Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on 08.04.2026, 20:54Ovo je totalno smjesno sta sve Misic moze napravit a da ne dobije crveni. Lakrdija. 2:2 i pol sata s igracem vise, bilo  i zanimljivo i Gorica bi objektivno imala vece sanse. Smradovi, fuj!

Ako ne na 2:2, kod 2:3 je morao biti isključen!
Europa je jedino mjerilo!

K
https://www.transfermarkt.com/mislav-zadro/profil/spieler/580418

Nije baš kod nas dobio priliku, ali pišu da brani odlično u cipru i da je najbolji golman tamo.

Ugovor istječe na ljeto, možda solidna zamjena za Zlomu, pogotovo jer je 2003 godište dečko.

Ili se ide na kombinaciju Nwolokor-Todorovic..?

Dobar dečko po svemu što čujem, ali

1. nema do 2026. nego u svom klubu Arisu (gdje smo ga prodali 2023.) ugovor do 2028.
2. agencija Zahora = Vuksan = Mamići kao i Janković
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 09.04.2026, 12:17Dobar dečko po svemu što čujem, ali

1. nema do 2026. nego u svom klubu Arisu (gdje smo ga prodali 2023.) ugovor do 2028.
2. agencija Zahora = Vuksan = Mamići kao i Janković

pa to je prednost. Miško likes this.

ali da, neće doći. Samo sam reagirao na točku broj 2. koju si naveo kao otegotnu okolnost, a zapravo je olakotna.

Mi imamo Todora kao sljedeću jedinicu. Na identičan način je Zloma čekao da se Nediljko proda.

M
Quote from: TIR on 10.04.2026, 15:46https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hrvat-pred-rekordnim-transferom-u-turskoj-besiktas-otpao-poznati-i-detalji-ugovora/160186

Hrvoje Smolčić

Tako mi je drago što obojica dobivaju zasluženu internacionalnu pažnju, koju doma nisu ni primirisali. Dokaz predanog, poštenog rada i čiste glave.

Bravo za obojicu.

Quote from: TIR on 10.04.2026, 15:46https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hrvat-pred-rekordnim-transferom-u-turskoj-besiktas-otpao-poznati-i-detalji-ugovora/160186
Moram priznati da ne pratim baš previše igrače kad nas napuste.
Lijepe vijesti, drago mi je što ga je krenulo. Nije ni bitno ovo o probijanju nekakvog financijskog rekorda bitno je da se ustalio ekipi i da igra.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
11.04.2026, 20:23 #3817 Last Edit: 11.04.2026, 20:24 by Zelko Maler
počeli su šikanirati Lončara u Istri, a sad je Riera i Radoševića izostavio iz kadra. Danas nije ni putovao u Zagreb, a Lončar protiv tovara nije počeo, danas nije igrao uopće. Nije ozlijeđen. Najbolj igrač

I u zamjetnom padu forme. Koji je da se razumijemo, počeo i prije nego što se našao na ledu kod ovog samoljubivog Oriola. Identično je isti slučaj i s Radoševićem. Što će reći da onda možda i nije problem u njima dvojici nego u nadobudnom Oriolu.
Ako me pitaš bih li išao u taj aranžam, ne. Ne bih. Mislim da moramo ići u drugom smjeru. U jednom nam se trenutku Stjepan Lončar i činio kao otkriće i korisna poluga u sistemu. Ne tvrdim da to nije. Ali prošle su godine. Nogomet je, pogotovo ovo što mi danas pokušavamo igrati sa Sanchezom otišao na jedan viši level, i mislim da se Stjepanu tu ne bi tako lako bilo nametnuti kao što je to bio slučaj u onoj Rijeci od prije sad već osjetno velikih 7 ili 8 godina.
Ako bih "išao" u nekoga iz Istre to je definitvno Prevljak jedino. Kako je krenuo ovaj možda je on sljedeći na redu kojeg će pokositi i odstraniti. Ali tu nemam zadrške. Jer Smail je ekstraklasa. I u idealnim godinama, da se još jednom možda i za kraj okuša u velikom i klubu koji potencijalno ganja nešto, a opet i nakon svega ne toliko gladan odlaska i afirmacije i potvrde vani.

"NIJE BATURINA" :svakacast:

Šljam.
#navodninavijač

Kao da je sky cola jebote :svakacast:

M
Gledao Orijent Opatija, stari moj oči bole.
A Nwolokor ako je slijedeće godine opcija, samo ću reć da nadam se da je Aleksa The Shit jer David je lutrija.

You cannot view this attachment.