Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

15.04.2023, 12:09 #30 Last Edit: 15.04.2023, 12:10 by Vado Magnar
Quote from: TIR on 15.04.2023, 11:53Možda samo ukazati na količinu ne crno-bijelih situacija.

Upravo tako. Nije sve crno bijelo.

Ja Antonininininija ne bih previše crnio zbog onoga što se događalo tada. Njemu je to posao, živi od nogometa. Dao je klub na arbitražu jer mu nisu dali plaću. Da meni poslodavac tako što učini - i ja bih tako što napravio.

Kreilach je izuzetak, posebna vrsta, i zato ga više cijenimo. Ok, nije u klubu, možda nikada neće ni biti, ali ono što je važno je da ostane oko kluba kao jedan od velikih igrača koji lijepo govore o Rijeci i veličaju. On to i čini i svaka mu čast na tome. Ali da bi imali više takvih legendi, mora ih i klub počet cijeniti. A ne tretirat ih kao prolazne (što jasno pokazuje primjer Prskala, koji nije igračina, ali je naša legenda).

Uglavnom, niš protiv Antoninininija, svaka čast Kreilachu  :svakacast: , žao mi Prskala, zamjeram klubu zbog takve politike prema bivšim igračima, a za onog iz Makedonije mi nedostaje smajli u obliku wc školjke.

M
Slazem se da nista (odnosno vecina) nije crno-bijela (mozda plavo-bijela  ;D ), ali se svi slazemo da je Kreilach izvan svih kategorija.

Tko ga imao srece upoznati, zna da je bas ljudina. Mislim da u zivotu nisam upoznao uzorniju osobu (btw, mislim da mu je sada ili bio ili ce biti rodjendan).

Nego, sta kaze puls naroda na novoustolicenog izbornika U-21 reprezentacije, Mr. Skocica?

Quote from: TIR on 15.04.2023, 11:53Ali i dalje je tu. Krajla nam je svima mašta i želja, ali samo to. On nije vezan uz klub već deset punih godina.
Krajla nam je zanimljiv samo sentimentalno. Ček i da se sutra nacrta ovdje i kaže da će igrat besplatno, '89. godište...

Mi odavno nismo klub gdje se završava karijera. Ako se ne varam, zadnji igrač koji je zadnju profesionalnu utakmicu odigrao u Rijeci je Mance.
#degenerik

34 godine napunio upravo? Pa ima još 3-4 sezone HNL-a u nogama sigurno, ako bi sa bogatog ugovora odvažio se doći na 10x (?) manju plaću u Rijeku. Sa toliko godina i cijelim životom ispred sebe, a opet na pragu penzije ja ne bi bez obzira na ljubav. Ali vjerujem da ima budućnost u klubu kao djelatnik ili trener. Redovito posjećuje, u medijima je, svi ga volimo...

Šta kaže aplikacija @TIR, koliko trči Krajla u usporedbi sa mlađim polušpicama / napadačima šta već igra u RSL-u?
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Nitko ne krivi sta je Antonini trazio svoj obecani novac ali samim time se ne moze krivit ni ljude koji mu zamjeraju nacin kojim je to uradio...

cinjenica da takvi ljudi nama rade u klubu meni ne pase jer sam siguran da se Antonini nece bas stresirat ako izgubimo od Hajduka...

Ako vec nema iskustva onda na takvoj poziciji zelim covjeka koji doruckuje,ruca i vecera Rijeku...
Za mene Antonini da dovede Neymara i Messia u Rijeku nece imati prolaz...
nananana... rijeka je najbolje od svega...

Zar nije taj majmun dobio samarcinu nakon sto je vec potpisao za dinamo? Kao da sam negdje to procitao na nekom od foruma ali nisam siguran.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Apropo predhodnih upisa  o Vešotu i Ristovskom evo uvida u jedan (još tada) satiričan  tekst napisan na jednom drugom forumu nakon što je Ristovski otišao. Čitam sada nakon toliko vremena i mislim si da je i tad bilo jasno o kakvim različitim karakterima se tu radi.

Quote from: Gnjusna Izdajica (FF forum) 09-08-2017, 18:38Glede sapunice o posljednjem treningu:
U nekoj paralelnoj stvarnosti....

