Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

A

Quote from: Arci1984 on 16.10.2024, 18:27Hrabro sad ići u Izrael

Cinik u meni bi ti rekao da bi hrabro sad bilo otići u Bejrut ili Rafah, dok se Tel Aviv kao čini piknik u odnosu na sve to  :D

Šalu na stranu, je. Realno, i nije neka prilika. Ali i nije imao izbora. Sezona u punom jeku, on bez kluba, ide principom daj šta daš. A rekoh, Tel Aviv je ipak siguran i daleko od bilo kakvog izravnog sukoba. Ne znam uopće kako oni igraju trenutno tu svoju ligu, i igraju li je uopće?  :bo: europske mečeve u pravilu igraju negdje na teritoriju Europe.

Ma općenito ne pamtim kad je nekom nogometašu bilo išta negativno bez obzira na stanje u gradu, državi.
#navodninavijač

M
Mnogi navijači Dinama posljednjih godina putem društvenih mreža pozivaju Kramarića na povratak na Maksimir, ali od toga, čini se, neće biti ništa.
Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu', izjavio je Kramarić za 24sata.

Dodao je i da ne želi uzimati mjesto mlađim igračima.

'I na to bih sam gledao kao da nekome mlađem igraču, a Dinamo takvih uvijek ima, zatvaram vrata. Jednostavno, nema smisla.'

Kramarić, rođeni Zagrepčanin, karijeru je počeo u Dinamu. S Maksimira je, nakon što nije dobio pravu priliku, otišao u Rijeku 2013. godine, a kasnije je igrao za Leicester i Hoffenheim, u kojem je već devet godina

S
Quote from: moreplovac on 16.10.2024, 19:49Mnogi navijači Dinama posljednjih godina putem društvenih mreža pozivaju Kramarića na povratak na Maksimir, ali od toga, čini se, neće biti ništa.
Ne želim davati neke najave, ali više se ne vidim u HNL-u. Često sam čitao poruke #imalobismisla, ovako najiskrenije, za mene to nema smisla. Ne želim lagati, niti davati lažna obećanja. Ne znam koliko bih se mogao motivirati s 35 godina, vjerojatno nekakvim manjkom energije, vraćati se na onakvu infrastrukturu', izjavio je Kramarić za 24sata.

Dodao je i da ne želi uzimati mjesto mlađim igračima.

'I na to bih sam gledao kao da nekome mlađem igraču, a Dinamo takvih uvijek ima, zatvaram vrata. Jednostavno, nema smisla.'

Kramarić, rođeni Zagrepčanin, karijeru je počeo u Dinamu. S Maksimira je, nakon što nije dobio pravu priliku, otišao u Rijeku 2013. godine, a kasnije je igrao za Leicester i Hoffenheim, u kojem je već devet godina

Prava priča zapravo se nalazi između redaka Kramarićeve priče.
Na našem forumu tiha patnja mnogih je povratak Kramarića u naš dres.
Nekolicina je tvrdila "prije će se vratiti u Dinamo, nego u Rijeku."
Najvjerojatnije neće nigdje, ali između redaka se može naslutiti da Rijeka nije a ma baš u nikakvim kombinacijama, ili primislima.

M
Gledaj to kao Schrödingerovu mačku. Eliminirao je povratak u mordor ali Rijeku nije spominjao, tako da postoje šanse da je mačka živa.

S
Quote from: moreplovac on 16.10.2024, 21:16Gledaj to kao Schrödingerovu mačku. Eliminirao je povratak u mordor ali Rijeku nije spominjao, tako da postoje šanse da je mačka živa.

:)  Možemo gledati onako kako najviše prizivamo - Miško dodaje gas...

M
Quote from: SandroB on 16.10.2024, 22:18
Quote from: moreplovac on 16.10.2024, 21:16Gledaj to kao Schrödingerovu mačku. Eliminirao je povratak u mordor ali Rijeku nije spominjao, tako da postoje šanse da je mačka živa.

sve ok, ali ko ce dodavat gas prej tega proverit : je stavil u prvu ili u rikverc...

M
Quote from: manigoldo on 16.10.2024, 22:28

sve ok, ali ko ce dodavat gas prej tega proverit : je stavil u prvu ili u rikverc...

Dobra opservacija

Quote from: SandroB on 16.10.2024, 22:18:)  Možemo gledati onako kako najviše prizivamo - Miško dodaje gas...

Miško dodaje gas...i nagovara Kramu da se vrati u Maksimir. Zauzvrat smanjuju Jankovićevu klauzulu sa 50% na 20%.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Quote from: manigoldo on 16.10.2024, 22:28

da se nadovežem, ovo leto more Miško dodavat gas koliko će kad se kotrljamo u leru

Quote from: ričan on 17.10.2024, 10:59da se nadovežem, ovo leto more Miško dodavat gas koliko će kad se kotrljamo u leru
Ova misao ima svoju dubinu.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Krama nema šta tražit u HNLu. Nema ni Rakitic, ali eto, došao je. Pitaj Boga koja brda su obećali.

R
Kakva 3 gola dobije Labrović? Sve u istu stranu skroz uz stativu :jbg:

I
22.10.2024, 09:00 #1634 Last Edit: 22.10.2024, 09:11 by Iqteam
https://www.novilist.hr/sport/nogomet/mladi-branic-rijeke-igra-sve-bolje-u-dresu-orijenta-nadao-sam-se-pozivu-s-rujevice/

Bodetić. Nije se proslavio na onim pripremnim utakmicama ovo ljeto ali tko i kako nam igra na lijevom beku sigurno ne bi bio lošiji.

Ovo gore sam napisao misleći na Dujmovića. Sorry.