Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Labrovic
Nevistic
Prskalo
Pandur
Sluga
Vargic

Dosta vas stavlja Nevistica visoko. U vž je top branio al u Rijeci jako los, narocito nakon potpisa za dinamo cime mi je zbog ogromnog potencijala jako pao u ocima. Barem ga ja tako pamtim.

Labro
Vargic
Pandur
Prskalo
Sluga
Nevista
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ovo je vec reprezentativno.

Ako prvom dam 5 bodova, a 6. 0 bodova (oni koji dijele mjesto dobiju isti broj bodova za to mjesto) dobili smo:

Labra 40
Pandur 34
Nevista 29
Sluga 17
Prskalo 14
Vargic 12

Mogao bi se složiti sa ovim izuzev Vargića na dnu. Bitno mi je bilo da si potvrdim da nisam lud što mi je Pandur fenomenalan bio, a Sluga OK unatoč NAJVEĆEM srcu od svih uz Labrovićevo :)

Hvala svima na sudjelovanju!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Sad napravi anketu i za druge pozicije pa bi bilo lijepo vidjeti kako bi prosli glupan i tetovaza. Da vidimo jesmo li sposobni zanemarit emocije :) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

10.06.2023, 13:35 #124 Last Edit: 10.06.2023, 13:36 by Projeto Shalom
Ah ne, još je ovaj forum mlad, zajedništvo je na vrhuncu, ujedinjeni smo u borbi protiv nemani sa juga.

I zato niste još spremni djeco moja za spoznaju o Drmiću  i broju 17 kao kvalitetnijim napadačima od Čolaka, Benka, Bezjaka, Kramarića ili možda, samo možda od...

...Njegovog Veličanstva, Prvog među Velikima, Razbijača Glava, Parača Mreža, Nebeskog Krakena, Gospodara Bijele Točke - Lorda Krstanovića.

Jednoga dana, djeco, jednoga dana...

Kad se već počelo zazivati djecom članove foruma  8)  ;) , stariji će suzu za svojom mladošću pustiti kad spomenem Avramovića, Ravnića, Žganjera, Tafru, a zašto ne recimo i Žilića te Gabrića.  Je li tako barba Projekt?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

"Djeco" je više bila religijska parodija s moje strane nego vezano za dob. A u anketi je jasno rečeno "Miško era golmani" jer da sam stavio Radmana, 'ladno bi odnio pobjedu.

A di su Horvat, Marić, Lisjak, Pelin...?

Uuuu Tommy Pelin, jak je bio...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Počeli smo vadit aseve iz rukava, Nedžad Kuruzović , Zvonko Radoš, Nešet Žaveli.

12.06.2023, 07:45 #131 Last Edit: 12.06.2023, 07:49 by D2
Quote from: Projeto Shalom on 10.06.2023, 22:38"Djeco" je više bila religijska parodija s moje strane nego vezano za dob. A u anketi je jasno rečeno "Miško era golmani" jer da sam stavio Radmana, 'ladno bi odnio pobjedu.
Nitko se i ne dira u tvoje krugove, samo sam proširio vremensku letvu sjećanja na iskonski početak računanja vremena, da se spomenemo još nekih imena. ;)

BTW Nisam osobiti fan, tj. idolopoklonik korištenja isključivo novog kalendara,  8)  ;D  , ali to i nema veze sa svim tim.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Slažem se s tobom, jedini pravi kalendar započinje 1906.  8)

Quote from: Projeto Shalom on 12.06.2023, 08:05Slažem se s tobom, jedini pravi kalendar započinje 1906.  8)
Ne čudi tvoj izbor, ako se u obzir uzme uzrečica Nomen est omen.  8)

Mene uvijek čudi selektivna povijest.  :vijesti: