UKL, Playoff: Rijeka-Olimpija, četvrtak 22.08.2024., 20h

Started by D2, 22.08.2024, 08:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/olimpija-objavila-da-je-prodano-12-tisuca-ulaznica-ocekuje-se-nekoliko-tisuca-navijaca-rijeke/

Rijekini navijači koji razno-raznim kanalima masovno kupuju ulaznice za sektore nedaleko onom namijenjenom gostujućim pristalicama koji je preko kluba rasprodan za nekoliko sati. U tom sektoru bit će 800 navijača Rijeke, još njih barem dvaput toliko na preostalim tribinama. Jasno, oni, kako navode organizatori ne smiju nositi Rijekina obilježja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: korner on 28.08.2024, 11:05
Quote from: ddrizala on 28.08.2024, 09:21
Quote from: Vado Magnar on 27.08.2024, 23:05Ne kužim vas. Djuahra je na prijateljskima dobivao dosta prostora i nikada, ali baš nikada se nije nešto dokazao. Puno bi driblao, tukao po golu i - promašivao. Jednostavno se tada činio kao muha bez glave.
Onda je otišao u španjolsku drugu ligu (valjda?) i ni tamo nije igrao.

Rukavina tek se treba pokazati, ali za sada nije za baciti, a i mali Butić je igrač kojeg treba forsirati. Meni je zaista nejasno da se brani ideja da se forsira Djuahra koji je dobio prilika i nije ih iskoristio, a ne forsiraju se Rukavina i Butić koji se čine kao talentirani igrači i već su nešto i pokazali na terenu. I k tome se navodi i razlog da ga valja forsirati jer je na plaći. Boh... ne kužim.  :bo:

Ne znam za vas ali meni Butic uopce nema gradju nekog krila i apsolutno nista nije pokazao osim nebitnog gola za 4:0 koji je po mom sjecanju bio neki unutar 16m da li odbijanac ili nesto tog tipa.

Butic gubi puno lopti, ne otvara prostor i ne napada gol za razliku od Djouahre koji je brz. Samo to, brz, ali to mu je dosta i da otvori prostor i da napadne gol i da pokusa nesto. Pa ne znam koji to klub ima stranog igraca na klupi kojeg nece u sezoni dva puta ubaciti u igru. Prvu tekmu sezone, Sopic ga stavlja na spicu umjesto Ivanovica.

Gledam decka, trci, ali po faci vidis da mu se njake. Steta da nam propadne jos jedan takav, pa da ode van i proigra kao Yansane ili ne znam ko jos. Butic nikako nije za prvu ekipu, dapace nije najbolji na toj poziciji i mora ic na posudbu.

PS. Prosle godine na gostovanju u Osijeku Yansane je startao i valjda bio najbolji igrac na terenu dok je igrao, brz, prodoran, dribler samo eto igrao je tekmu pri kraju reda radi i kasnije otisao.
sve to nakon 55 minuta trash timea?

wow

na tribinu s njim nek bubnja s armadom
18 godina mulac sa kiselom facom nema sta trazit na krilu....

:svakacast:  :svakacast:  :svakacast:
Umro sam od smijeha hahaha
SPORTSKI ODLAZI!

E
Quote from: Vado Magnar on 27.08.2024, 23:05Ne kužim vas. Djuahra je na prijateljskima dobivao dosta prostora i nikada, ali baš nikada se nije nešto dokazao. Puno bi driblao, tukao po golu i - promašivao. Jednostavno se tada činio kao muha bez glave.

Rukavina tek se treba pokazati, ali za sada nije za baciti, a i mali Butić je igrač kojeg treba forsirati. Meni je zaista nejasno da se brani ideja da se forsira Djuahra koji je dobio prilika i nije ih iskoristio, a ne forsiraju se Rukavina i Butić koji se čine kao talentirani igrači i već su nešto i pokazali na terenu. I k tome se navodi i razlog da ga valja forsirati jer je na plaći. Boh... ne kužim.  :bo:

Ne znam za vas ali meni Butic uopce nema gradju nekog krila i apsolutno nista nije pokazao osim nebitnog gola za 4:0 koji je po mom sjecanju bio neki unutar 16m da li odbijanac ili nesto tog tipa.

Butic gubi puno lopti, ne otvara prostor i ne napada gol za razliku od Djouahre koji je brz. Samo to, brz, ali to mu je dosta i da otvori prostor i da napadne gol i da pokusa nesto. Pa ne znam koji to klub ima stranog igraca na klupi kojeg nece u sezoni dva puta ubaciti u igru. Prvu tekmu sezone, Sopic ga stavlja na spicu umjesto Ivanovica.

