Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Kako pišu Sportske novosti, u Koprivnici su zanteresirani za svog bivšeg igrača Alena Grgića (29), kojem je istekao ugovor s Rijekom, a može pokriti bočne i napadačke pozicije. Grgić je slavenaš bio u polusezoni 2021./22., odigrao 10 utakmica te zabio dva gola.
MAGICA FIUME

Hrvoje Smolcic u Lask Linz

Pametan i prijeko potreban potez. Ići u treću sezonu sa statusom kojeg on ima nažalost, u Eintrachtu, nije više pametno i obzirno prema sebi i svojoj karijeri. Sve im je dao, bio maksimalno strpljiv, tih, miran i radan, ali uvijek ga se preskakalo. Dosta.

Sretno Hrvoje. Lijep je to klub i liga za ponovni uzlet i afirmaciju. A nisi i od doma daleko  :D 

A
Pa tražio je on posudbu i na zimu al mu nisu dal jer se ili netko ozlijedio od stopera ili transfer napravio. Sad je otišao na posudbu jer ga se ovi ne žele bas tako odreci

Lepinjica u azerbejdžanski Sabah, 400k je odšteta
MAGICA FIUME

Mozda nesto ode i nama... ne znam na koju foru, ali zasto ne... 🤣

Pa pustili smo ga free, ne? Ili mu dali sporazumni, pa uvjetovali postotak vamte tamte.

A bit ce za wunderbaum i zvake u lambu.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Quote from: Zaf on 25.06.2024, 12:15Mozda nesto ode i nama... ne znam na koju foru, ali zasto ne... 🤣
Tako je Dinamo nama pustio Jankovića i ima 50% budućeg transfera i još nekog. Moguće je i Misko njega i Libera tako njima

Z
Netko je pisao o golmanu Horkašu kao mogućoj želji... rečeno je da nema dovoljno čista krvna zrnca...mislim sportska...čitam da je završio u La ligi ...

A
Quote from: ZZZZ7777 on 25.06.2024, 15:53Netko je pisao o golmanu Horkašu kao mogućoj želji... rečeno je da nema dovoljno čista krvna zrnca...mislim sportska...čitam da je završio u La ligi ...
Da pisali smo da ne želimo vise igrače koji će na prvi mig trčati u Zagreb. Šta ti tu nije jasno? Ne smetaju igrači koji su igrali u Dinamu, Hajduku,....nego oni koji se izjašnjavaju kao njihovi veliki navijači i koji bi odmah tamo otišli. Ti ili nemaš kapacitet da shvatiš ili si provokator? Ja iskreno vjerujem da si oboje. I odmah se znalo da će u Las Palmas jer je prije toga već pisalo da će tamo ici

Z
Svi igrači u HNL na prvi mig trče u ZG...svi igrači u svim klubovima govore ono što navijači žele čuti...koji dio nije jasan ?

Baš svi? Do jednog? Nema iznimki nikad?
#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 25.06.2024, 18:01Baš svi? Do jednog? Nema iznimki nikad?
Očito nema kapacitet za shvatit. Nije on kriv

Z
Iznimke potvrđuju pravilo...ovom gore, ako nemaš argumenata ne hvataj se tuđeg kapaciteta ...

Inače ova tema o trčanju na prvi mig u ZG je samo dokaz kako smo mi u očima svojih navijača još uvijek mali provincijski klub...kada to prestane biti tema znati ćemo da smo postali važni u vlastitim očima. .