Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 21.02.2025, 08:23...
Imam taj poremećaj u mozgu gdje mi se u 11 navečer klika po rezultatima, a imam sva razna pojačanja Rijeke kroz godine popisana u zasebnom dijelu mozga, pogotovo pamtim Cisottije i Jurasovske.  :)
Uffff, ne znam da li da ti se divim ili da te sažalijevam. Odluči sam. ;D  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Quote from: Iqteam on 21.02.2025, 08:17
Quote from: ispod stijena on 20.02.2025, 23:38Eto još jednoga kojeg Kek nije uz Orsica prepoznao.
A Misko mu je sve omogućio preko prijatelja iz Spezie...

Ne bi branio nikog ali bilo je nekoliko boljih igrača na njegovoj poziciji tada.
Mislim boljih.. malo je reć.
Na M
Močo, Maleš, Moises, Mišić.
Plus Bradarić, Brezovec, Jugović, Radošević

Pa ti prepoznaj Juria..

Treba prepoznati i ironiju  ;)

Z
Karačić odličan. Možda je bio bolje rješenje od Oreča.

Quote from: Zelko Maler on 21.02.2025, 19:53Karačić odličan. Možda je bio bolje rješenje od Oreča.
Možda... a možda i nije ;D

Marco Pašalić zabio za Orlando u prvoj utakmici nove sezone MSL-a...

Quote from: IvyFiume on 23.02.2025, 02:52Marco Pašalić zabio za Orlando u prvoj utakmici nove sezone MSL-a...
I još jednog

R

Z

Cekamo sad i Plenkija da zabije 🙂.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Stari moj gledam sažetke ovog MLS-a, pa ovo je jadnije od Arabija 3 puta

Baš da cu komentirat, sprdačina od lige.

Ali za igrača super uvijeti, placa samo nema tu ozbiljnog nogometa. Ako si 30+ za ic u mirovinu odlična liga prije bi išao tu nego kod onih deva.

Za igrača iz europe od 24, 25 koji ima ambicije igrat za reprezentaciju neznam baš.

L
Quote from: Deni323 on 23.02.2025, 08:32Baš da cu komentirat, sprdačina od lige.

Ali za igrača super uvijeti, placa samo nema tu ozbiljnog nogometa. Ako si 30+ za ic u mirovinu odlična liga prije bi išao tu nego kod onih deva.

Za igrača iz europe od 24, 25 koji ima ambicije igrat za reprezentaciju neznam baš.
Ne bih se baš složio, odlični igrači igraju tamo. Stvar je u tome što se igra otvoreno i taktički neodgovorno, međutim u tom Orlandu naprijed igraju Muriel  i Ojeda. Zamisli da su oni kod nas ove sezone, mi bi već odavno osvojili naslov.

..`oćemo ovim trumpovcima prodati i zlomislića?..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.02.2025, 08:28Cekamo sad i Plenkija da zabije 🙂.
Taj ga zabija svima nama na dnevnoj bazi.

Nekima ni ne vadi.
#degenerik

Smolčić sa Comom lagano srusio i Napoli