Gledam decka, trci, ali po faci vidis da mu se njake. Steta da nam propadne jos jedan takav, pa da ode van i proigra kao Yansane ili ne znam ko jos. Butic nikako nije za prvu ekipu, dapace nije najbolji na toj poziciji i mora ic na posudbu.

PS. Prosle godine na gostovanju u Osijeku Yansane je startao i valjda bio najbolji igrac na terenu dok je igrao, brz, prodoran, dribler samo eto igrao je tekmu pri kraju reda radi i kasnije otisao.

wow

Nema nikakve veze s tim. Dječak mora pokazati nešto da bi ga se smatralo super talentom.

Nisam ništa vidio. Nema driblinga, nema udarca, nema centaršuta, nema kretanja s loptom / bez lopte, nema ničega.

Cijelo vrijeme činio je da je na terenu samo kako bi popunio broj.

Ivanović je doša kao stranac u dobi od 19 godina. I bez obzira na sve, kako i gdje, barem se vidjel njegov tempo, njegovu volju i tako dalje.

Kod Butića? Nijemci bi to nazvali beskrvnim.

D
Quote from: efx on 28.08.2024, 11:39

wow

Nema nikakve veze s tim. Dječak mora pokazati nešto da bi ga se smatralo super talentom.

Nisam ništa vidio. Nema driblinga, nema udarca, nema centaršuta, nema kretanja s loptom / bez lopte, nema ničega.

Cijelo vrijeme činio je da je na terenu samo kako bi popunio broj.

Ivanović je doša kao stranac u dobi od 19 godina. I bez obzira na sve, kako i gdje, barem se vidjel njegov tempo, njegovu volju i tako dalje.

Kod Butića? Nijemci bi to nazvali beskrvnim.

Tocka na i.

Butiću ne pomaže što je na 3 HNL utakmice ušao po 20 minuta na riješen rezultat gdje se uopće nije pokušavalo zabiti gol (dvaput 4:0 i 0:2 Osijek), a protiv Elfsborga je igrao 20 minuta u onoj komediji dodavanja s Radeljićem u napadu. Voljni moment će se pokazati s vremenom, kao i kvaliteta.

U juniorima je itekako imao zapažene poteze, a radije bi da sjedi nama na klupi nego u Šibeniku kao Dujmović. Tko je tu posudbu amenovao je kreten, on se četiri kola zaredom "kali" kroz 3+1 minutu terena odnosno klupu. :sta:
#navodninavijač

Prerano je za bilo kakve smislne procjene Butića. Čovjek nije odigrao 30 minuta u šutu.
Ja nemam pojma kakav je, ali očito da je struka (ona prava, ne forumska) procjenila da ga ima smisla forsirat i ja pozdravljam to. Forsiranje naših perspektivnih juniora.
To je nešto što godinama prizivamo i sada kada se događa neki kukaju zbog Djuahre. Tipa koji ima 6 godina više od Butića, dvije godine je u klubu, započinjao je neke prijateljske utakmice, odigrao dosta minuta i nije ništa pokazao. Fakat ne kužim.

I
Čabraja tri tekme na klupi pa sad Butić postaje Pedro. U pripremnima se vidjelo i centaršuta i udaraca i driblinga. U trash time-u je zabio. Sad i kad zabije ne valja način kako je zabio. Ne vidimo treninge, ne znamo sve, nadam se da se oni koji odlučuju zašto Djuro i Banda ne igraju a Rukavina i Butić ulaze vode sportskim parametrima a ne samo bađet/resale kurcima palcima.

D
A inace oba Smolcica su pokazala cudo kad su počela.. jedan i drugi su bili bog pomozi a gledaj ih sad..

M
Što se Dujmovica tiče po mom mišljenju su ga zajebali naši ( ko god je tempirao njegovu posudbu), dečka su poslali nakon priprema u Šibenik, kad je tamo ustaljen sastav i sustav, ali mislim da dečko ima kvalitetu za izboriti se.

Quote from: TIR on 28.08.2024, 08:32I otvorite temu za uzvrat, alo vi tamo @Gnjusna Izdajica I @river I @D2 I tko god već.

Nitko ne želi otvoriti temu i preuzeti rizik krivice na svoja leđa 🤭
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku