SHNL 3. kolo: Rijeka - Istra 1961, nedjelja 18.08.2024, 21:00h

Started by river, 17.08.2024, 20:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

O
Quote from: moreplovac on 18.08.2024, 00:09I meni se tako čini.
Selahi je igrač koji nemože skrivati kad je nezadovoljan, a protiv Elfsborga je bio mlak.
Ako je Đale bio u tolikoj ljubavi s njima neka porazgovara jer je sad jako bitno. Jebe mi se kad proigraju za 10 kola kad nije važno.
Nemogu vjerovat da ću ovo reć, ali prije smo se žalili da Miško nije uz klub, da stalno putuje, a koliko vidim bolje je kad je na putu, isto ko kad se vratio prošlu sezonu krenuli smo u negativnu seriju.

Malo cudno, valjda imaju neki strah od njega, tko zna.

Sebičan si na dva mala gola
Pisana je tebi glavna rola
Al' ti loptu nisi znao dodati
Pa ti sada svira plehnati
Miskovic

Na putu prema dole...
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ako je tocno volio bi vidjeti Ilinkovića i Bandu, makar je nekakva promjena...
SPORTSKI ODLAZI!

R
Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 23:24U utakmici prije godinu dana svi naši igrači letjeli su po terenu u odnosu na igrače Istre ko u kung-fu filmu nindže u odnosu na seljake koji skupljaju rižu.
Kako novi Riječki stožer na riječki pogon. ne može ništa bitno izmijeniti prije 3-4 tjedna (ni taktički ni fizički), sutra slijedi suočavanje s jablanovim radom u pripremama.
Ako opet primjetite bizarne elemente u igri, poput 200 dodavanja Zlomisliću, to je siguran znak da se igrači opiru promjenama i ne žele surađivat.

Meni cak to niti ne smeta..dapace vecina pravih ekipa koja voli posjed i kontrolu igre sa loptom u nogama  pocinje svoje napade od zadnje linije , problem je sta se nasi vezni Petko I Hodza nisu spustali nisko pa.su stoperi bili prisiljeni pod pritiskom nabijati visoke lopte sto su svedani kupili bez problema
Nasa igra pod Sopom pa I prije pod Supkom se bazirala na presingu I tranziciji...da li smo to htjeli nadograditi ?vrijeme ce pokazati

Nadam se da previše sudimo po utakmici u Švedskoj jer Elfsborg je dobra momčad iz kvalitetne lige za razliku od naše. KL je itekako dohvatljiva i meni osobno zanimljivija opcija

Današnja utakmica ima težinu da preusmjeri sve u drugom pravcu i nakon nje će nam puno toga biti jasnije.

A
Quote from: 18orvat on 18.08.2024, 12:37Nadam se da previše sudimo po utakmici u Švedskoj jer Elfsborg je dobra momčad iz kvalitetne lige lige za razliku od naše. KL je itekako dohvatljiva i meni osobno zanimljivija opcija

Današnja utakmica ima težinu da preusmjeri sve u drugom pravcu i nakon nje će nam puno toga biti jasnije.
Uvjeravali su nas i da su Rumunji dobra ekipa

D
Quote from: Ro-Ro on 18.08.2024, 11:49
Quote from: Snowcrash on 17.08.2024, 23:24U utakmici prije godinu dana svi naši igrači letjeli su po terenu u odnosu na igrače Istre ko u kung-fu filmu nindže u odnosu na seljake koji skupljaju rižu.
Kako novi Riječki stožer na riječki pogon. ne može ništa bitno izmijeniti prije 3-4 tjedna (ni taktički ni fizički), sutra slijedi suočavanje s jablanovim radom u pripremama.
Ako opet primjetite bizarne elemente u igri, poput 200 dodavanja Zlomisliću, to je siguran znak da se igrači opiru promjenama i ne žele surađivat.

Meni cak to niti ne smeta..dapace vecina pravih ekipa koja voli posjed i kontrolu igre sa loptom u nogama  pocinje svoje napade od zadnje linije , problem je sta se nasi vezni Petko I Hodza nisu spustali nisko pa.su stoperi bili prisiljeni pod pritiskom nabijati visoke lopte sto su svedani kupili bez problema
Nasa igra pod Sopom pa I prije pod Supkom se bazirala na presingu I tranziciji...da li smo to htjeli nadograditi ?vrijeme ce pokazati

Prije tekme u Svedskoj rekli su da im je plan zadrzat posjed i gradit igru. Posjed smo zadrzali, igru nismo gradili, najjednostavnije receno

Igrat ćemo agresivo veli Tramezzani. To je učinio i Elfsborg i ostvario jackpot.
Baš me zanima hoće li naši zmati odgovoriti na agresivu.

D
Jel zna netko di se moze gledat besplatno tekma osim na utakmice.net?

K
Znam ja ali kršim pravila foruma ako ti kažem 😆

D
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 16:31Znam ja ali kršim pravila foruma ako ti kažem 😆

Znaci osudjen sam na napaljene Sanje 20 metara od mene :(

Ne kršiš pravila ako mu pošalješ u inbox  ;).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Zajebavam se... Na fawa news imate sve utakmice uživo bez reklama, i Hnl

K
Quote from: Kostrena on 18.08.2024, 16:50Zajebavam se... Na fawa news imate sve utakmice uživo bez reklama, i Hnl

Ako ti ne bude slučajno javi se pa ti pošaljem link od Bembare