Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: moreplovac on 21.03.2025, 19:00
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 21.03.2025, 16:35https://vm.tiktok.com/ZNdd7UC5p/

Zanimljivo

Šta kaže, za nas bez Tika i toka

Možeš klinknut i slušat tu minuticu.
Uglavnom, nemam pojma tko je to (taj detalj mi je promakao) ali je trebao doći u Rijeku umjesto Selahija koji je trebao u Colorado Rapids za nekih milion eura ali je Mišković stopirao transfer Selahija jer su novci bili premali.
I naravno, čovjek spominje Rijeku kao velik klub. Ako sam dobro "ubro". :)

Quote from: moreplovac on 21.03.2025, 19:00Šta kaže, za nas bez Tika i toka

Nemam ga ni ja, pa mi je otvorio. Da je bio na pragu prelaska u Rijeku, ono kad je Jakir koji ga poznaje iz BH lige slagao i preslagivao ekipu. Da je Selahi bio na izlaznim vratima, spominje neku MLS mislim kombinaciju, ali da je predsjednik Rijeke u zadnji tren odbio ponudu. Nezadovoljan iznosom. Samir Radovac inače, sad je u Željezničaru s našim Dangubićem.

I ja sam baš maloprije na preskoke pogledao taj Q&A između njih dva naizmjenično, iz razloga jer pratim Želju a i Danga mi je drag dečko pa takve stvari i dođu do mene. Bez oklijevanja, okolišanja, diplomacije. Fin mladić.
Tko će biti prvak Hrvatske? Rijeka, barem se ja nadam.
Za koji klub navijaš? Od stranih za Liverpool, logično pošto sam iz Rijeke i za Rijeku.
Najbolji igrač s kojim si igrao? Ovo će možda biti iznenađenje. Filip Bradarić.

R
23.03.2025, 06:48 #2315 Last Edit: 23.03.2025, 06:49 by robil
Pašalić isporučio jedan "svoj" na 3.12

Quote from: SandroB on 23.03.2025, 17:30https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/sprema-se-bomba-na-maksimiru-dinamo-vraca-andreja-kramarica-2688406/
Dnevno i upitnik na kraju.
Red bi bio isti naslov objaviti u Novom listu s Rijekom u glavnoj ulozi
 ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da budem iskren, ovo sam očekivao od nekog žnj člana, ne od Sandra. :)

Znači nema ništa u ovom članku šta bi prošlo ozbiljnu novinarsku redakciju kad bi takve danas bile raširenije. Izmišljeni naslov konstruiran iz apsolutno ničeg, a sama teza razbijena iz prve ruke, Kramarićevom izjavom da se on ne želi vratiti jer bi zauzimao nekom mjesto.
#navodninavijač

S
Nema veze što je "Dnevno", istovjetan tekst prenijeli su svi mediji; meni je na popisu odozgo prema dolje bilo najbliže kliknuti ovaj link.

@TIR  Nisam ovo stavio kao senzacionalnu novost, jer znam procijeniti i kvalitetu i vjerodostojnost. U mislima mi je bilo samo dodati ovo kao prilog našoj raspravi koja se potezala puno puta, a glasila je "hoće li se Krama jednoga dana vratiti u Rijeku ili u Dinamo". Koliki god ovo bio škart od vijesti, razvidno je da se Dinamo interesirao za njegov povratak.

Quote from: SandroB on 23.03.2025, 20:51istovjetan tekst prenijeli su svi mediji;
Ali je jedino Imbex presjekao i kontaktirao Kraminog managera koji je demantirao čitavu stvar.

#degenerik

S
Kramin manager rekao je da njegov dolazak u Dinamo nije realna opcija, ali nije demantirao da ga Dinamo traži ili da je Dinamo kontaktirao Kramu.

K
https://www.24sata.hr/sport/dragulj-kojeg-je-hrvatska-otela-bih-rijeka-me-htjela-dovesti-ante-erceg-bio-mi-je-poput-oca-1040002?24sata_ref=frontpage-home

Luka Tunjić

U HNL-u nema favorita ni najdražu momčad.

- Ne pratim baš hrvatsku ligu,  nemam ni najdraži klub u HNL-u. Pratim ligu iz neutralne perspektive, a volim gledati derbije između Dinama, Hajduka i Rijeke. Pratim Ligu prvaka, a gledao sam i utakmicu između Dortmunda i Dinama. Bio bih sretan da je Dinamo pobijedio, ali je Borussia kvalitetnija.

Jedan hrvatski klub htio ga je dovesti u svoje redove.

- Rijeka je pokazivala interes, htjela me dovesti u U-19 momčad, ali to se nije moglo brzo riješiti. Tad sam bio pod ugovorom u Kielu i transfer je bio "težak". Nisam mogao otići kao slobodan igrač, to je išlo preko mojeg menadžera i kluba.

M
Za mnogo njih ćemo tek kasnije saznat,ako uopće saznamo. To što nas "medijski partneri" ne prate ne znači da baš ništa ne rade. Dosta naših navijača padne pod utjecaj raznih Olivarija, Meda i osobnih dinamovih ili tovarskih naliv pera koji znaju informacije prije nego ih protagonisti istih izgovore.
A naši su izabrali anti- kmečalački put u kojem se ne pravdaju, ne demantiraju i ne love vještice medijskim putem.
Nekad je vrlina a nekad križ na leđima.