Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.01.2025, 17:32
Quote from: Deni323 on 18.01.2025, 13:33Sumljam u tu cifru ali ako je istina koji brutalni posao Westerlooa.

Kupili za 5, prodali za 15

Dobar posao i za nas. Nakon flopa s Frankom Belgijanci se usrećili s Ivanovićem i Friganom tako da bi mogli češće bacit pogled u naše dvorište i plaćat 5-6 m za naše mlade igrače pa da ne moramo blizancu prodavat za upola manje. Samo što trenutno kod nas nema na vidiku neki hot prospect  :).

Ma bit će ok i 2, 2.5 za Petrovića...ili milja za Copa 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

M
Evo Milan Ristovski ne igra u Bohemiansu, njega braco mozda nece za vrat hvatat. Bit ce jeftiniji od Perice a i reprezentativac je svoje drzave.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.01.2025, 17:32Dobar posao i za nas. Nakon flopa s Frankom Belgijanci se usrećili s Ivanovićem i Friganom tako da bi mogli češće bacit pogled u naše dvorište i plaćat 5-6 m za naše mlade igrače pa da ne moramo blizancu prodavat za upola manje. Samo što trenutno kod nas nema na vidiku neki hot prospect  :).

Uvalit ćemo im Škorića nagodinu. S ovom frizuricom izgleda mlađe nego dok je u Osijeku igrao.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Malmo kupio Ekonga za milju eura.

Eto a mi ga zazivali ljetos jer kao besplatan je.

Je kurac.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 19.01.2025, 11:47Eto a mi ga zazivali ljetos jer kao besplatan je.

Je kurac.

moguće ga je bilo dovesti na posudbu, ali treba dati za pola plaće, a to nedamo.

Ja sve nekako vrtim film da bi nam Čuje Dop mogao stići nakon Lokomotive. Može se uštediti na prijevozu do Rujevice, a i predstavljanje može biti odmah po završetku.
Ne bi bilo prvi put u HNLu, ako je Ćiro mogao postati trener Hajduka nakon zadnje utakmice njegovog Varteksa na Poljudu koja je odlučivala o prvenstvu, što mi ne bi mogli Čuju odmah obući u pešekane.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

D
Quote from: D2 on 20.01.2025, 15:02Ja sve nekako vrtim film da bi nam Čuje Dop mogao stići nakon Lokomotive. Može se uštediti na prijevozu do Rujevice, a i predstavljanje može biti odmah po završetku.
Ne bi bilo prvi put u HNLu, ako je Ćiro mogao postati trener Hajduka nakon zadnje utakmice njegovog Varteksa na Poljudu koja je odlučivala o prvenstvu, što mi ne bi mogli Čuju odmah obući u pešekane.

Ili na poluvremenu da presvuče dres?

Leonardo Vonić koji je bio jedan od želja forumaša i spominjan ovdje potpisao za Porto...toliko o našim željama i realnosti

U Porto B/U23. Igrao je i Paša u Borussiji II i Njofra u Augsburgu II...tako da se vjv i oni kockaju, app, lottery ticket.

Sto ne znaci da i nama to ne bi bilo pozeljno kockanje. To nam je ionako M.O.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Quote from: Boy1da on 21.01.2025, 16:01U Porto B/U23. Igrao je i Paša u Borussiji II i Njofra u Augsburgu II...tako da se vjv i oni kockaju, app, lottery ticket.

Sto ne znaci da i nama to ne bi bilo pozeljno kockanje. To nam je ionako M.O.
I naši vraćaju 2 ekipe od sljedeće sezone jedino je velikom gazdi to preskupo i neisplativo

K
Ja sam čuo da mi dogovaramo s Opatijom suradnju

Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 16:28Ja sam čuo da mi dogovaramo s Opatijom suradnju
Ako opatija udje u 1. Ligu to bi bio pun pogodak
Oni bi dobili igrace mi bazu za njihov razvoj a bili bi ti prakticki pod nosom...

K
Quote from: Deba on 21.01.2025, 16:32
Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 16:28Ja sam čuo da mi dogovaramo s Opatijom suradnju
Oni bi dobili igrace mi bazu za njihov razvoj a bili bi ti prakticki pod nosom...
Da tako mi je rekao jedan iz njihovog kluba.
To bi bilo idealno, ali već nekoliko pokušaja je bilo... Ali prva liga je nešto skroz drugo

Quote from: Kostrena on 21.01.2025, 16:36
Quote from: Deba on 21.01.2025, 16:32
Da tako mi je rekao jedan iz njihovog kluba.
To bi bilo idealno, ali već nekoliko pokušaja je bilo... Ali prva liga je nešto skroz drugo
Mislim da ako udju u prvu ligu da ce tu ponudu prihvatit bez razmisljanja