Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Prošlo ispod radara, ali ne bi vjerovali: Ivan Lepinjica dobio je drugi žuti u 53. minuti euro utakmice prošli mjesec. :nisamja:

Da me netko pita da opišem njegovu igračku karijeru, pokazao bi ovaj klup. Totalno bespotrebno driblanje na vrhu 16m umjesto da ispuca loptu i onda naravno klasično povlačenje rukama, svim silama. :svakacast: U ligi dakako 6 utakmica, 3 žuta.

https://youtu.be/IiUUcafQSsU?t=247 (cca 4:10)
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 17.09.2024, 10:22Prošlo ispod radara, ali ne bi vjerovali: Ivan Lepinjica dobio je drugi žuti u 53. minuti euro utakmice prošli mjesec. :nisamja:

Da me netko pita da opišem njegovu igračku karijeru, pokazao bi ovaj klup. Totalno bespotrebno driblanje na vrhu 16m umjesto da ispuca loptu i onda naravno klasično povlačenje rukama, svim silama. :svakacast: U ligi dakako 6 utakmica, 3 žuta.

https://youtu.be/IiUUcafQSsU?t=247 (cca 4:10)

Dosta dobar panj.

Počinjem misliti da Mister "u Rijeci nisam dobio pravu priliku" (preko 100 nastupa) nije baš previše bistar.

Ok, lažem, jedva se više sjećam vremena kad to nisam mislio.
#degenerik

A da, nije previše bistar. Šteta. Šteta onakvog tijela.

17.09.2024, 20:39 #1534 Last Edit: 18.09.2024, 09:25 by Marheen
Od igrača koji su bili povezivani s Rijekom, a da na kraju nisu došli u nju, mogla bi se napraviti jedna solidna postava za vrh HNL-a:

Nikica            Stevan           
                     Jelavić            Jovetić             

Kristian        Michael           Max           Victor
   Fućak           Essien           Meyer          Lind

Mohamed        Filip              Dario           Fran
El-Munir       Benković        Marešić        Karačić

Ivica Ivušić

Trener bi bio Devis "monstrum" Mangia, a na klupi bi bili Jose Adolfo Valencia, Bojan Knežević, Ante Ćorić, Neven Đurasek, Haris Ovčina, Ricardo Nunes, Paulo Wanchope, Chung Woon, Nemanja Glavčić i jedan jedini Yassine Lakhal!

I
Tu bi svakako trebalo naći mjesta i za Josipa Balatinca!

E da Paolo Wanchope nije dao gol na SPu...

K

S
Quote from: ispod stijena on 17.09.2024, 21:56Tu bi svakako trebalo naći mjesta i za Josipa Balatinca!

E da Paolo Wanchope nije dao gol na SPu...

Dva

Kad se sjetim toga, nas jedno 5-6 gleda otvorenje svjetskog kod mene u dnevnom... Na divovskom ekranu od 70cm... Čitaju se postave... EVO GA OVAJ ŠTO DOLAZI U RIJEKU NAKON SVJETSKOG!!

Po sata kasnije... Nah, niš od toga.  ;D
#degenerik

18.09.2024, 09:22 #1539 Last Edit: 18.09.2024, 09:24 by Marheen
Quote from: Kostrena on 17.09.2024, 22:00Max Mayer?

Kako sam uopće mogao zaboraviti na njega??

UPDATE: sad je dodan u sastav

Da se vratimo na osvrte naših igrača koji su na posudbi, odnosno na našeg starosjedioca Nwolokora:
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/opatija-zaustavila-vukovar-ali-david-nwolokor-nakon-857-dana-nesueni-orao-i-rekorder-rijeke-opet-brani/135212

Bio je jedan od zapaženijih u redovima Opatije i to u prvoj službenoj utakmici još od svibnja 2022.!

Jel Ižaku toliko dosadno i nema drugih tema, ili nas spremaju da preuzme jedinicu nakon Zlome i Ćorota lmao.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Naišla sam na postove od prošle sezone kada smo potpisali Marka Pjacu,
pa je bilo dosta komentara koji su hvalili posao DRS-a jer je bio napravio tako veliki transfer i to još potpuno besplatno....
🫣

A to mi sada ispada presmiješno,
ono da smo u nekom trenutku pomišljali da je DRS toliko sposoban sportski direktor da dovede Pjacu u Rijeku 😅 🙈

Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 08:52Naišla sam na postove od prošle sezone kada smo potpisali Marka Pjacu,
pa je bilo dosta komentara koji su hvalili posao DRS-a jer je bio napravio tako veliki transfer i to još potpuno besplatno....
🫣

ono da smo u nekom trenutku pomišljali da je DRS toliko sposoban sportski direktor da dovede Pjacu u Rijeku 😅 🙈

S Pjacom je Sopić prvi uspostavio kontakt, ne DRS.

Kad sam postao Rijekin trener, zvao me Radeljić-Žarkov, Pjacin kum", otkrio je Sopić. "On mi je bio golman u Lokomotivi. Poslao mi je ponudu jesam li zainteresiran za kuma, ja nisam znao tko je kum... Znate kako ljudi sad zovu — moj mali, desna noga, krilo... Ja kažem, tko ti je kum? On kaže, Marko Pjaca. Ja kažem pješke, odmah. Prvi kontakt smo ostvarili, ja sam kasnije to prebacio na gospodina Raić-Sudara i Miškovića po pitanju financija i svega.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 19.09.2024, 09:31
Quote from: IvyFiume on 19.09.2024, 08:52Naišla sam na postove od prošle sezone kada smo potpisali Marka Pjacu,
🫣

S Pjacom je Sopić prvi uspostavio kontakt, ne DRS.

Kad sam postao Rijekin trener, zvao me Radeljić-Žarkov, Pjacin kum", otkrio je Sopić. "On mi je bio golman u Lokomotivi. Poslao mi je ponudu jesam li zainteresiran za kuma, ja nisam znao tko je kum... Znate kako ljudi sad zovu — moj mali, desna noga, krilo... Ja kažem, tko ti je kum? On kaže, Marko Pjaca. Ja kažem pješke, odmah. Prvi kontakt smo ostvarili, ja sam kasnije to prebacio na gospodina Raić-Sudara i Miškovića po pitanju financija i svega.

Ti smo većinom svi znali da...

Tj. Očito ne baš svi 😉