Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

istrijan96, Primorac, Ri-SVID, Iqteam, SandroB and 6 Guests are viewing this topic.

Quote from: Snjesko on Yesterday at 12:43Zasto bi drugi imali postovanja prema nama, kad ni sami sebe ne postujemo?
Orsic koji nas je vec nekoliko puta javno odbio jer ne moze igrat protiv Dinama, stvarno? Koliko puta nas covjek mora javno odbit?

Srecom, pa ako Kek dolazi, sigurno niti Orsic niti Kek razmisljaju u tom smjeru.
Krila cemo morat trazit van HNLa, meni na pamet padaju samo Bukvic koji ima jos gorinu dana ugovora i Almena. Njega bi doveo odmah kad bi mogao, ali to je nemoguca misija. Sve ostalo je ili u Dinamu ili nedovoljna kvaliteta.

Znam isto da smo nekad davno razmisljali o Pajacu, istice mu ugovor, s igracke strane on bi bio dobro pojacanje, rekao bih najkompletniji lijevi bek u HNLu. Kek voli iskusne igrace, a sad znajuci tko mu je brat, trebamo li ici po njega? Kazem igracki, sigurno bi bio pojacanje.

Ako Kek dolazi, a sve upucuje na to i on amenuje igrace, onda ne sumnjam da ce to bit dan i noc s ovim sto smo imali za vrijeme DRSa.

To je zapravo win-win, dobijemo dobrog igrača i više nam Pajač ne može suditi. :nisamja:

Ali bolje ne, što dalje te spodobe od našeg kluba...
alkoholom protiv droge

Ima li Dario Bel brata :nisamja:
#navodninavijač

..a čulina?.
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

M
Pajač nije samo igrački već i logistički dobar potez.

Gledao sam u nekoj utakmici, izderava se na suca.

K
Franko navodno na vratima Kustošije...

Bara slaže momčad za napad na HNL, vraća se Soudani u HR, navodno vreba KTC i Roga

Ostvari li naum, sprema se najveća keš-veš mašina od nklokomotiva@nk-dinamo.hr

I
https://youtu.be/WB5PhYR2WOM?is=MQsqSMqSiehTS6ST

Mlinka dosta emotivno o Rijeci. Lijepo je vidjeti da ima nekih bivših kojima je stalo.

S
Quote from: istria bianco / blu on Yesterday at 18:20https://youtu.be/WB5PhYR2WOM?is=MQsqSMqSiehTS6ST

Mlinka dosta emotivno o Rijeci. Lijepo je vidjeti da ima nekih bivših kojima je stalo.

Kao igrač se jako neslavno oprostio s nama... to ga valjda proganja ostatak života.

Yesterday at 18:57 #3907 Last Edit: Yesterday at 19:00 by ri5gile
Quote from: SandroB on Yesterday at 18:36Kao igrač se jako neslavno oprostio s nama... to ga valjda proganja ostatak života.

ne sjećam se, ajde crticu ako ti se da, osim ako misliš samim time šta je otišao u Croatiu

ja pamtim kada je došao iz Orijenta, vozio je zlatnu Lanciu Kappu :-)
došao u paketu s, mislim Hokijem ili Sovom, nebi stavio ruku u vatru ali znam da je bio paket

Yesterday at 19:50 #3908 Last Edit: Yesterday at 19:51 by Silvio Dante
A ono, znam da se vraćao više od par puta, Rijeka ga je uvijek primala širokoga srca, ovaj čekao priliku samo kako će kidisati  :D
Croatia, pa doma. Nitko ni a. Onda opet Rijeka premala i preskučena, Bochum mislim. Tad s mlađim Mamićem, moguće da je i tu neka konekcija s destinacijom bila. Opet ništa do malo. I Rijeka je ponovo dobra, šta ne da da? Ali ljubav dođe i prođe, brzo želudac vari. Ajmo malo do tada Cicotovog Zagreba. Je se više vraćao?  :bo:  moguće da i je, pod Katalinićem? Četiri puta je ipak četiri puta.

