Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Di god dođe ja ću mu pljeskati. Legenda

Z
Nisam očekivao da ćemo i mi govoriti : "vrijeme je" ...

Quote from: Fiumano on 08.04.2024, 13:43Di god dođe ja ću mu pljeskati. Legenda

+1

Al ajmo realno, u ljeto puni 33g, igra još u bundesligi, njemu još ide jedna međustepenica prema dole do hnl-a, a onda bi mogo biti i prestar..

Ugl gospodin, da se vrati u bilo kojoj ulozi, vrata bi mu trebala biti otvorena

Kramarićev povratak u Rijeku bi bio najmanje šta može napravit da se oduži klubu. Sjetimo se samo šta je Tomečak pričao tj. kako je Kramarić uopće dospio kod nas.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Postojao je i neki misterij oko odlaska... nikad do kraja razjašnjen. Malo nakon odlaska iz Rijeke u jednoj je situaciji novinarima, na pitanje o Rijeci, odgovorio "bolje da šutim".

Iskreno, ne vjerujem da će se vratiti, ali bilo bi sjajno kada bi se naše "legende" počele vraćat u klub. Naravno, to treba biti izvedeno na pravi način, a ne na Kalinići/Livaja način koji im je donio kratkotočnu radost i dugoročnu patnju. A mi s veseljem tamanimo kokice i uživamo u predstavi.  :neretljak:

Škakljiva tema. Evo da se ovu zimu vratio Kreilach, legenda nema veće.

Došao bi sjediti na klupi, dok u Vancouveru uglavnom igra standardno, vade ga nakon 65. minute. Tamo pak igra napadača, polušpicu, u jednom trenu i desno krilo... WTF?
Gdje god ga smjestiš, netko je kvalitetno ispred njega. Selahi je bolji defenzivac. Hodža je projekt s pedigreom, Fruk najbolji mladi asistent na kontinentu. Svakom bi bio rezerva. A opet bi svi potpisali da se vrati.

Mi volimo pričati o povratnicima, ali realnost je da se treba poklopiti pun kufer stvari da se povratak i odradi.

Meni su ovog ljeta najrealniji Ivušić, Mance i Vešović.
Prvi u slučaju odlaska Labrovića, iako je uz još dva golmana, igrač s najvećom minutažom ove sezone na Cipru i ima stabilan dvogodišnji ugovor. Ali nudio se bez rukavica u nekoliko navrata, tako da vjerujem da će biti opcija kadgod Labro ode.
Mance je Marić za siromašne, a pošto teško da imamo novaca za njega, plus Mance se također nudio, moguće da je na radaru. "Problem" je nesređena situacija u napadu gdje imaš tri igrača različitih karakteristika, a nijedan nije devetka kao Drmić iz najboljeg doba, što je upravo ono što nama treba.
Vešović, s godinom dana ugovora u Azerbajdžanu, ako se vidi bliže domu u 33. godini života. Na beku i krilu bi imao veću minutažu nego pretpostavljam polu-otpisani Veiga, a prirodno bi bilo nadograditi Smola-Veiga i Pašalić-Grgić s nečim jačim, on mi tu prvi pada napamet.

Nitko od njih ne može biti legenda, ajde Vešo je najbliži. Ali toliko je već noževa zabijeno od strane te šampionske generacije da ne vjerujem nikome...
#navodninavijač

QuoteNitko od njih ne može biti legenda, ajde Vešo je najbliži.

Pa šta sam ja napisao? Uspoređujem Ivušića koji je otišao sa 14 iz Rijeke, Mancea koji je rođen tu, al igrao za kadete Pomorca pa otišao u Istru, i Vešovića.

Između njih troje, Vešović je najbliži tom statusu. Nisam rekao da je legenda.

A uostalom već smo imali par rasprava o tom etiketiranju i zaključimo svaki put da je to na subjektivnoj razini.

