Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: I2 on 26.04.2024, 09:31https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/mozda-zvuci-suludo-ali-jos-uvijek-se-nadam-dalicevom-pozivu-dinamo-vidjet-cemo-ali-mislim-da-nista-od-toga-15454422?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1wW7Hfs-nugIXrzIPhoL1__XiLut90913La4tTVGMmzWc435VNqCH_CfI_aem_AdPQUXaMifAeE7HSRd6POdNvPU3IQgza32UxcFjJBTT4XFx7GIYWitr6Blwt0fNm6edmKTxaZWpZqUv5aKxiK7N2

Reagirao bih na supacki naslov,od svega stavi ovo,da ispadne da svi u Hr svrsavaju na jedan od dva centra zla. A mogao je staviti i ovo kad je vec spominjao klubove:

Rijeka je prva na ljestvici...
- Naravno da je pratim.

ili ovo

Kome dajete veće šanse Rijeci ili Dinamu?

- Rijeka je moj klub, Rijeci dajem veće šanse.

ili ovo:

Planirate li doći na Rujevicu na proslavu naslova prvaka, ako ga Rijeka osvoji?

- Neću moći jer 25. svibnja imam zadnju utakmicu, ali nadam se da ću doći na feštu u grad dan kasnije. Dojurit ću odmah na proslavu titule - zaključio je Frigan.

Ali ne paksu stavi nesto izvuceno iz konteksta.

Naslove biraju urednici. Clanak o Friganu ce svi navijaci Rijeke procitati, a ovim naslovom ce i dosta navijaca repke i dinameta kliknuti. Jbg.

Ali gledam njegove brojke. Nije lose za prvu sezpnu i uz te 2 ozlijede. Mogao bi vrlo lako iduce sezone eksplodirati gore. Nadam se da hoce!

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

27.04.2024, 09:05 #1099 Last Edit: 27.04.2024, 09:06 by Silvio Dante

Mučna strana povijesti, ni prisjećati se ne volim. Jasno, nikakve to veze nema s Žilićem, da me ni bi netko krivo protumačio ne daj Bože. Nego cijelim tim trenutkom, atmosferom koja je vladala jedan poduži period. Period u kojem sam s grčom išao na utakmice. Nekih scena sa Zapada se i dan sjećam kao da su jučer bile, i ne bih vjerovao da su se dogodile da nisam na vlastite oči sve vidio. Ne ponovilo se.

Nakon tih scena na zapadu, malo sam se maknuo, a kasnije vratio na B tribinu na kojoj sam i dalje.

Po meni ono što se tada događalo je bilo baš jadno.

18.05.2024, 22:52 #1107 Last Edit: 18.05.2024, 22:53 by Vado Magnar
Quote from: Uzaludni on 18.05.2024, 22:27https://sportklub.n1info.hr/nogomet/video-povratak-hoffenheima-kramaric-strijelac-za-izjednacenje/

Hattrick i asist protiv Bayerna. Na sofascoreu čista desetka. Majstor.  :svakacast:
Volio bih da se vrati u Rijeku, ali bojim se da su ipak veće šanse da ga dogodine susretnemo u nekom eurokupu nego li da se vrati. Ja ću mu pljeskati. Ne znam za vas.  :neretljak:

Krama je najbolji igrač Rijeke u povijesti modernog nogometa. Ne ulazim u stare dane i povijesne velikane.

M