Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Na današnji dan prije 9 godina je finaliziran "transfer stoljeća" - prodaja Kramarića u Leicester za 9(+1) milijuna eura.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Dangubić je prošle sezone u Litvi zabio 18 golova u 35 kola uz 5 asistencija. Za petoplasiranu momčad lige, nijedan gol nije iz penala.

28 godina, godinu ranije loš u Rumunjskoj, prije toga solidan u Celju (10g u 34u). Kalibar Mancea i takvih, vjerojatno savršeno rješenje za rotaciju. Zanimljivo da za Rijeku ima jedan službeni nastup - 12 minuta kod Keka u 5:0 protiv Lokomotive sezone 15/16.

Iz te je utakmice zanimljiv i Marin Tomasov, koji je u Astani već šest godina. Apsolutno standardan i dalje, igrao čak 14 europskih utakmica ove sezone (LP ispali, EL ispali pa KL playoff prošli + 6 u grupi!) plus još 27 utakmica domaćih natjecanja. Astana je na kraju završila druga, a navodno je njegov ugovor istekao 31.12. :bo:  Igra desno krilo kod njih već dugo vremena.

Po meni dva top izbora za naše potrebe. Iskusniji igrači s dokazanom kvalitetom.
#navodninavijač

Z
doveo bih Dangubu jučer. Čini se ko tip koji je dobri duh svlačionice voli klub i grad i mislim da ne bi riječ za klupu rekao.

M
Rođeni Riječan, ponikao u Rijeci, navija za Rijeku, otac liječnik u klubu, ako taj nije vojnik kluba neznam ko bi bio.

D
Možda nije vanserijski kalibar, ali sigurno nije gori od nekih akvizicija koje smo imali zadnje vrijeme.

Tomasova zazivam natrag već xy godina, odličan igrač a s obzirom na njegove godine mislim da mu ne bi bio problem ulaziti s klupe. Igra na oba krila. On bi nam bio top.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Lijepa karijera, odlična dapače. Mirno sve bez pompe, bez katoličkog, pošteno odrađeno, čak se uspio odhrvati propasti u Italiji jer ga u Veroni nisu šljivili 2%.
#navodninavijač

I
Opet se bivši pridružuje bivšem.

Pero Mamić potpisao za Cluj i pridružio se dobrom Kreši

Z
Ampem dominira. Ako ovako nastavi eto njega u nekom turskom režimskom.

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Opa nisam znao da je Željković u Olimpiji, popratit će se zmajčeki onda tu i tamo.

Najjače trenersko ime koje Slovenija ima po meni, nakon Keka jasno. Vrlo mlad trener sa masu iskustva, jako zanimljivo ime.

Fina pljuska Manolu i Frizuri, od toliko talenta i samopouzdanja do Celja i Olimpije.
#navodninavijač