O njemu to ništa čak ni ne govori. O toj Rijeci više i jedino zapravo.
Kao osoba, šta ja znam. Nije iritantan na prvu barem kao što je to dobar dio te generacije i prebjega u ono leglo gore s kraja tisućljeća. Išao je za svojim prosperitetom, Rijeka je to razumijevala na način na koji to čini i onaj paćenik kojeg žena prevari jednom, dvaput pa i triput a on pomiren veli: "a šta da radim kad je volim. A i di ću sad i u ovim godinama naći drugu i bolju?"

D
Yesterday at 19:57 #3909 Last Edit: Yesterday at 20:17 by deo123
Ja ga pamtim da je u Rijeci uvijek dao sve od sebe. Jedan od dražih stoperskih parova Mijatovic - Milinovic. Nikad neću zaboraviti kad ga je Katalinic protiv Hajduka stavio na zadnjeg veznog..jednom u životu je igrao tu poziciju tada i nikada vise.. brkati smrdonja

E
Više puta odlazio pa se vraćao , kao navijača me dva puta razočarao ali ne pamtim da je ljubio tuđe grbove na dresu.
Neloš trener , a za ovo što imamo u školi je space shuttle.
Rijeka ga je uvijek objerucke prihvacala možda je vrijeme da se i oduži.

S
Quote from: ri5gile on Yesterday at 18:57
Quote from: SandroB on Yesterday at 18:36Kao igrač se jako neslavno oprostio s nama... to ga valjda proganja ostatak života.

ne sjećam se, ajde crticu ako ti se da, osim ako misliš samim time šta je otišao u Croatiu

došao u paketu s, mislim Hokijem ili Sovom, nebi stavio ruku u vatru ali znam da je bio paket

@Silvio Dante je jako dobro opisao, ja ću dodati ono što bi ti vjerojatno htio čuti, pikanteriju. Ne samo ti... naravno, s punim pravom. Imate pravo ovo znati - dakle... Rijeka - Croatia - Rijeka - Bochum - Rijeka - Zagreb - Rijeka - Dinamo... tim redom. Da je samo ovo bio njegov krimen, bilo bi već opravdano.

Ali... ono što sam prije dao naslutiti - kako je zadnji put otišao (u Dinamo)?! To je bio užas.

Ljeto 2004., naši na pripremama u Bjelolasici. Jež u formi, stvara veliku Rijeku, okuplja ekipu. Mlinku je vidio kao vođu, autoritet, iskusnoga koji će sa Šarićem, Novakovićem, Ercegom, Tadićem (neki su ga osporavali, meni bio OK u toj ekipi) itd karati Dinama i Hajduka.

Vrijeme ide, a Mlinka ne potpisuje ugovor kojeg mu je pripremio Ježić. Hoću-neću... važe malo s ponudom iz Dinama. Predsjednik ga dvaput pitao "hoćeš li potpisat?". Kad mu je treći put Mlinka odgovorio da nije još odlučio, Jež je nazvao pokojnog Komena i dao mu zadatak "reci mu da pokupi stvari i ode ća". 100% autentično, Komen me nazvao dok se vozio prema Bjelolasici i očajavao što mu je predsjednik dodijelio takvu ulogu. Eto... to je jedini sitni detalj kojeg ne pamtim, moguće da je Komen bio tamo, pa je to išlo puno brže.

Ne znam vidite li razliku; kako se 20 godina kasnije potpisuju ugovori i koliko se ta tolerancija promijenila...

Mlinka je u našem dresu bio uvijek korektan, točno... a izvan našeg dresa, meni čudan. U dresu Zagreba, u šampionskoj noći je govorio da je "najsretniji čovjek na svijetu, jer je postigao ono što s Rijekom nije uspio". OK... mogu donekle shvatiti, iako mi ne ide u glavu da titula u dresu Rijeke i titula u dresu Zagreba imaju istu težinu.

