Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
22.12.2023, 14:57 #720 Last Edit: 22.12.2023, 14:58 by moreplovac
Kasno stižem u raspravu, ali Menalo, ovo što želim reći tiče se njegovih godina. Vidim dosta protivnika dovođenja takvih igrača, što se mene tiče može, jer dobar " trgovac" može i takav proizvod plasirati.
Recimo da jedan slaven ima nekog ubitačnog igrača kojem nije san igrati za dinamo samo, a mi neku iskusnjaru plus pare damo za tog klinca. Ima masu opcija kako utržit, nemora bit mulac podmladak pa pa inozemstvo za brdo para.
Nebih se čudio da neko iz tog spomenutog slavena dođe kod nas, jer mi smo,klub dali dečkima slobodne papire za odlazak tamo, i sve je bilo u dogovoru s klubovima. Mislim neko ko nam je interesantan.
Opet Menalo konkretno ok igrač, karakter sve je rečeno, njegov dolazak li-la, ipak svakog treba gledati individualno.

Z
iako je Smola bio najavljen, očito nije danas ili je otkazao  :bo:

Quote from: aahzinho on 22.12.2023, 11:16
Quote from: Snjesko on 22.12.2023, 10:52To sto nije dovoljno kvalitetan, a ne mozes ga preprodat jer ima vec 27 godina. Pored Pasalica bi skupio nesto sitno minuta, a onda mu je bolje sjedit na Dinamovoj klupi za puno vise para.

Ako idemo ganjati titulu na proljeće, onda bi bio dovoljno dobar za rotaciju, kao alternativa Pašaliću, umjesto Grgića.
Ne moraju baš svi dolasci biti potencijalna prodaja kasnije.

Ako nećemo ganjati titulu, onda nema smisla, zbog ovih gore razloga...Europa kao nagrada je dostižna i s postojećim kadrom.

Znaci Menalo ce doc na 3 puta manju placu da bi umjesto Kaneka i Spikica bio rezerva Pasalicu i Pjaci? Budimo ozbiljni.
Dinamo se zeli rijesit place, taj dio mi je jasan.
Ja ne vidim tu logiku prije svega za Menala.
A ni za Rijeku. Ako se cjenkamo sa Selahijem koji je bitan prvotimac, zasto bi priblizno slicne pare ili jos i vise dali 27-godisnjoj programiranoj zamjeni?
Plus sto mislim da je nasa struka (Palikuca na stranu)  pokazala da radi dobar posao i...
Ma na stranu i struka, zar ti doista mislis da je bas Menalo taj kotacic koji je potreban za ganjat titulu?

Mišković svakih par mjeseci kaze isto ali navijaci to kao da ne cuju...
Rijeka nece sigurno uc u borbu s dinhaj na nacin da igraca s klupe placa kao prvotimca
Nama pojacanja dolaze ovu zimu (ne)popularno receno iz unutarnjih rezervi,odnosno nakon priprema ce valjda Petrović i Čabraja pokazat zasto su dosli i neki drugi igraci moraju malo opet živnut nakon seljenja Selahia na tribinu.
Sopic i njegova zelja za bozic da dobije pojacanje za svaku liniju mislim da ce ostat zelja za nekog drugog djeda bozicnjaka od predsjednika.
Prinove ne iskljucujem,nesto ce doci otici ali ocekivati čuda ne znam baš
nananana... rijeka je najbolje od svega...

23.12.2023, 10:20 #724 Last Edit: 23.12.2023, 10:22 by Fiumano
Tomasov, ugovor ističe ovih dana. 36 godina. Kad bi došao igrati za sitnu lovu, top alternacija u ekipi, a karakteran igrač i znalac. Pogotovo za rotaciju desnog krila, ali i prednji vezni.

Quote from: Fiumano on 23.12.2023, 10:20Tomasov, ugovor ističe ovih dana. 36 godina. Kad bi došao igrati za sitnu lovu, top alternacija u ekipi, a karakteran igrač i znalac. Pogotovo za rotaciju desnog krila, ali i prednji vezni.

Apsolutno ništa protiv. Dapače. Odličan prijedlog kolega.
Ni dan danas nisam pomiren načinom i scenarijem s kojim se Tomasova već prvi put spakiralo ća iz one Rijeke. Onom gluparijom s posudbom u Emirate ili gdje već. Pa novom posudbom u Astanu. Cijelo vrijeme me pratio neki gorak osjećaj u vezi cijele te priče i njegova slučaja. I mislim da je nepravedno tretiran. Ostavljam mogućnost s druge strane da je on bio inicijator takvih poteza, i onda bih zauzeo vjerojatno i neki drugačiji stav. Ali ovako, mislim da je taj igrač morao ili otići u puno bogatijem transferu iz Rijeke tada. I za Rijeku, i za njega kao igrača. Ili biti dijelom one šamionske momčadi Rijeke. Ovako je ostao nekako gorak okus. Napravedno. Jer ono što je Marin odigrao u Rijeci, način na koji je cijelo vrijeme sebe tu predstavio, meni je i dalje to vrh vrhova. Njegov veliki navijač i zagovornik!

