Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

E
Quote from: Franjo Tuđman on 29.05.2026, 11:36Ista situacija je i sa ovim malim golmanom, Dario Đukić, 15 godina, 010 godište. Prešao iz Rijeke u Halubjan na zimu prošle sezone, pa sada otišao u Istru gdje igra u drugoj momčadi juniorima sa 15 godina..

Istra nema drugu momčad juniora,  a prva momčad juniora im se natječe u 2. B lizi.
Dečko brani za drugu momčad kadeta koja se natječe 2. B lizi.
Po ničemu ali baš ničemu ni približno ista situacija.
Kada pričamo o Skafar Zuzicu pricamo o genaracijskom talentu na državnoj razini ,a i šire.

I
To je svakako problem i to veliki ako se radi o generacijskom talentu.

Mislim nikad se ne zna što će se na kraju izroditi, ali generacijski talent i reprezentativni kalibar moraš njegovat na sve moguće načine.

Evo osobno dosta dobro znam situaciju oko npr Borne Panića . Svi su bili složni da će to biti top igrač, ali eto, dečko nažalost nije ispunio očekivanja.

D
Dobro i koji su konkretno razlozi da odlaze? Traže se pare za igrati? Neda se da igraju oni koji ne plaćaju? Netko ne radi svoj posao?

Di su vrli novinari koji čitaju ovaj forum? Ajmo ruke iz djepova i radite nešto, ne samo djepni biljar.

Quote from: encosell99 on 29.05.2026, 12:05
Quote from: Franjo Tuđman on 29.05.2026, 11:36Ista situacija je i sa ovim malim golmanom, Dario Đukić, 15 godina, 010 godište. Prešao iz Rijeke u Halubjan na zimu prošle sezone, pa sada otišao u Istru gdje igra u drugoj momčadi juniorima sa 15 godina..

Istra nema drugu momčad juniora,  a prva momčad juniora im se natječe u 2. B lizi.
Dečko brani za drugu momčad kadeta koja se natječe 2. B lizi.
Po ničemu ali baš ničemu ni približno ista situacija.
Kada pričamo o Skafar Zuzicu pricamo o genaracijskom talentu na državnoj razini ,a i šire.
Ima utakmice upisane za Juniore koji se natječu u 2.B lizi, ovaj decko je mlađi godinu dana od Skafara Zuzic i nije igrac u polju tako da normalno da nemože odskakat i dobivat prilika toliko kao i on. Dečko je s Kantride, živi Rijeku, talentiran je, žao mi je da takav igrač nemože igrati za Rijeku zbog našeg debilnog sustava.

Od bivših transfermarkt:

Smola 3.5m (+1.5m) :)
Hodža 4m (+500k)
Franjo 15m (-3m)
Frigan 7m (-500k)
Pandur 4.5m (+1m)
#navodninavijač

Z
Ivanoviću ne može toliko pasti vrijednost. To nije objektivo. On ne igra u prvoj samo zbog nevjerojatne forme, a i iskustva Pavlidisa  još nekih igrača, a ne zbog svoje nesposobnosti, loše igre itd.
Sad kad se ovaj debil maknu s klupe Benfice će mlađi dobiti više prilike. Očekujem dosta više minuta za Franju iduće sezone.

Pandur realno vrijedi 8m eura. Smijurija.

O
ovi mulci sta su otisli otisli su ko pioniri,u tim godinam ako su bili malo manj naravno da se dala prednpst vecim je su dominantniji,ja sam imo tu srecu da sa bio za glavu veci od drugih pa sam odskako.
I vecina je trazila ili mjesto u ekipi ili ugovor,ako su roditelji i djeca toliko nestrpljivi neka idu klinci.
Imamo bezbroj primjera di je to bilo neuspjesno a neki su se vodili ko generaciski talenti i razvlacili po novinama,Maloku npr.A i vecina ovih sta su otisli u italiju je propala i sad igraju u orijentu i opatiji

K
Nevistic navodno u QPR
Ode jedan bivsi rijecki golman iz championshipa, eto drugog