Ove godine kad ga je Jež najurio, te jeseni smo razbili Dinama na Kantridi. Vodili 4:0, opustili se, završilo 4:2. Jaka scena bila je - TV kadar u kojem sudac pokazuje na bijelu točku, penal za nas (Erceg pretvorio u gol "Panenkom"), a suca opkolili Mlinka, Agić i Andre Mijatović. I bune se kao da ih je netko doslovno otrgnuo od sise...

odlična, zahvaljujem, dobra pikenterija je uvijek na cijeni, taman s ovolikim odmakom  8)
sada sam se i ja podsjetio na to odugovlačenje, da je Ježić presjekao sam saznao tek danas
ali oduvjek je Dinamo tako razjebavao naše igrače, i prije toga i dan danas i razjebavati će do daljnjega
ja sam napisao kada su crni vitezovi otpali, bmk jedino sam živio za taj dan da više nikada niti jedan igrač neće otići u Dinamo osim za tržišnu cijenu, bio sam uvjeran da bi to bilo tako

R
Quote from: SandroB on Yesterday at 22:51
Quote from: ri5gile on Yesterday at 18:57

@Silvio Dante je jako dobro opisao, ja ću dodati ono što bi ti vjerojatno htio čuti, pikanteriju. Ne samo ti... naravno, s punim pravom. Imate pravo ovo znati - dakle... Rijeka - Croatia - Rijeka - Bochum - Rijeka - Zagreb - Rijeka - Dinamo... tim redom. Da je samo ovo bio njegov krimen, bilo bi već opravdano.

Ali... ono što sam prije dao naslutiti - kako je zadnji put otišao (u Dinamo)?! To je bio užas.

Ljeto 2004., naši na pripremama u Bjelolasici. Jež u formi, stvara veliku Rijeku, okuplja ekipu. Mlinku je vidio kao vođu, autoritet, iskusnoga koji će sa Šarićem, Novakovićem, Ercegom, Tadićem (neki su ga osporavali, meni bio OK u toj ekipi) itd karati Dinama i Hajduka.

Vrijeme ide, a Mlinka ne potpisuje ugovor kojeg mu je pripremio Ježić. Hoću-neću... važe malo s ponudom iz Dinama. Predsjednik ga dvaput pitao "hoćeš li potpisat?". Kad mu je treći put Mlinka odgovorio da nije još odlučio, Jež je nazvao pokojnog Komena i dao mu zadatak "reci mu da pokupi stvari i ode ća". 100% autentično, Komen me nazvao dok se vozio prema Bjelolasici i očajavao što mu je predsjednik dodijelio takvu ulogu. Eto... to je jedini sitni detalj kojeg ne pamtim, moguće da je Komen bio tamo, pa je to išlo puno brže.

Ne znam vidite li razliku; kako se 20 godina kasnije potpisuju ugovori i koliko se ta tolerancija promijenila...

Mlinka je u našem dresu bio uvijek korektan, točno... a izvan našeg dresa, meni čudan. U dresu Zagreba, u šampionskoj noći je govorio da je "najsretniji čovjek na svijetu, jer je postigao ono što s Rijekom nije uspio". OK... mogu donekle shvatiti, iako mi ne ide u glavu da titula u dresu Rijeke i titula u dresu Zagreba imaju istu težinu.

Ove godine kad ga je Jež najurio, te jeseni smo razbili Dinama na Kantridi. Vodili 4:0, opustili se, završilo 4:2. Jaka scena bila je - TV kadar u kojem sudac pokazuje na bijelu točku, penal za nas (Erceg pretvorio u gol "Panenkom"), a suca opkolili Mlinka, Agić i Andre Mijatović. I bune se kao da ih je netko doslovno otrgnuo od sise...

Mlinku sam zapamtio kao teskog oportunista, odnosno Rijeka mu je bila dobra kad i nije imao bolji izbor.
Nego, za odlazak ako se ne varam je isao na pregovore kod Stimca u Hajduk. Imao je ponudu od Rijeke koju
u nije htio potpisati, a dole je valjda shvatio da im place nisu redovne i da muljaju sa lovom pa kad se vratio je trazio istu ponudu od Rijeke, a Jezic rekao ajde vozi. To mi je nesto u sjecanju.
Kalkulirao je sa Rijekom i Jez ga je odjebao.

@SandroB

Sad si ti to tako napisao i to je ok.
Ali to su vremena kad u stariji igrači u svlačionici uzdržavali mlađe.
Kad nije bilo love ni za lopte ni hotele, ni za papar.
Druga vremena
SPORTSKI ODLAZI!