Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Srećom, premlad sam pa nemam traumatična iskustva te proklete 99te niti mogu previše o tome, ali razumijem razloge za strah s obzirom da su često naši bivši najviše nabrijani protiv nas.

Više me stresira Labrovićeva (ne)komunikacija u zadnjim kolima i Murićevo izvođenje prekida. Ne bi mu bilo prvi put da ga zabije iz kuta.
Ove godine sam poprilično uvjeren da će prvenstvo biti riješeno prije zadnjeg kola i nadam se da će Murke će taman uhvatiti formu nakon reprezentativne stanke (njegove riječi)  ;)

M
14.03.2024, 15:57 #991 Last Edit: 14.03.2024, 15:58 by moreplovac
Zasluzio je da se ovo prenese kako treba

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/rijeku-u-koprivnici-ceka-bivsi-igrac-nadam-se-da-ce-armada-dobro-reagirati-na-mene/

– Rijeka je u velikom naletu i svaki kiks bi joj poremetio planove u borbi za prvo mjesto. Međutim, to je nogomet. U subotu krećemo od 0:0 i igramo jedanaest na jedanaest. Nikad se ne zna što može biti, a ja vjerujem da možemo parirati Rijeci, iako znam da će to biti teško. U goste nam dolazi klub koji ima najviše izgleda za osvajanje naslova prvaka. Dinamo je ove sezone dosta kiksao, a još igra i Konferencijsku ligu. U svakom slučaju, bit će napeto do zadnjeg kola, ali Rijeci bih dao prednost jer Hajduk i Dinamo moraju još jednom otići na Rujevicu – zaključuje Murić.

Nije tajna da nepredvidivi igrači, poput Roberta Murića, uglavnom osvajaju simpatije navijača klubova za koje igraju. Zato je za njega ova subota posebna zbog novog susreta s Armadom, prvog na suprotnoj strani terena.

– Igra se u Koprivnici pa ne mogu govoriti o dočeku. Ajmo reći da ne znam kako će Armada reagirati na mene. Za Rijeku sam uvijek davao svoj maksimum i zato mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Nadam se da će Armada dobro reagirati na mene, iako ću sada prvi put igrati protiv Rijeke – kaže Murić.

Ja cu se nadovezat, kad smo u kupu dobili dinama 3:1, pritom je on zakucao onu zadnju kontru, nije da se susprezao od slavlja,dapace, trcao je u zagrljaj slaveci bez onog "ïzvinjavanja"

R
Kad smo kod Murića, on je prekjučer imao rođendan.
Nadam se da je proslavu organizirao za ovaj petak, a da će ta ista proslava, ovog, 29 rođendana biti bar jednako vesela, ako ne i veselija od proslave 27 rođendana (hint, to je bilo prije "one" utakmice s H. Dragovoljcem  u sezoni 2021/22).

Simpatičan momak. Zanimljivo da su nam uglavnom desna krila od 2018. do 2023. bila Acosty, Murić i Ampem. Dvojica su rođena u istom gradu u Gani, Sunyaniju.

Inače nije se Acosty baš usrećio tamo. Tri sezone igrao drugu ligu, onda sa Anyangom treće napokon bio ključni igrač, izborili doigravanje i u 120. minuti uzvrata finala protiv Suwona izgubili (Acosty zabio jedini gol za svoje). Taj prvoligaš Suwon ga je prepoznao kao dobrog igrača, kupili ga. I ove sezone završili zadnji u prvoj ligi ;D
#navodninavijač

M
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/nisam-zadovoljan-sezonom-u-belgiji-mi-je-sada-losije-nego-u-rijeci-ali-nadam-se-boljim-danima-15441394?fbclid=IwAR2YSskGPfVYcNXcBQfcwrV9kGbohn0M2YWVqsFayBI5bVvyUN9GnQ3GADA

Pratim HNL, sve pratim... Bit će napeto do samog kraja, Rijeka, Hajduk i Dinamo se ravnopravno bore za naslov prvaka. Želim da na kraju prvenstva pogled na ljestvicu bude baš ovakav kakav je sada. Da Rijeka bude prva! Da, nadam se da će Rijeka osvojiti titulu prvaka Hrvatske.

T
Odlican primjer super decka i igrača, kojem razno razni manageri delegiraju i usmjeravaju karijeru. A da bi imao veliku karijeru, moras imat nesto i u svojoj samostalnoj glavi.
Ideja im je bila dobra; nemoj ić za parama, idi za nogometnim razvojem. Nemam ništa protiv ideje odlaska slabije lige, ali praksa i znanje je nešto sasvim drugo.

Frigan je imao ponudu Girone i Celte Vigo, i povrh toga - njega manageri uvjere da je Belgijska liga odlicna za njega. Da se razumijemo Frigan je skoro završio i u Dinamu, bio je na 5 milimitera od Mordora. Za Rijeku je ovo bio odličan transfer, ali za njega nije. Belgijska liga je kao neka "odskocna daska" za Premiership ili Francusku ligu - u teoriji.  A u praksi je to brdo nedokazanih igrača iz bivsih belgijskih i francuskih kolonija koji su fizički dominatni. Za taj Westerloo se ocekivala sredina tablice, svakom iole normalnom je bilo jasno da tu neces zabit 14 golova koji ce te lansirat u repku. Nemojmo zaboravit da je to bio igrac na rubu reprezentacije, a Dalic voli sve što Rijeka lansira na tržište da odskace kvalitetom.

