Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Triput godišnje Halilović odigra dobru utakmicu, svi novinari koji su garant plaćeni da ga tako prate prenesu njegove igre i onda se netko sjeti da smo ga mi olako otpisali.

I svaki put ista priča.

A o plaćenim vijestima samo ću reć kad je izašao članak na nekom jačem neutralnom mediju da je Hodža zabio dva komada pred tjedan dana, ili išta od uspjeha Labrovića, Frigana, Ivanovića I drugih...
#navodninavijač

K
Nigdje nisu napisali da je zadnje 2 utakmice prije toga bio najlošije ocjenjeni igrač lige

Murke od povratka u Slaven 21 utakmica, 2 gola (oba Rudešu na jednoj utakmici) i 2 asista, zadnjih šest kola nije dobio ni minutu, mislim da je neka ozlijeda u pitanju ali nisam više 100%.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 09.12.2024, 12:21Murke od povratka u Slaven 21 utakmica, 2 gola (oba Rudešu na jednoj utakmici) i 2 asista, zadnjih šest kola nije dobio ni minutu, mislim da je neka ozlijeda u pitanju ali nisam više 100%.
Je li barem stari Murke aktivan na društvenim mrežama?

Ivanović 2 gola u 2:1 pobijedi Royale Uniona protiv Nice
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Bogami  :svakacast:  e evo su stvari i ostvarenja koja "zvone", koja skreću pažnju i otvaraju vrata. Bojim se da će vrlo brzo doći dan kad ćemo se lupati o glavu jbt što smo u svojoj štali imali, i koliko smo malo zapravo utržili od onoga što se stvarno moglo...

Tomasov zabio Chelseaju, poraz 1-3.
#navodninavijač

K
Quote from: Uzaludni on 12.12.2024, 20:43Ivanović 2 gola u 2:1 pobijedi Royale Uniona protiv Nice
Sjećam se uvreda sa drugog foruma za tog momka, kako bi nam dobro došao sad..

Bogami se Grgić raspištoljio, evo još jedan gol za Slavena.
Uzeli smo im ga (ili Os?), poboljšali, i vratiii nazad 🤣
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Gledam, čitam, i ne vjerujem. Ovdje ocean nije mogao pogoditi. Pa ti budi pametan.

K
Da je napravio odličan potez prelaskom u Union, govore i informacije da se za njega već interesiraju neki engleski klubovi, a kako doznajem, jedan od njih je poznati klub iz Londona. Uz to, poznato je da je Union "sestrinski klub" premierligaša Brightona, čiji je vlasnik Tony Bloom, koji ulaže kapital i u belgijski klub, pa nije teško zaključiti da Galebovi pozorno prate njegove razvoj.
Franjo

M
Pa jasno ,decko je imao trud ,rad  i nema sanse da ne ispliva. Bit ce nam drago kad bude trpao za velike klubove,a bit ce lijepo vidjet da igrac igra za repku a da nije igrao za izopacene blizance.