Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

Jose-rijeka and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: waf on 03.03.2026, 08:53@moeplovac bome se ja ne sjećam nijednoga koji je uspio na taj način.. :bo:

Erlić, Pongarčić? Nisu li oni primjeri juniora koji su otišli iz HNLa u Italiju bez odigrane HNL utakmice i dogurali do solidne minutaže u prvom timu?

Erlic ajde, al ako se ne varam, Pongracic je "švabo" through and through.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

V
Može dario župarić uć u priču...ali razlika je velika..svi koji su uspjeli,a da su ko kadeti/juniori otišli u italiju su bili stoperi

M
Quote from: waf on 03.03.2026, 08:53@moeplovac bome se ja ne sjećam nijednoga koji je uspio na taj način.. :bo:

Kako ne,pa šta nema igrača koji su kao juniori otišli iz kluba vani pa za par godina se vraćali i napravili neki jake karijere a neki fer do solidne karijere. Neki aktuelni recimo kod nas je Oreč koji ima mogućnost još se dignut, onda onako Valincic (iako nabijem ga na izbor kluba), Ivusic, vratio se pa stigao do repke, Sluga također Juve pa isto se digao kasnije. I to onako nabrajam bez da nešto tražim okolo. Ionako smo mi takve ciljali, i one mrvu starije.

M
Quote from: JozoMafijozo on 03.03.2026, 07:11Evo ga riječki ibrahimović već radi na platformi a tek mu je 28

To misliš na Lukanovica. Ili tako nešto, mali od onog vaterpolista.
Ako da, on je bio svojevremeno strahoviti talent, znači čudo, Romeo Jozak je navodno svaki dan zvao da mali dođe u din. On je mislim generacija Halilovica. Otišao u Udinese, tamo promjenio par klubova i ništa, šteta jer kad je došao prve utakmice tamo je briljirao, novinari ga prozvali piccolo Ibra.

"igraču"
"rodom iz Gospića"
"Smolčić je dugo igrao za Rijeku, iz koje je odlazio na posudbe u Orijent i Hrvatski Dragovoljac"

KAPETAN. ŠAMPIONSKE. RIJEKE.

Stoko neotesana
#navodninavijač

I
 ;D
I mislio sam da se radi o Smoli.
Ne klikćem ih jaaaako dugo. Vidim da štedi živce

I
05.03.2026, 21:57 #3683 Last Edit: 05.03.2026, 22:09 by istria bianco / blu
Za one koji razumiju Talijanski, Maxwell Acosty. Jako elokventan i simpatičan!
Na 33:10 priča o Rijeci i kaže da mu je to bio najlijepši period karijere. Na 41:12 pokazuje naš dres uz komentar kako je riječ o najlijepšem dresu.
Za najboljeg trenera koji ga je ikada trenirao, izabrao Keka!

https://youtu.be/-YLPhGz_b1Y?is=W7L5xjwwD1gRh1hK

K

Quote from: KadOkrenemSe on 05.03.2026, 22:34Iankov dao gol

Pa u pičku materinu još ako ga Sijarić zabije ovaj tjedan motaj kablove

Dok neki zabijaju, neki snimaju tiktok

https://www.facebook.com/share/r/1BxmxDbfy8/

Rajan Zlibanovic, buduci bivsi nogometas

K
Quote from: Deni323 on 05.03.2026, 23:09Dok neki zabijaju, neki snimaju tiktok

https://www.facebook.com/share/r/1BxmxDbfy8/

Rajan Zlibanovic, buduci bivsi nogometas

Tatini sinovi koji ipak nisu postali zvijezdice, a tolko su se gurali kroz juniore. Eh...