Ako legenda može bit samo netko tko nije prešao u Dinamo/Hajduk, otpada ti ih masu.
Ako je pitanje kvalitete, tek onda ih izgubiš još više.
Onda dodaš faktor povratka u klub pod stare dane, otpada ti i Kreilach... I završiš bez ikoga na kraju. ;)

EDIT: jebiga ja odgovorim, a @waf pobrisao post u međuvremenu :D
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 08.04.2024, 16:34
QuoteNitko od njih ne može biti legenda, ajde Vešo je najbliži.

Pa šta sam ja napisao? Uspoređujem Ivušića koji je otišao sa 14 iz Rijeke, Mancea koji je rođen tu, al igrao za kadete Pomorca pa otišao u Istru, i Vešovića.

Između njih troje, Vešović je najbliži tom statusu. Nisam rekao da je legenda.

A uostalom već smo imali par rasprava o tom etiketiranju i zaključimo svaki put da je to na subjektivnoj razini.

Ako legenda može bit samo netko tko nije prešao u Dinamo/Hajduk, otpada ti ih masu.
Onda dodaš faktor povratka u klub pod stare dane, otpada ti i Kreilach... I završiš bez ikoga na kraju. ;)

EDIT: jebiga ja odgovorim, a @waf pobrisao post u međuvremenu :D

Pa ja baš gledam s kim se ti svađaš...

R
Da ne bude da nema nikog ima igračau generacijama iz 80-ih, Recimo Srećko, Radin i ekipa su sve to odradili.
P.S pišem ovaj post samo da se ne @TIR ne svađa sam sa sobom.

Quote from: TIR on 08.04.2024, 16:34Ako legenda može bit samo netko tko nije prešao u Dinamo/Hajduk, otpada ti ih masu.
Onda dodaš faktor povratka u klub pod stare dane, otpada ti i Kreilach... I završiš bez ikoga na kraju.

;D

M
10.04.2024, 14:50 #1047 Last Edit: 10.04.2024, 14:52 by moreplovac
Quote from: Marabunt Campetto on 10.04.2024, 10:31https://net.hr/sport/nogomet/u-hajduku-je-franko-andrijasevic-dozivio-nepravdu-otisao-je-s-poljuda-i-osvojio-naslov-ne-zalim-za-nicim-98b67ee0-f633-11ee-8024-7ecc6c482c09

Franko odi u kurac,sjebes me sa jednom recenicom

"Nakon svega što mi se dogodilo u Hajduku, shvatio sam da je tako trebalo biti. Drago mi je što se to dogodilo. Ne žalim niti sekunde. Dokazao sam sebi da mogu, ostvario svoje snove, postao prvak Hrvatske u jednom divnom klubu i sredini."

D
Pa evo Prskalo je legenda i velika mrlja kluba u Misko eri.
Nas najtrofejniji igrač  je  odbacen ko stara šlapa.
Nadam se da je to kasnije bar malo  izgladjeno od strane kluba.

Evo jedne njegove izjave:
Činjenica da se na pomalo ružan način rastao s Rijekom ne umanjuje osjećaje koje nosi prema klubu.

"Niti pod razno. Rijeka je ljubav i jedna velika emocija. Kako god se rastali, klub mora biti iznad svega. Iznad Prskala, Miškovića, ovih ili onih. Svi smo mi prolazni, Rijeka ostaje".

M
Quote from: duke on 10.04.2024, 15:59Pa evo Prskalo je legenda i velika mrlja kluba u Misko eri.
Nas najtrofejniji igrač  je  odbacen ko stara šlapa.
Nadam se da je to kasnije bar malo  izgladjeno od strane kluba.

Evo jedne njegove izjave:
Činjenica da se na pomalo ružan način rastao s Rijekom ne umanjuje osjećaje koje nosi prema klubu.

"Niti pod razno. Rijeka je ljubav i jedna velika emocija. Kako god se rastali, klub mora biti iznad svega. Iznad Prskala, Miškovića, ovih ili onih. Svi smo mi prolazni, Rijeka ostaje".

Apsolutno si u pravu, to je jasno.

Volio bi da se na neki nacin ispravi ta nepravda, koja je nastala u eri covjeka koji je doslovce ostavio pepel.