta potpuno normalno, dečki normalni, nikakve tenzije. Tenzije su nastale kad je njihov MAJMUN  napucao loptu prema djeci koja su svaku utakmicu uz ogradu. Tada je krenulo što je i trebalo krenuti. Dobro je i prošlo da mu netko nije ušao unutra i objasnio neke stvari.

Taj MAJMUN nije samo napucao loptu. Prvo je kod slavlja gola izbeljio se prema publici, a onda prije napucavanja spomenute lopte slao puse, trzao međunožjep kao napušite mi se kurca, zatim se skrivao iza dresa i plazio jezik. Kad je sjeo na klupu je srednjim prstom se kao češao i gledao u publiku. Mislim da su mu iz njegovog stožara očitali bukvicu pa se smirio.

Bila je neka ekipa u mojoj blizini i cijelo vrijeme su mu se derali "juzni srbine". Prvo je bio hladan no kako je vrijeme odmicalo vidjelo se kako sve vise raste bijes u njemu dok nije eksplodirao.
Poslije su uzeli Kovacevica i derali se Savoooo Kovacevic dok i on nije poceo mijenjat boje ko semafor.
Glupo zvuci al nekako mislim da je to jedan od vecih razloga sto smo uspjeli okrenuti utakmicu na nasu stranu.
Rijeka u srcu, Armada do groba!