Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Z
Franjo Ivanovic najveci pobjednik, Marko Pjaca( :neretljak: )  najveci luzer zadnje dvije sezone.

Jel Pjaca i dalje izigrava klaunića, pitam za prijatelja  ;)
Dobro, dobrooo! Fuć!

Z
Kavelj jučer odigrao jako dobro i pojeo vezni red Hajduka.

AMČ  :svakacast:
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

I
Sta mislite, postoji koja šansa da Selahi i Djuahra ostanu u Rijeci?

I
Quote from: istrijan96 on 26.05.2025, 18:31Sta mislite, postoji koja šansa da Selahi i Djuahra ostanu u Rijeci?

Sve bi trebalo učiniti da ostanu. Djuahra koji jedini prolazi 1 na 1  a Lindon je samo jedan Brave heart

Z
Bilo bi lijepo kad bi Žuta došao u četvrtak na kup.

I
Još uvijek mi je najjaca scena na Rujevici, Žuta u tunelu nakon naslova 2017te.
Onaj pogled.

Inače i No17 cestitao naslov

V
Quote from: ispod stijena on 26.05.2025, 21:44Još uvijek mi je najjaca scena na Rujevici, Žuta u tunelu nakon naslova 2017te.
Onaj pogled.

Inače i No17 cestitao naslov

E točno sam htio napisat da je gavranova čestitka prosla ispod rada skupa s tim da je u 2 intervjua nedavno ljepo govorio o svom periodu u rijeci,klubu,gradu i navijacima
Cekamo rileta i misica ?  :nisamja:

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.05.2025, 21:50E točno sam htio napisat da je gavranova čestitka prosla ispod rada skupa s tim da je u 2 intervjua nedavno ljepo govorio o svom periodu u rijeci,klubu,gradu i navijacima
Ma di to?
#degenerik

V
Quote from: Fornax on 26.05.2025, 22:15
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.05.2025, 21:50E točno sam htio napisat da je gavranova čestitka prosla ispod rada skupa s tim da je u 2 intervjua nedavno ljepo govorio o svom periodu u rijeci,klubu,gradu i navijacima
Ma di to?

Sportske novosti pred nekih 2 tjedna cca

M
26.05.2025, 22:59 #2504 Last Edit: 26.05.2025, 23:00 by moreplovac
Rekli bi Bosanci : mili Boze cuda da se dese...

salu na stranu ,Gavro nije lose pricao o Ri nikada, jedino je bio nabrijan sportski protiv nas, i slavio golove sto smo mu , i ja medju ostalima, zamjerili.

a Rile je cestitao na svoj nacin,i pritom ne mislim pozitivan.