Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

16.08.2024, 23:35 #1380 Last Edit: 16.08.2024, 23:36 by 18orvat
Mislim na ovog iz Barcelone. Prvi su imaju 2 pobjede.

Ma isti kurac, dečko odigrao prvu pravu sezonu nakon transfera iz Dinama... Sjećam se kako su ga bile pune naslovnice u početku, kad ono 31 utakmica 4 gola (od toga jedan penal) i 2 asista od "desetke", playmakera...
#navodninavijač

Z
17.08.2024, 08:32 #1382 Last Edit: 17.08.2024, 08:32 by Zelko Maler
Zenit kupio Vanju Drkušića za 4 milje eura od  Sochija i poslao ga na posusbu u Zvezdu. Gazprom braća.

Quote from: 18orvat on 16.08.2024, 23:24https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/video-halilovic-zabio-za-pocetno-vodstvo-mitrovic-postavio-konacan-rezultat-u-pobjedi-fortune/133866

Valjda ima manje mliječne kiseline u organizmu :bo: Nama ni on nije bio dobar.

Ako ćemo već plakati za nekim Halilovićem, onda bi radije plakao za Tiborom. Taj je bar nešto pokazao kod nas, osim škembe i fešnbl trakice za kosu.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
jučer Zuta bio jako dobar. Par ulazaka u sredinu, par drublinga. Baš se začudio da on ide driblat na ruglu. Ostalo je očito dosta Kekovih treninga u njemu.

Devetak je očito bolji....

Z
17.08.2024, 15:54 #1385 Last Edit: 17.08.2024, 16:04 by Zelko Maler
kaže Sopić za Germanijak da je trebao doći Bruno Duarte.

M
17.08.2024, 16:33 #1386 Last Edit: 17.08.2024, 16:37 by moreplovac
Quote from: Zelko Maler on 17.08.2024, 15:54kaže Sopić za Germanijak da je trebao doći Bruno Duarte.
https://www.transfermarkt.us/bruno-duarte/profil/spieler/598629

neznam koliko smo se mi mogli natjecat sa CZ u lovi,ali dobro ako on kaze.

sorry Zelko Maler,brzoplet sam,tek sam sad vidio postove o ovom liku na drugoj temi.

Z
Quote from: moreplovac on 17.08.2024, 16:33
Quote from: Zelko Maler on 17.08.2024, 15:54kaže Sopić za Germanijak da je trebao doći Bruno Duarte.
https://www.transfermarkt.us/bruno-duarte/profil/spieler/598629

neznam koliko smo se mi mogli natjecat sa CZ u lovi,ali dobro ako on kaze.

Duarte je k nama trebao doći na zimu u lovu na titulu,a u CZ je došao prije mjesec dana.

17.08.2024, 18:12 #1388 Last Edit: 17.08.2024, 18:15 by Silvio Dante
Pratim klub zadnjih tjedana, sad već i mjeseci, više ovako sporadično. Pomiren, onako blago rezerviran, malo me toga dotiče i većinom okrećem na sarkazam. Jer ništa mi drugo nije ni preostalo, niti se ičim drugim mogu braniti. Tako da me ovi najnoviji potresi nisu ni malo dotakli jer ništa bolje nažalost ne očekujem niti sam očekivao. Tako je kako je, lagao bih kad drukčije opisao svoje stanje. Teška bolikurčina, kako oni prema meni, tako i ja prema njima, 50:50. Izgubili? Pa naravno govnari da ste izgubili, kad ste zadnji put dobili nekoga a da je bilo bitno i da je nosilo nešto sa sobom? Znam, ne sjećate se.