Rile dolazi na Rujevicu u A klasi. Taman kod kružnog toka ulijeće mu Mance i lupa po haubi vičući: 'Gotovo je gotovo!'. Na balkonu stoji Srećko uzdignutih ruku i stisnutih šaka. Ulazeći u kompleks svi ga tapšu po leđima i čestitaju. U uredu video linkom javlja se predsjednik iz Nigerije. Iza njega skupina akademaca iz Abuje skandira njegovo ime. Miško viče: 'Pusti milione. Toga imam ko plijeve. Samo ti si bitan.' Rile već lagano u suzama objavljuje tri selfija sa čistaćicama na Facebuku i Tviteru. Ne. Ono zadnje nije čistaćica nego Sandra. U tunelu od stadiona dočekuje ga Kek. U jednoj ruci mu buket ruža, a u drugoj bonbonjera (Griotte od Kraša). Grli ga ko sina i šapće 'Sjeti me se nekad, tamo u tuđini'. Ugo mu gura paket špageta: 'Dugi je put. Neka se nađe.' Dojučerašnji igrači su mu napravili špalir. Plješću iz sve snage. Osim Martića. On je uvijek nešto nadrkan, a sada će morati i igrati. Odjednom se začuje huk sa sjevera. To je Čohi, koji je sa ograde poveo navijanje 'Jedan je Rile'. Iza njega nekoliko tisuća najvatrenijih navijača. To su oni koje je na brzinu skupio. Na žalost Čohijev mobitel ne može popamtit sve navijaće s kojima je u prisnim odnosima. To je cijena jeftinih karata. Čohija na ogradi pridržava zaštitar kojeg su na brzinu angažirali da zadovolje formu.
Rile stoji i ne vjeruje. Srce veliko kao Učka. Di će suza nego na oko.... Ali nešto fali... Netko fali...

U utrobi stadiona Vešo u panici prekopava po džepovima: novčići, ključevi, mobitel, Soudani... ali nema onoga što traži. Vešo je lud. Plaće. Vrišti od muke. Pa kum mu ide, a on je zagubio najbitniji poklon na ovome svijetu. Ali evo ga.. maleni papirić. Tetovaža iz sladoleda na grb NK Rijeke. Taman po Riletovoj mjeri. Vešo juri prema terenu. Niti suze obrisao stići nije. Srce mu lupa sto na sat. Eto netko. U modroj košulji. Da li je ono šahovnica na prsima? Ili logo Ralph Laurena. S dvije zvijezdice iznad? Ili je to polo štap? Vešo ne vidi dobro od suza. Ništa ne prepušta slućaju. Ulijeće s dvije.

Rile polako dolazi k svijesti. U pozadini, kao s drugog svijeta, odzvanjaju riječi Dr. Dangubića: 'Zadnja loža. Aduktor. četiri šava na glavi. I izgubio je svijest na trenutak.'
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

https://www.goalstube.online/2023/04/bayern-munic-hoffenheim.html?m=m2

Kramarić golčina iz slobodnjaka za ludilo u Dortmundu.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

A i taj je bio lujka....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
16.04.2023, 11:29 #41 Last Edit: 16.04.2023, 11:36 by Zelko Maler
Abass vječito nervozan, nadrkan, sušta suprotnost nasmijanom Ampemu,igrač za velike utakmice. dva gola Dinamu, regularan gol Osijeku u legolandu, nepravedno poništen, nakon toga razvaljivanja vrata osječke svlačionice i skidanje vrata i gaženje na podu. Također, mislim da je i protiv hadjuka uvijek bio dobar.

EDIT: da ne bi danas nekome palo na pamet razvaliti vrata ili nešto razbiti u Osijeku ovi su suhi ko barut, nemaju novaca to zamijeniti , stajalo bi tako razvaljeno ko zna do kad. Onda su bili bogati.

Jedan od rijetkih koji su u HNL-u igrali samo za Rijeku prije odlaska, i nemaju nikakvu rodnu vezu sa Zagrebom, Splitom, ili nisu bili na radaru/u kontaktu s Dinamom ili Hajdukom. Pa shodno tome su ga opisali samo kao "bivšeg igrača Rijeke".

Minuta šutnje za redakciju Sportskih koja je morala objaviti članak u kojem nisu deset puta spomenuli Dinamo, Hajduk. Odnosno što nisu dobili mišljenje Abassa da li je bolji Petković ili Livaja.

O samom igraču ništa dobrog, temperamentan i uvijek vruće glave, generalno lud. I tamo je rezerva, ulazi s klupe i općenito niškoristi obzirom da je strogi ofenzivac.

U Portugalu je još i Nino Galović, kojeg osobno ne pamtim po ničem dobrom iz dana Rijeke. Ali standardan na proljeće u petoplasiranoj (!) Arouci.
#navodninavijač

Z
Nino mi je legenda. Da ništa nije napravio onaj gol na školjci za 3-2 a trener omiljeni mi tudor je sve, igrao je srcem za Rijeku iako je bio ispod razine Punčeca po kvaliteti, ali karakter nebo i zemlja. Imao je Nino ogromnu dozu simpatičnosti, po meni bez mrlje u našem dresu.

Bez mrlje po ponašanju. Igrom mi je bio kikser razine Punčeca. Ali onda je Palilula izvukao Savu Aranđela Čestića pa je Nino preko noći postao stoper godine :sta:
#navodninavijač