Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

G
Jankovic, Pasalic i Fruk po 4 god.ugovora.
Ivanovic 3 gid.
Goda 2i pol.

Quote from: Gromacha on 23.08.2023, 11:33Jankovic, Pasalic i Fruk po 4 god.ugovora.
Ivanovic 3 gid.
Goda 2i pol.

samo se nadam bez nekih debilnih odštetnih klauzula....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Dobri čovjek Murke  :svakacast:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Frigan postigao prvijenac za Westerlo

Bravo Frigi, ajmo sad, bitno da je otčepilo.

Z
kad je izašao Matija, otišlo sve u krasan k.

Quote from: Zelko Maler on 26.08.2023, 17:50kad je izašao Matija, otišlo sve u krasan k.
Da. Sa 2:0 na 2:3 u 10 minuta 😳

M

https://www.sportcom.hr/sport/nogomet/domaci-nogomet/orijent-prvim-domacim-porazom-ostao-na-dnu-ljestvice-sa-samo-jednim-bodom-vukovar-1991-uzeo-ponudeno-na-krimeji

Nekako mi se čini da neće dugo Budicin u Orijentu. Orijent se kao pojačao, nešto je i Matijaš trabunjao o ambicijama. Rezultata nema.
Ne bi me čudilo da odleti.

Z
Smola se nakon ozljede vratio u početku postavu Eintrachta.

Quote from: Zelko Maler on 27.08.2023, 18:40Smola se nakon ozljede vratio u početku postavu Eintrachta.

A u kojoj se vukojebini živi može ilustrirati i ovaj podatak. Ide maloprije na dnevniku sportski prilog. Blabla Eintracht je gostovao kod Mainza. Kristijan Jakić je odigrao 70 minuta. Ni slova o 90 minuta Hrvoja Smolčića.
Ne znam, ne znam šta smo mi bogu skrivili i kako ostati normalan uopće u ovoj žabokrečini, jedino da čovjek ogugla ili se isključi iz svega.

M
Quote from: Silvio Dante on 28.08.2023, 12:27
Quote from: Zelko Maler on 27.08.2023, 18:40Smola se nakon ozljede vratio u početku postavu Eintrachta.

A u kojoj se vukojebini živi može ilustrirati i ovaj podatak. Ide maloprije na dnevniku sportski prilog. Blabla Eintracht je gostovao kod Mainza. Kristijan Jakić je odigrao 70 minuta. Ni slova o 90 minuta Hrvoja Smolčića.
Ne znam, ne znam šta smo mi bogu skrivili i kako ostati normalan uopće u ovoj žabokrečini, jedino da čovjek ogugla ili se isključi iz svega.
iz perspektive Rvatske mi smo nenormalni, iz nase perspektive mi smo jedini normalni u ovoj drzavi.