I tako. I takav ti odem ja na godišnji. Bio sam nešto sitno u Rijeci, onda usljed ovih tropskih uvjeta vani odlučio otići na kontitent i bliže planinskim vrhovima. Bosna jarane, nikakve Alpe i slično da me ni bi netko još i snobom prozvao. Ovaj, i tako ti ja dođoh do rodnog grada. I zato ovaj post u rubrici bivši, da odmah preduhitrim @tira koji samo što nije izbrisao i mene i post  :D
I vrtim ti se tako ja gradom, isto pakao vani, 35 u hladu. Ali noći su znatno friškije, traže i neku dekicu već za nas u srednjim godinama. Pojeo ćevape, lagano klizim prema autu, a kao i u svakoj drugoj balkanskoj kasabici, svi namontirani u autima, parkinga ni za lijeka. Kad neka jednosmjerna uličica na putu do parkinga i zuumm proleti BMW riječkih registracija. Opa, srce uvijek na tu pojavu nekako zatitra, neki nerv proradi, nešto se u čovjeku desi. Ništa, prođe, ja nastavim svoj lagani hod, kad minut poslije eto ti opet njega. Vidiš nije našao mjesto i samo kruži. Ja sad već vidim parking i golim okom, i vidim da je BMW sad na njemu, lagano klizi i moli boga da nešto izađe da može stati. Ja sramežljiv i nenametljiv kao i inače, pokucam mu na prozor. Alo zemljače, otkud tebe tu? Dobro, nije ovako, malo sam iskarikirao da me bolje upratite, ali je otprlike to. Spusti prozor, neki klinjo, vidiš ne zna tko mu glavi nosi i s upitnicima oko glave. Molim, šta, tko je sad ovaj barba? Ja govorim, ajde, ajde, nema nas Riječana tako puno ovdje, na 500km od Rijeke, moramo si uskakati. Tu sam ga onda i prepoznao, zbrojio 2 i 2, sjetio se da sam na nekom opskurnom portalu par tjedana ranije pročitao da je potpisao za taj i taj klub. Onda da mu površno znam i starog i strica jer smo bili generacija u osnovnoj. Da, Marat Žlibanović.

Izađem van sa svojim autom, on uđe na mjesto na kojem sam ja bio, izađemo još malo van i malo proćakulamo. Drag dečko, fin, tih, naizgled vrlo pitom. Kako, šta, pitam ga, pa kako tu majku mu staru? Tako, splet okolnosti, pokušaj da se nakon što se nije pronašao u Istri, Orijentu, Austriji, gdje već ne, pronađe tu. Bacim mu "peticu", poželim sreću, i sa smiješkom iskomentiram da mu i dalje ključevi stoje na privjesku s Rijekinim grbom.

Eto, malo netipičan osvrt na temi "bivši, budući...", ali kao da se išta pametnije i suvislije i ima čitati i pisati o našemu klubu posljednjih mjeseci. Mogao je i u "na mladima Rijeka ostaje", ali Marat više nije ni toliko mlad. Kao brat mu koji je još uvijek mislim tu. Pa eto, neka se nađe. I nisam pisao nešto posljednjih tjedana, pa si pokušavam neku iskru proizvesti i na ovaj način, s ovako trivijalnim stvarima.

Monarh će vjerojatno znati pokoju više o odnosima unutar ŠN, ali sjećam se kad je jednom na SN forum uletio revoltirani očito rođak od njega, pa je posrao klub što su pustili najtalentiranijeg igrača, kapetana i reprezentativca da ode besplatno u Istru, kao što oni rade na Rujevici... Da bi se momak iz Istre preselio u Orijent pa u 3. austrijsku... Jasno bio je to prvi i jedini upis dotične osobe. Obzirom na prezime i BMW pretpostavljam da je rod vlasniku Elcona, ilitiga da mu nogomet nije nužno "biti ili ne biti".
#navodninavijač

M
Dobro, dečko ima 19 godina, još uvijek se može pokazat.

Quote from: TIR on 17.08.2024, 18:32Obzirom na prezime i BMW pretpostavljam da je rod vlasniku Elcona, ilitiga da mu nogomet nije nužno "biti ili ne biti".
Da ne ode u trač rubriku, i tko što ima, tko je kome tata. Da, njegovi su vlasnici Elcona., dobro pretpostavljaš. Ali su ljudi, kao cijela familija za primjer samo. Radini, pošteni, uključivi, nenametljvi uopće kad se uzme u obzir što su stvorili. S te strane, priča i poslovni projekt za nakloniti se samo. Šteta da ih je u Rijeci, u granicama grada Rijeka, ostalo tako malo. Proizvodnih pogona, izvozno orijentiranih, tehnoloških pogona.

A
Labrovic branio u pobjedi 1:4 protiv Victorije Berlin u kupu svih 90 min. Dobio najlošiju ocjenu u svojoj ekipu 6,5 drugi svi iznad 7.

Neka netko javi Momu Yansaneu da se ne mora više oglašavati navijačima Rijeke na instagramu jer nije više dio kluba, plaća bezveze.

Pršti inteligencija iz njega.

#navodninavijač

K
Možda se naslađuje

ko fol pogledajte šta ste imali...