Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

Jose-rijeka and 2 Guests are viewing this topic.

Čerin je uz Bradarića najbliže Mišiću šta je poznato domaćem tržištu tako da ne čudi. Osobno bi me iznenadio da Čerin odabere Dinamo, nekako njušim da ima bundesligaške apetite.
#navodninavijač

05.06.2024, 18:27 #1141 Last Edit: 05.06.2024, 18:27 by Silvio Dante
Ima on važeći ugovor? Ako ima, zajebi to u startu. Nema dinamo te žive novce da iskešira Grke. Nije to hnl di će se prebiti na stotinu drugih načina, malo tu, malo tamo, postotak vamo, i par mačaka u vreći koje ću ti dati.
Uopće, ljudi su skloni podcjenjivanju grčke lige. Ambijent, kvalitet, kompetitivnost, novci u konačnici, sve to je razina ili dvije razine više u odnosu na hnl. Nitko normalan neće se spuštati nivo niže a eventualni povratak u hnl to definitivno je. AGČ je igrač za veće pozornice, od maksimirske.

Iz Germanijaka:

No, ono što je prepreka jest - odšteta. Naime, Grci u startu, navodno, traže pet milijuna eura, što je za Dinamo previsoka svota. Modri sigurno neće toliko platiti ni za koga pa ni za Gnezda-Čerina.

Ali, ono što bi, uz Zajecove odnose s PAO-om, mogao biti Dinamov adut jest igračeva želja za odlaskom.

Ili će, možda, prihvatiti neku drugu ponudu, jer, Dinamo, navodno, nije jedini koji ga želi dovesti?

Hm da, smanjit ce Grci odštetu samo za dinamo i poklonit ga za 2m eura ;D  ;D. Bolesni su zg dnovinari.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Za sve igrače koje Dinamo želi onda po njihovom drugi klubovi svi traže previse a njihovi su realne cijene.
Vidio sam da u Belupu žele raskinut ugovor s Liberom. Šteta al od njega nista

S
Liber je dosta obećavao; sad mora biti prilično bolno saznanje da nije ni za Belupo...

Quote from: SandroB on 06.06.2024, 12:24Liber je dosta obećavao; sad mora biti prilično bolno saznanje da nije ni za Belupo...
Liber je obećavao dok je bio dovoljno mlad da se trgne i ozbiljno poradi na hendikepu koji je doslovno career-breaker.

Međutim, očito nema ni roditelje ni agenta koji bi ga natjerali da nabije nešto malo mišićne mase i nauči kontrolirati vlastito težište u duelima. Mogao je uzet boksačkog trenera da ga to nauči. Ovako... Da sam on, ulovio bih se knjige.

#degenerik

Quote from: Fornax on 06.06.2024, 12:43
Quote from: SandroB on 06.06.2024, 12:24Liber je dosta obećavao; sad mora biti prilično bolno saznanje da nije ni za Belupo...
Liber je obećavao dok je bio dovoljno mlad da se trgne i ozbiljno poradi na hendikepu koji je doslovno career-breaker.

Međutim, očito nema ni roditelje ni agenta koji bi ga natjerali da nabije nešto malo mišićne mase i nauči kontrolirati vlastito težište u duelima. Mogao je uzet boksačkog trenera da ga to nauči. Ovako... Da sam on, ulovio bih se knjige.

Da, vjerojatno je morao individualno raditi da svoje fizičke mane riješi.. šteta

Z
Možda ste prestrogi...pa ni Murić nije mogao proći u Slavenu...😂

Bilo bi krasno da napisete rijec dvije o linku kojeg postate da bas ne otvaramo stvari koje smo vec odgledali ili procitali.

Danas sam vidio na vlastite oči, nešto što me je, pa možda malo i pretjerujem, ali šokiralo prilično.
Možda nije ni fer od mene što pišem, jer o ničemu skandalaznom se zapravo ni ne radi. Nego dapače. Naime, Anas Sharbini radi kao dostavljač, vozi kombi za Orbico mislim. Da se razumijemo, i da me netko ne daj Bože krivo ne bi shvatio. Ništa protiv posla, ni samom mi nije puno drukčije jer i ja kruh zarađujem s malo mozga, malo ruku i malo kičme poput njega. Ali opet kompa. Kroz ruke ti je prošlo brat bratu, milijun i pol, dva, možda i više €, i ti sa 35 ili koliko već, očito ništa više nemaš u zalihi nego valja pljunuti u ruke i zasukati rukave.

Moj Anase, pa koji si ti komad budale, gdje ti odoše talent i mladost. 

Quote from: Silvio Dante on 06.06.2024, 19:42Moj Anase, pa koji si ti komad budale, gdje ti odoše talent i mladost. 
Jamal mu je minirao karijeru, kocka mu je uništila ono malo što je od nje ostalo. 

Žalosno, ali dobar primjer drugima.

#degenerik

Ne kuzim negativnu konotaciju na cinjenicu da covjek radi za placu. I tako podcjenjivacko gledanje na to.

Ne znamo. Covjek mozda ima milju sa strane, ali kuzi da do smrti nije dovoljno.

Ne tvrdim da ima, ali pisem "mozda". U tom slucaju je onda pozitivan primjer poniznosti svima. Jer ni investiranje nije za svakoga. Kao ni džabalebarenje.

U avakom slucaju pohvalno od njega da je u datom trenutku shvatio da treba donesti placu doma, imao ili nemao usparanoga. Barem nije postao alkic koga boli kita za obitelj.

M
Quote from: Zaf on 06.06.2024, 22:03Ne kuzim negativnu konotaciju na cinjenicu da covjek radi za placu. I tako podcjenjivacko gledanje na to.

Ne znamo. Covjek mozda ima milju sa strane, ali kuzi da do smrti nije dovoljno.

Ne tvrdim da ima, ali pisem "mozda". U tom slucaju je onda pozitivan primjer poniznosti svima. Jer ni investiranje nije za svakoga. Kao ni džabalebarenje.

U avakom slucaju pohvalno od njega da je u datom trenutku shvatio da treba donesti placu doma, imao ili nemao usparanoga. Barem nije postao alkic koga boli kita za obitelj.

Kocka, to je osušilo njegov račun.
I koliko vidim čovjek nije napisao ništa protiv posla, nego žali za njegovim protraćenim talentom, a mogao je recimo nosit Rijeku godinama kad već nije sebe vidio nigdje drugdje.