SHNL 3. kolo: Rijeka - Istra 1961, nedjelja 18.08.2024, 21:00h

Started by river, 17.08.2024, 20:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ajmo haiku:

Gnjusa nema,
Ne otvara se tema?
Malo sutra!

Rutinska pobjeda te početak neporaženog niza od 48 utakmica.

Ivanovic zabija

A
Iskreno se nadam da će Đale postaviti potpuno drugačiju taktiku od one viđene kod Šveda. Onaj Gagua i Lawal su neumorni trkači i repriza "slučaja Hodža" nam ne gine ako budemo drvili loptom između Zlome i stopera. Obavezno obratiti pažnju na Beyatta kad uđe (tek je došao pa ne vjerujem da će biti starter) jer ono što sam ga ja vidio u 25 minuta prošli vikend izgleda jako dobro za HNL okvire...iskreno, ne izgledaju kao momčad koja će ove godine uzeti svoje 9. mjesto i ako ne budemo značajno bolji od ovoga dosada, biti će svašta.

06.08.2023 Rijeka Istra 6 : 0

Dobro da smo povukli Majstorovića donio je neophodno iskustvo a vidim i zašto neki zazivaju Majkića umjesto Zlome.

Ja se nadam da će pasti kiša i malo popustiti ove vrućine.

1:0 Marešić promašuje loptu, Ivanović puca traljavo po sredini gola, Majkić kroz ruke dobije gol
2:0 Selahi 22 metra odličan gol u kut
3:0 presječena lopta, Pašalić eurogol 25m
4:0 Goda iz kornera
5:0 Selahi odličan prodor, Ivanović promašuje petom, odbija se od Majstorovića u gol
6:0 Djouahra prodor iako više odbijena lopta, odlična povratna za Grgića

Totalno druga slika godinu kasnije. Je, šanse su stvarane, ali ni pred godinu dana 6:0 unatoč to nije bilo ništa bajno nego na individualnu kvalitetu, sreću i prekid.
#navodninavijač

I
Jebanje majke treba sacuvati za poslje olimpije, sljedece 4 tekme apsolutna podrska a poslje cemo traziti krivce.
Najmanje sta nam sad treba da krene nervoza i psovanje nasih igraca.

A
Koliko god želim vjerovat u pobjedu trenutno nemogu jer nisam ništa vidio dobro u našoj igri ni u prijateljskim ni u službenim utakmicama. Lokomotiva je bila dosta dobra al i ona je mogla na drugu stranu da je Lokomotiva zabila nešto na 0:0 i 1:0.Igrao sam 1:1 na coppi samo zato jer mislim da sam možda samo jednom stavio poraz Rijeke jer jednostavno to nemogu odigrat. Dao Bog da griješim i da nas pobjeda digne. Fale nam šta se već spominjalo mudobje u ekipi da nas dignu. Ovi mi svi izgledaju kao pickice koje kad neide glava u pod.

D
Teška utakmica će biti svakako... istra ima d9brog trenera i par zanimljivih igraca. Teško je procijeniti kako ćemo mi izaći i šta je u glavama naših pulena.

Samo da ne dobiju neki glupi gol jer će ih tribine pojest...

Istra igra igraca na igraca po cijelom terenu. Sve utakmice Istre ce bit kopija jedne te iste i uglavnom dosadne za popizdit. Tramezani kopira Gasperinija, ali na puno nizem nivou. To znaci da ce Zlomislic sam imat posjed lopte od 40%.
Na treningu treba uigrat jednu jedinu akciju sa krizanjem par igraca i odigravanjem iz prve i njihova obrana puca.
Ako bude 0:0, u 60 napravit 4 promjene i uvest Jankovica, Fruka, Ivanovica i Pasalica.

Sve s te utakmice 6:0 treba prekopirati. Znaci bekovi Bogi i Devetak , Radeljic umjesto Dilavera i to je to. Eventualno Rukavinu umjesto Jankovića, njega na CAM, a Fruka na klupu.
Bandu svakako u prvih 11
SPORTSKI ODLAZI!

A
Imam info da Selahi ide na tribinu a Hodza na klupu. Ako je točan ja neznam kamo sve vodi.

Quote from: Arci1984 on 17.08.2024, 22:30Imam info da Selahi ide na tribinu a Hodza na klupu.

Što su napravili protiv Šveđana sasvim logičan potez ;D

K
Quote from: Arci1984 on 17.08.2024, 22:30Imam info da Selahi ide na tribinu a Hodza na klupu. Ako je točan ja neznam kamo sve vodi.

Bit će pobjeda znači.
Ne znam zašto bi Selahi završio na tribini, možda se potukao sa trenerom 😆

S
U utakmici prije godinu dana svi naši igrači letjeli su po terenu u odnosu na igrače Istre ko u kung-fu filmu nindže u odnosu na seljake koji skupljaju rižu.
Kako novi Riječki stožer na riječki pogon. ne može ništa bitno izmijeniti prije 3-4 tjedna (ni taktički ni fizički), sutra slijedi suočavanje s jablanovim radom u pripremama.
Ako opet primjetite bizarne elemente u igri, poput 200 dodavanja Zlomisliću, to je siguran znak da se igrači opiru promjenama i ne žele surađivat.

M
I meni se tako čini.
Selahi je igrač koji nemože skrivati kad je nezadovoljan, a protiv Elfsborga je bio mlak.
Ako je Đale bio u tolikoj ljubavi s njima neka porazgovara jer je sad jako bitno. Jebe mi se kad proigraju za 10 kola kad nije važno.
Nemogu vjerovat da ću ovo reć, ali prije smo se žalili da Miško nije uz klub, da stalno putuje, a koliko vidim bolje je kad je na putu, isto ko kad se vratio prošlu sezonu krenuli smo u negativnu seriju.