Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Quote from: D2 on 12.02.2025, 20:56Perica, pročitajte do kraja.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/tesko-da-cete-me-ikad-vise-gledati-ovdje-igrao-sam-na-puno-visim-razinama-ne-znam-zasto-nisam-mogao-u-rijeci-15552644?cx_linkref=jl_home_najnovije
 8)

Neobično da igrač kojeg se maltene potjeralo iz kluba nakon tjedan dva u interviewu hvali naš klub.
Ovo je baš zanimljivo:
QuoteKao klub, dakle, Rijeka nije razočarala Pericu. Dapače...

- Rijeka je, što se tiče uvjeta, mali Udinese. Nudi mladim igračima sve preduvjete da se razviju i uspiju. I to ne govorim da bih se nekom ulizao, jer za to nemam razloga. Od terena za trening, teretane, hrane i kuhinje, do Rujevice. Bio sam i u većim klubovima koji nemaju takve uvjete, stvarno me i po tom pitanju Rijeka ugodno iznenadila. Posebno moram pohvaliti ljude iz kuhinje, stvarno su prekrasni, njih ne smijem zaboraviti. Osjećao sam se kao doma, kao da sam Riječanin, stvarno su me svi u klubu i oko kluba sjajno prihvatili.

Da, bas sam procitao. Lik je, bar u ovom clanku, ispao jako korektan i profesionalan
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

12.02.2025, 21:41 #2177 Last Edit: 12.02.2025, 21:41 by Boy1da
- Želim momcima da uspiju, iako neće biti lako. Nažalost su zadnje dvije utakmice izgubili, a sad slijedi nešto teži raspored. Mislim da, realno, sve ovisi o Dinamu. Hoće li se posložiti ili neće. Da se mene pita, volio bih da Rijeka bude prvak, ali vidjet ćemo...

Tu je i Hajduk, klub iz njegovog kraja?

- Ja sam iz Zadra i navijač sam Zadra, nisam nešto posebno naklonjen Hajduku. I to je hrvatski klub i želim mu sreću, ali ne želim im da budu prvaci.

Well, fuck...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

B
Čudna priča ali naklon do poda za korektnost i to što ne želi da hadjuk bude prvak  :)
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

I jel rekao Stipe zašto tu nije uspio (nisam čitao intervju), jer osoba koja hvali uvjete, klub i grad, i želi restart karijere treba moći uspjeti u Rijeci?  :sta:
#navodninavijač

I
Nije rekao mada je dao naslutiti da je nešto drugo ali ne on kriv šta nije uspio. Do njega nije ni 1 posto po njegovom mišljenju, a gospodski neće rigati vatru nakon rastanka.
Saznat ćemo od insajdera za godinu dana kada će nas bolit kurac za lanjski snijeg.

13.02.2025, 06:54 #2181 Last Edit: 13.02.2025, 06:55 by waf
..nije do njega, a tip protiv bednje nije mogao odšprintati 10 metara?.. :bo:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Z
porastao mi je u očima Perica nakon ovog intervjua.
Iako je došao preko zadarske štele (Čulina)

Drago mi je da ste prihvatili sugestiju i pročitali do kraja, a ne samo naslov.
Naslov je kao i pokušaj teksta, izmusti neki prljavi veš. Perica se nije dao navući, nego je u kontru pak sve još više nahvalio. Trešnjica na vrhu kolačića je izjava o Hajduku prvaku, bravo majstore, tu je novinar dobio ipak iznenađujući odgovor.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 13.02.2025, 07:49Drago mi je da ste prihvatili sugestiju i pročitali do kraja, a ne samo naslov.
Naslov je kao i pokušaj teksta, izmusti neki prljavi veš. Perica se nije dao navući, nego je u kontru pak sve još više nahvalio. Trešnjica na vrhu kolačića je izjava o Hajduku prvaku, bravo majstore, tu je novinar dobio ipak iznenađujući odgovor.  8)
Nisam procitao do kraja nego samo kraj 😃
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 13.02.2025, 08:13Nisam procitao do kraja nego samo kraj 😃
Tebi treba verzija teksta u slikovnici ili stripu?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 13.02.2025, 09:14Tebi treba verzija teksta u slikovnici ili stripu?

TLDR

Ili nek mu ChatGPT da sažetak u stilu DRS.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: D2 on 13.02.2025, 09:14
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 13.02.2025, 08:13Nisam procitao do kraja nego samo kraj 😃
Tebi treba verzija teksta u slikovnici ili stripu?
Ni jedno ni drugo. Ne volim citati intervjue s igracima pogotovo bivsim. Cast iznimkama. 🙂
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Jel može taj Ivušić beka odigrat?

S neke navijačke strane bi volio da završi kod nas, kad je odlazio za Pafos smo već imali Labrovića i Zlomislića u redu. U Pafosu je prvi golman, 8 clean sheetova, dobro to izgleda. Ako je vjerovati transfermarktu ističe mu ugovor sljedeće ljeto. Možda ga dovesti onda, imao bi 31 godinu, za golmana odlične godine. U svakom slučaju uvijek lijepo pročitati, posebno s obzirom da nije baš imao sretnu priču s Rijekom.