29.05.2026, 15:44 #3968 Last Edit: 29.05.2026, 15:45 by D2
Quote from: encosell99 on 29.05.2026, 11:31
Quote from: SandroB on 29.05.2026, 10:43Zašto smo ga dali? Zna li netko koji je to krkan dozvolio i pod kojim uvjetima, s kojim izgovorom?
Kad smo ga već prepoznali (Rukavina),  a jesmo zašto ga nismo cjenili treba pitati njegove i trenerove tadašnje nadređene (Pavlovic).
Nije zadnji jedini krivac imao je i on ljude iznad sebe.
Bio sam u to vrijeme u jednom društvu gdje je bila i njemu bliska osoba popričali smo velika želja je bila sa strane obitelji i maloga ostati u Rijeci upisati srednju tu ne u Puli ali....
Ako nije tajna što su roditelji tražili da bi mali ostao kod nas? Zašto su otišli u Pulu?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

E
Quote from: D2 on 29.05.2026, 15:44
Quote from: encosell99 on 29.05.2026, 11:31
Quote from: SandroB on 29.05.2026, 10:43Zašto smo ga dali? Zna li netko koji je to krkan dozvolio i pod kojim uvjetima, s kojim izgovorom?
Kad smo ga već prepoznali (Rukavina),  a jesmo zašto ga nismo cjenili treba pitati njegove i trenerove tadašnje nadređene (Pavlovic).
Nije zadnji jedini krivac imao je i on ljude iznad sebe.
Bio sam u to vrijeme u jednom društvu gdje je bila i njemu bliska osoba popričali smo velika želja je bila sa strane obitelji i maloga ostati u Rijeci upisati srednju tu ne u Puli ali....
Ako nije tajna što su roditelji tražili da bi mali ostao kod nas? Zašto su otišli u Pulu?

Ništa nisu tražili uostalom kao što nisu niti u Puli tražili .

O
Pa nesto su trazili ili mjesto u ekipi ili ugovor

E
Tog dečka sam prvi puta gledao kada je kao pionir igrao za juniore Novigrada i da bio je najbolji igrač na terenu.
Zar mislite da takav treba nešto tražiti?
Ne nije tražio ništa. Samo je čekao pravdu i poštenje,  a drugi su tražili i bacali klipove pod noge.
Ne da nije tražio već su ga roditelji vozili iz Umaga u Rijeku na treninge,  noćili o svom trošku...
I u Istru je otišao na ništa ali vrlo brzo je dobio ne zato što je tražio.

M
Quote from: encosell99 on 29.05.2026, 19:25Tog dečka sam prvi puta gledao kada je kao pionir igrao za juniore Novigrada i da bio je najbolji igrač na terenu.
Zar mislite da takav treba nešto tražiti?
Ne nije tražio ništa. Samo je čekao pravdu i poštenje,  a drugi su tražili i bacali klipove pod noge.
Ne da nije tražio već su ga roditelji vozili iz Umaga u Rijeku na treninge,  noćili o svom trošku...
I u Istru je otišao na ništa ali vrlo brzo je dobio ne zato što je tražio.

hvala ti na tin tvojin redovnin osvrtima o skoli ...as baren ja ne znan skoro pa nis od tega kako delaju, dali se ca dela dobrega/losega....

more bit da te nisan razumel - ovaj mici je sal iz nase skole u Istru as kod nas ni igral? ili zac?

K
Nasa skola nogometa nije među boljima niti u 1.nl.... I nek nas ne zavaravaju smolcici, hodze, frigani...

Quote from: encosell99 on 29.05.2026, 16:21
Quote from: D2 on 29.05.2026, 15:44Ako nije tajna što su roditelji tražili da bi mali ostao kod nas? Zašto su otišli u Pulu?
Ništa nisu tražili uostalom kao što nisu niti u Puli tražili .
Ne razumijem pa u čemu je onda bio problem pa su iz Rijeke otišli u Pulu? Pogotovo što si napisao kako su htjeli da mali ide kod nas u srednju. Što ga naši nisu htjeli uzet u ekipu, trenirat? Koliko sam shvatio već je bio registriran za nas ili nije?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo