Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: TIR on 23.12.2024, 20:24I Forza Fiume je najstariji portal i forum o Rijeci pa opet nije najbolji :nisamja:
A mislim... Novi list je star 125 godina, pa je smeće.

Na TM-u mu cijena, otkako je otišao iz Rijeke, na svakom refreshu ide gore. Jel i tu Stodra trolla Damirića, ili?
#degenerik

M
Quote from: TIR on 23.12.2024, 20:24I Forza Fiume je najstariji portal i forum o Rijeci pa opet nije najbolji :nisamja:

kako ne? evo vidin na forza fiume smo jos vajka va europe, taman dobili corvinul...sopa legendo!

A
Čemu ti loši komentari za igre Halilovića? Mogu se složiti da mu karijera, iz razno raznih razloga, nije niti blizu onog što su svi očekivali, ali meni to nije razlog za kritiku. Već sam sa nekim komentirao, nisam siguran, ali mislim da je bio @Vado Magnar i komentirali smo nešto tipa kako sam ja valjda onaj "old skul" nogometni romantik i meni se jednostavno takvi boemi u igri sviđaju. Ugl da se vratim, dečko je u mnogo ozbiljnijoj ligi od naše sa brojkama odmah uz bok našeg Jankovića, a nedaleko od našeg Fruka ili Beyatta iz Istre. Nemam pojma koja su klasa taj časopis, ali su ga izabrali u top 11 nizozemske lige, povezuju ga sa Ajaxom...zar stvarno mislite da je to slučajno ili plaćeno? Žao mi je, jako mi je žao što nije kod nas podigao formu, ali vjerujem da ćete se složiti, u onoj sezoni, onakve Rijeke nije to niti mogao, a kada na to nadodamo i upalu pluća, turbulencije sa trenerima, itd...slobodno se nemojte slagati sa time, ali ja i dalje mislim da se on kod nas jednostavno našao u krivome trenutku i nije nam dao ono što smo dobar dio nas očekivali. Za mene to nije razlog za kritiku, kao niti, ponavljam, to što nije postigao karijeru koja se od njega očekivala. Da zaključim, ja bi ga volio gledati u dresu Rijeke u sadašnjoj formi. Takvi igrači privlače publiku, radi njih ja volim nogomet i takve igrače ostalih deset trebaju istrpiti i raditi za njih...sve ostalo je "industrija"...kod nas, nakon donekle Murketa, sada nam jedino, opet ću reći donekle, jedino Nais može pružiti takav gušt nogometa. A od kada se Ronaldinho penzionirao, nema toga više niti na višim razinama. Takav nogomet je "umro", ali njegovi ljubitelji su još uvijek živi :)

Kao što si rekao, u krivo vrijeme, na krivom mjestu. U nekim drugim okolnostima možda bi procvjetao. Šteta.
Ali i to je draž nogometa. Neki igrač koji se čini mega pojačanje se pokaže flop. Meni je Šafarić bio "škola". Očekivao sam da će kod nas podignuti igru još na viši nivo i s nama napraviti nešto kvalitetno. Kad ono želučani problemi i proljev.  :bo:

Meni je isto Ronaldinho najveći kojeg sam ikad gledao iako po objektivnim parametrima sigurno ima boljih (Messi, Cristiano..). Ali ono što je on radio s loptom je čarolija.

No, uza sve to, nek je Alenu široko polje. Da je kod nas barem pokazao dio svog znanja pa mu oprostiš nespremnost, ali ona dodavanja koja su išla u kukuruz i šutevi nebu pod oblake... ne, hvala. Anas na steroidima, talent prokockan nedisciplinom i ludom glavom.

Isto tako, @armada , kad spominješ Naisa red je spomenuti i Pašalića. Ne znam kad ćemo imati priliku opet gledati golove iz kornera, rašlje s 25m i slične bravure koje nam je on (doduše, u zadnje vrijeme rjeđe) priuštio. Ovaj volej prekjučer je bio za prste polizati :)
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Ronaldinja je Bog izabrao da bude najveći svih vremena, a on je rekao "ne hvala, ja više volim kafanu".

Jbga... I unatoč tome je jedan od najvećih ikad. Nogometni Amadeus.
#degenerik

:)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Ovdje ću zalijepiti
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-medjunarodni/dinamo-i-rijeka-ga-odbili-sad-vrijedi-40-milijuna-i-hit-je-na-otoku-hrvatska-mu-je-zvucala-kao-man-city-15537036?fbclid=IwY2xjawHbWCxleHRuA2FlbQIxMQABHZjsobB8XbdUK7zKSaaq9F4tlYPrAfZgt1AO8F8JNU7KV0HuE1KoN2TYSw_aem_VWtc1QLHJmh63cCRmqI54w

Neki citati iz teksta:

Prethodno smo ga nudili Dinamu. Oni nisu pokazali interes, pa sam se čuo s Damirom Miškovićem da bismo ga prodali u Rijeku. No, Duran je bio klinac, tek je trebao napuniti 18, razumio sam zašto netko neće uložiti traženih 500 tisuća eura u mladića kojeg nikada nije vidio.

Dakle, dvaput smo ga nudili Dinamu i jednom Rijeci. Baš sam neki dan komentirao to s Miškovićem, putem WhatsAppa sam mu poslao Duranove uspjehe u Villi, na što se on samo nasmijao. Razumijem zašto ga nitko od hrvatskih klubova nije uzeo, a Duran je na kraju s osnovicom i bonusima donio Chicagu preko 24 milijuna eura - dodaje Andy Bara, što znači i da je Villin centarfor po osnovici treći, a s dodacima sad već vjerojatno i najskuplji izlazni transfer u povijesti MLS-a.

K

Jebote kako ohrabrujuće da Miško i Bara pričaju preko Whatsappa :svakacast:

Predsjednik nogometnog kluba koji se navodno ne miješa u sportski segment na wapp priča sa najljigavijim agentom koji izgleda kao mafijaš.

Novi Barin plaćeni članak, gori od Halilovića.
#navodninavijač

K
Braća su mu kućni prijatelji

V
Ta priča da menadzeri prodaju igrace je postala odvratna zadnjih godina i nadam se da ce uefa napravit neku regulativu oko toga sta se i pricalo. Jer u zadnje vriheme 3 menadzera dolaze na jednog igraca po jednom transferu u prosjeku. I svima treba pinku platit.
Jedino sta je tuzna istina da postizu puno vece cifre nego kada ih nema.
Pa taj bara bi za vece novce utopio tipa bez 2 noge nego sta ce klub galešića/radeljica.
Tako da cisto s ekonkmske strane ima to smisla mišku iako bi sa sportske bila bolja razvijena skautska sluzba

27.12.2024, 18:24 #1857 Last Edit: 27.12.2024, 18:25 by Silvio Dante
Ima i bit će ovih dana kod većine malo više slobodnog vremena pa evo nešto za razbibrigu. Dve ure cool ćakule https://youtu.be/KeeuDOoU0MQ

Samo iz Slavonije ovako "pitak" i opušten sadržaj može doći. Sad će opet @stijenski pokos reći da sam mrčio nešto pa Slavoniji kad u tolikoj mjeri okidam na njih. No nije to, jednostavno je tome tako. Postoje Slavonci i postoje drugi Hrvati, meni su lično Slavonci ti koji mi karakterno i svako drugo pašu malo više od ovih potonjih. Samo dva hinta, voditelj, neka ako smijem suditi Ultras vinkovačka iskusnjara ni pet ni šest nego kad je tema bila Rijeka "meni je ta Armada top, i zapravo jedina draga hrvatska ultras grupa."
I Župa koji na pitanje za koga navija, bez beda kaže pa za Rijeku, normalno. Puno je govora o Rijeci između ostaloga, komplet njegovoj karijeri od rodne Županje do danas Portlanda, nekim poznatim i manje poznatim stvarima. Nakon odgledanog još mi je i draži, strašan momak, strašno jednostavan, prizeman i normalan momak.

Quote from: TIR on 27.12.2024, 14:55Jebote kako ohrabrujuće da Miško i Bara pričaju preko Whatsappa :svakacast:

Predsjednik nogometnog kluba koji se navodno ne miješa u sportski segment na wapp priča sa najljigavijim agentom koji izgleda kao mafijaš.

Novi Barin plaćeni članak, gori od Halilovića.

To što mu je poslao članak ne znači da pričaju. Ista fora kao s Jelavićem i Kekinom.

I
Quote from: Silvio Dante on 27.12.2024, 18:24Ima i bit će ovih dana kod većine malo više slobodnog vremena pa evo nešto za razbibrigu. Dve ure cool ćakule https://youtu.be/KeeuDOoU0MQ

Samo iz Slavonije ovako "pitak" i opušten sadržaj može doći. Sad će opet @stijenski pokos reći da sam mrčio nešto pa Slavoniji kad u tolikoj mjeri okidam na njih. No nije to,

... jednoatavno ti nisi tamo mrcio "ovlaš", ti si tamo smrcio i zaljubio se...
Vjerovatno dobio leptir masnu ko Silvije Degen i upakiran postao slavonski zet  ;D

Za Zuparica znam da je privržen klubu, vrlo važna karika u osvajanju naslova, kako je rekao Kek, mislio je da nema pojma, ali dok je bilo "drva" bilo je i trofeja kako je i on sam znao reci.

Ostaje ona anegdota da koliko su ostali potegli pive, toliko je on potegnuo rakije nakon one Cibalie.

Eto, danas se prisjetio i da je imao te probleme sa sinusima, razumijem čovjeka i meni su rak rana  :nisamja: