Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

D2, AsteRIx and 3 Guests are viewing this topic.

@Fornax možda je to samo dio tvojeg pomalo agresivnog tona, ali alo je bedasto pitati se "znamo li? jesi li bio tamo?" i time dovoditi u pitanje nečiju tvrdnju. Da karikiram, nisam bio u francuskoj revoluciji ali znam da je bila 1789. Bez uvrede molit ću lijepo! :)

No, bez obzira na to, znamo da je Mišković govorio suprotno.
Dojam, ponavljam dojam mi je da su Bradarići novca gladni. Bradarić mlađi kao glavni argument odlaska iz Hajduka naveo novce (4200 kn). Zatim priča oko starijeg je pukla s novcima, a s druge strane znamo da je Mišković tvrd oko novaca ali više manje korektan po pitanju transfera. Nije da je tjerao igrače u Arabiju kada su veliki novci nuđeni. Pa ono... sklon sam ipak mrvu više vjerovati Miškoviću. Ali tko je u pravu? Iskreno nije me ni briga. To su detalji koji me ne zanimaju. Ali da je bilo trzavica oko novaca, očito je bilo.

@D2 nisam mislio da ti dramiš. Jedino mi se čini da uvijek kada je Bradarić u pitanju neka kontroverza ili neka drama nastane. A evo... i sad je jedna u povojima!  :neretljak:

Quote from: SandroB on Today at 09:05
Quote from: ispod stijena on Today at 08:49Znam(o)

Onda skini misterij s te kontroverze. Meni se Bradarić čini sasvim korektan... očito zbog toga što ne znam...

Iskreno, ni sam ne znam, ali dojam je da moraš biti nevjerojatna ljiga i nezahvalnik da klubu i navijačima, uz koje si izgradio nogometno ime i karijeru, brišeš slike tog istog kluba. Pa onda još nakon osvojenog prvenstva i srebra ideš kmečati i prizivati neke buduće imaginarne "fritule" klubu koji te odbacio... Baš me briga s kim se i oko čega zakačio i tko mu je isprao mozak, navijači i Rijeka su mu dali sve, a on se na kraju posrao po nama. Ali karma ne oprašta, pa mu je i karijera nakon Rijeke otišla u tom smjeru.
alkoholom protiv droge

Nema nikakve amnestije za Bradarića, ponio se krajnje odvratno prema klubu koji mu je spasio karijeru kad ga je Hajduk odbacio kao maligno tkivo.

Da li se vi uopće sjećate kako je on došao ovdje? Hajduk nam je bio ostao dužan 600K od Anasa, Bradarićevim transferom se prebilo.

U sezoni 15/16 je uglavnom bio loš, Kek za vlastitog sina ne bi imao toliko strpljenja. Na kraju dogurao do kapetana... Ma daj, gubit vrijeme na tog mamlaza... Over and out.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

I
Quote from: SandroB on Today at 09:05
Quote from: ispod stijena on Today at 08:49Znam(o)

Onda skini misterij s te kontroverze. Meni se Bradarić čini sasvim korektan... očito zbog toga što ne znam...

Nije misterij. Napisao sam još to na "onom" forumu prije nego je i otišao.

Stari od Bradarića je uzeo pare od Cagliaria "ispod stola" (ne stijena) i nije se mogla radi toga prihvatiti ponuda od Bordeauxa.

Tu je bila neka igra sa bratom od Bradarića kojem se plaćao smještaj da bi ovaj "čuvao" malog Filipa. Tu Miško uskračuje taj dogovor i traži povrat nakon svega jer se smatrao izigranim.

Uglavnom Mance je dobio bio najviše po nosu zašto ne Bordeaux nego Cagliari. Eto. Jednog udarilo osobno na obitelj, drugog na ego.

Tako da nikakav misterij, ponavljam, to sam već napisao bio pred 8 godina. (ufff kako vrijeme leti..)

Quote from: Vado Magnar on Today at 09:31@Fornax možda je to samo dio tvojeg pomalo agresivnog tona, ali alo je bedasto pitati se "znamo li? jesi li bio tamo?" i time dovoditi u pitanje nečiju tvrdnju. Da karikiram, nisam bio u francuskoj revoluciji ali znam da je bila 1789. Bez uvrede molit ću lijepo! :)
O francuskoj revoluciji je napisano više knjiga i znanstvenih radova nego što sam ja pročitao u životu. O Bradarićevom odlasku u italiju postoje samo nepotvrđeni napisi na internetskim forumima.

Osobno vjerujem kolegi Ispod Stijena jer se on u pravilu ne zalijeće sa insiderskima i dozira. Ali svaka medalja ima dva lica, kao uostalom i Jakirovo begstvo.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

S
OK... vjerujem svima na riječ, ali meni nešto kroz maglu sjećanja govore da je nakon šampionske sezone bio fer prema nama. Bez obzira, Cagliari ili Bordeaux ili netko treći, kao da je Bradarić odgodio transfer da bi s Rijekom igrao Europu. I tako joj bio od pomoći, nakon što su otišli Franko i Ristovski, dvije bitne karike te ekipe. Ako sam nešto pobrkao, sorry.