Jednostavno to nije klub za napadaca u razvoju, to je svima bilo jasno. Tvrde obrane, fizički teška liga - ekipa koja ne stvara puno šansi. On jednostavno nema ni priliku zabit 10 golova u sezoni u takvoj ekipi. Usporedbe radi, Budimir je drugi strijelac Primere a Frigan mi je bio bolji igrač od njega. Frigan je igrač koji je bio dominatan u HNLu (silovao Mikanovića, i dinamove stopere redovito) u Belgiji ne može doć do gol šanse. Pravi dokaz koliko je velika razlika u fizičkoj spremi top liga i HNLa. I baš zato je trebao otić u Primeru, njegov izlazni transfer neće opet biti veći 5 milijuna eura, a Rijeka vjerovatno može i zaboravit na bonus.

Quote from: moreplovac on 23.03.2024, 17:04https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/nisam-zadovoljan-sezonom-u-belgiji-mi-je-sada-losije-nego-u-rijeci-ali-nadam-se-boljim-danima-15441394?fbclid=IwAR2YSskGPfVYcNXcBQfcwrV9kGbohn0M2YWVqsFayBI5bVvyUN9GnQ3GADA

Pratim HNL, sve pratim... Bit će napeto do samog kraja, Rijeka, Hajduk i Dinamo se ravnopravno bore za naslov prvaka. Želim da na kraju prvenstva pogled na ljestvicu bude baš ovakav kakav je sada. Da Rijeka bude prva! Da, nadam se da će Rijeka osvojiti titulu prvaka Hrvatske.

Kad je Dalić izjavio da nije zadovoljan klubom kojeg je Frigan odabrao rekao sam "tko te pita, budalo". Bio u pravu čovjek.
#degenerik

Slažem se. I meni se činilo da je dobro izabrao, kad ono žešći flop. Promjena trenera, neko vrijeme boravak u zoni ispadanja, ozlijedice i ode ti sezona u nepovrat. Šteta. Tko zna, možda u ovih preostalih desetak utakmica se nešto promijeni, ali iskreno sumnjam.

Quote from: Vado Magnar on 24.03.2024, 13:32Slažem se. I meni se činilo da je dobro izabrao, kad ono žešći flop. Promjena trenera, neko vrijeme boravak u zoni ispadanja, ozlijedice i ode ti sezona u nepovrat. Šteta. Tko zna, možda u ovih preostalih desetak utakmica se nešto promijeni, ali iskreno sumnjam.

uvijek može doma makar na posudbu.. nije nam to nekad u interesu, ali takvima ko on bi uvijek izašao u susret

M
Inače svima kažem nemoj čitati telesport ili popularno tovarsport ali ovaj put čitajte

https://telesport.telegram.hr/na-prvu/heroj-vatrenih-osvrnuo-se-na-borbu-u-hnl-u-rijeka-mi-je-tiha-patnja-nadam-se-da-ce-do-kraja/

Velika je borba, zanimljivo je", rekao je za Večernji list. "Riječanin sam i, nažalost, nikada nisam branio za prvu momčad Rijeke, to mi je tiha patnja. Volio bih da mi se to ostvari jednoga dana: stati na gol Rijeke. Ipak sam do 14. godine bio u Rijekinoj školi i imam emociju prema tom klubu", kaže.

"I kada je u pitanju borba za naslov prvaka, moje simpatije su na strani Rijeke. Ne mogu sakriti odakle sam niti to trebam skrivati. Nadam se da će Rijeka to uspješno izgurati do kraja", kaže Ivušić.

Eto, Rijeka prvak pa onda u Europu, to su Ivušićeve želje. A onda jednog dana i povratak u rodni grad, tko zna...

Bravo

Jednog dana? S obzirom da ima 29g sanse su mu sve manje.Eventualno vec iduce sezone kad Labrovica prodamo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

https://www.index.hr/vijesti/clanak/balaban-rekao-sam-da-sam-dobio-milijun-eura-u-kesu-od-mamica-i-dalje-se-ne-sjecam/2550596.aspx

Jadan Bole, ničega se ne sjeća, nema pojma zašto je nešto rekao tijekom istrage, njegov rukopis ali ne pamti kada je pisao.
Najbolje od svega je da najvjerojatnije govori i istinu (ma koliko apsurdno zvučalo) jer svi znamo njegove 'kapacitete'.

I da završim sa 'ša-la-la-la-la'....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.03.2024, 15:06Jednog dana? S obzirom da ima 29g sanse su mu sve manje.Eventualno vec iduce sezone kad Labrovica prodamo.

Zašto ne ..? Ode Labrovic , Ivusic sleti . Savršeno za neke skupine , nekog EU natjecanja . I opet može u 32 otići za dobru lovu u neku ludu zemlju tipa Kina , Katar ili štajaznam.
Veliki plus za Ivusica od mene +