Quote from: Snjesko on 22.12.2023, 22:46Znaci Menalo ce doc na 3 puta manju placu da bi umjesto Kaneka i Spikica bio rezerva Pasalicu i Pjaci? Budimo ozbiljni.
Dinamo se zeli rijesit place, taj dio mi je jasan.
Ja ne vidim tu logiku prije svega za Menala.
A ni za Rijeku. Ako se cjenkamo sa Selahijem koji je bitan prvotimac, zasto bi priblizno slicne pare ili jos i vise dali 27-godisnjoj programiranoj zamjeni?
Plus sto mislim da je nasa struka (Palikuca na stranu)  pokazala da radi dobar posao i...
Ma na stranu i struka, zar ti doista mislis da je bas Menalo taj kotacic koji je potreban za ganjat titulu?

Tu si u pravu. U pinamu sigurno ima ugovor koji kod nas neće dobiti, pa ga vjerojatno neće htjeti ni sporazumno raskinuti.
U tom slučaju ga vjerojatno nećemo gledati kod nas.
Što se ugovora tiče, svakako bi pregovori išli oko plaće za rezervu ili rotacijskog igrača. Koliko je to i ima li u budžetu mjesta za tu plaću, ostavljam DRSu.

Što se kotačića tiče, budimo realni. Mi pojačanja u niti jednoj liniji nećemo dovesti ove zime. Za takav profil igrača nemamo novaca. Ono što možemo dovesti su rotacijski igrači koji bi bili lošiji od prvotimaca, ali kvalitetna zamjena za 2. poluvrijeme ili ozljede/suspenzije. I to su ti onda defanzivni vezni, desni bek, špica, desno krilo, lijevo krilo. Ovo bi po meni bio redoslijed pozicija na kojima bi struka tražila pojačanja. Plus zamjenski igrač za bilo kojeg prodanog sad u zimskom roku.

Ako mene pitaš, igrački (neću ulaziti u karakter za potrebe ove rasprave) Menalo je korak više u odnosu na Grgića ili Momota kao krila. Sam po sebi nije dovoljan za iskorak prema tituli, ali nek svaku par zamjena pojačaš za tih 15-20%, možda i imamo šanse.

I sve to opet ovisno o tome koga prodamo. Nakon odgledane sezone, Labrović mi se čini kao jedini čija prodaja bi nam donijela budžet za pojačanja, a najmanje bi naštetila šansama za bujol.
Jer Miško je rekao, bilo kakva kupovina ovisi prvenstveno o prodaji. Kesu će odriješiti sam od sebe jedino u našim mokrim snovima.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Tomečak je free opet.. bolji od Veige sigurno .
 :D  ;D

Z
Ne očekujem dolazak nekih poluigrača ili isluženih igrača...to nije politika kluba.
Očekujem mlade i potentne igrače kakve smo dovodili ovo ljeto. Moramo pripremati igrače koji će doći umjesto ovih postojećih. Rečeno je da RDS mora dovesti igrače iste ili još bolje od ovih koji odu.

Najsmislenije. Sumnjam da će u izbornoj godini netko smijet srušiti Borac, ali zanima me što Rožica može u Sarajevu dogodine.

Inače u BH ligi u vrhu dosta naših bivših. Borac ima Grahovca i Kvržića, u Zrinjskom su Bradarić, Čanađija i Stanić plus donedavno trener Rendulić. Sarajevo vodi Rožica, a tamo je i Vrančić.
#navodninavijač

Z
Bradarić nije naš bivši igrač. On to negira.

Quote from: Zelko Maler on 26.12.2023, 15:57Bradarić nije naš bivši igrač. On to negira.

Može reći i da je Zemlja ravna, činjenice su činjenice a mašta je mašta.

Quote from: Zelko Maler on 26.12.2023, 15:57Bradarić nije naš bivši igrač. On to negira.
Dakle negira i jedini naslov prvaka tj duplu krunu. Takvog tipa treba dobro nalupati.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 27.12.2023, 12:39
Dakle negira i jedini naslov prvaka tj duplu krunu. Takvog tipa treba dobro nalupati.

čudan mindset.Brisati slike naslova prvaka, to  još u svijetu nisam vidio.