I
Pobrkao si samo vrijeme događanja.
Istina je da je Bradarić produljio Ugovor kako ne bi otišao besplatno, A trebao je koliko pamtim u Bolognu. KAd je to propalo, produljio je i imao kapetansku traku.

Ovo Cagliari - Bordeaux se događa godinu nakon osvajanja duple krune.

Možda sam u krivu, ali nekako sam dojma da Bradarić ponajprije zbog okoline iz koje dolazi ima nekakav žal što je uspio baš preko Rijeke. Odnosno volio da je ulogu Rijeke odigrao bilo koji drugi klub. Bo.

N
Today at 14:16 #4268 Last Edit: Today at 14:20 by Navodni navijač
Bradarić je bio jako dobar igrač i na terenu nikad nije davao manje od 100%, bio je vrhunski profesionalac, ali sve izvan terena je jedna velika tragedija.

Počevši od višegodišnjeg kmečanja uz izjave poput "100 dana u Rijeci ka 1 u Splitu" kojoj sam osobno svjedočio koja je kap u moru sličnih scenarija i plakanja za Hajdukom, pa sve do njegovih nerijetkih noćnih aktivnosti.

Meni je žao da je ikad nosio kapetansku traku našeg kluba jer ga nitko nije silio da dođe i nitko ga, bez obzira na ova ponašanja izvan terena, nikad nije ružno pogledao, a kamoli nekad više.

Toliko mu je Split u srcu da se i vjenčao u Rijeci, i prvo dijete mu se rodilo u Rijeci, pa neka ga to do kraja života podsjeća na to mračno razdoblje života tijekom kojeg je dobio priliku da uopće napravi nešto od karijere, koju je kasnije sam sebi upropastio.

Jebo ga Hajduk - klub koji mu je rekao da igra iz ljubavi, a ne za novce. #tuđičoviknikadnećeznati

B
Supak bio i ostao, lomio je u Indigu svako malo

L
Neka ga. Svoje je pošteno odradio, za ostalo me nije briga.
Kao što je i Erceg dao svoje bez obzira na porijeklo i klub u srcu. Onaj gol u finalu kupa na Poljudu je proslavio s više emocija nego neki rođeni Riječani.

Poanta je da me čisto zaboli što mu je u srcu i u glavi dok svoju plaću pošteno zaradi.

Quote from: Lavic on Today at 14:38Neka ga. Svoje je pošteno odradio, za ostalo me nije briga.
Kao što je i Erceg dao svoje bez obzira na porijeklo i klub u srcu. Onaj gol u finalu kupa na Poljudu je proslavio s više emocija nego neki rođeni Riječani.
Mitu je zabio gol na Poljudu, a Tomo je tražio zamjenu jer nije moga protiv svojih.

Svejedno, Tomu sveukupno pamtim pozitivno.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

S
Quote from: ispod stijena on Today at 11:45Pobrkao si samo vrijeme događanja.
Istina je da je Bradarić produljio Ugovor kako ne bi otišao besplatno, A trebao je koliko pamtim u Bolognu. KAd je to propalo, produljio je i imao kapetansku traku.

Ovo Cagliari - Bordeaux se događa godinu nakon osvajanja duple krune.

Da, tako je... hvala!
Svaki vaš argument koji puše u jedra zvana "nezahvalan" je OK. Da bi reč rekel. Ali ovo boldano; čini mi se da je u ta, originalna vremena bilo popraćeno sa simpatijama i odobravanjem. I hvaljenjem.

S
Quote from: Lavic on Today at 14:38Neka ga. Svoje je pošteno odradio, za ostalo me nije briga.

Poanta je da me čisto zaboli što mu je u srcu i u glavi dok svoju plaću pošteno zaradi.

Uf, ovdje si baš pošteno fulao. Molio je Scoriu da izađe iz igre, jer "ne može na Poljudu igrat". To je jedina prava istina, a postoji fotka koja je ušla u legendu, na kojoj su svi naši u ekstazi s Rabuzinovim suncem, a on kiseliš od face, najveći mogući.

Erceg je primjer igrača kakvog ne treba dovoditi. Kolikogod bio dobar, ako bira utakmice onda neka igra za neki drugi klub. Pogotovo ako se radi o Hajduku.
Bradarić je nekim svojim naknadnim postupcima pokazao neko drugo lice, ali za vrijeme boravka u našeg klubu njegove igre nisu dolazile pod znak takvog upitnika. Uvijek na razini što ga je i gurnulo na svjetsko. Takvog igrača želim u klubu jer mi je bitno kako sada igra, a ako naknadno pokaže neko drugo lice - nije me briga jer više nije tu. Dao je kada je trebalo i to je to.