Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.06.2025, 12:16A kod prvog gola ima 3 igraca da im doda za mrtvu sansu,al gazda puca s 20m rađe
I da ugasiš ton, i da ne vidiš broj na dresu, i prije nego lupi loptu znaš da je to on.

R
Ma i drugi su škrti na toj Floridi

26.06.2025, 19:15 #2642 Last Edit: 26.06.2025, 19:15 by TIR
Darkec je slobodan na ljeto, zavidna karijera nakon Rijeke.

https://www.transfermarkt.com/darko-velkovski/profil/spieler/191822

A i Mitrović je slobodan na ljeto nakon godine dana zarade u Katru.
#navodninavijač

26.06.2025, 20:56 #2643 Last Edit: 26.06.2025, 21:24 by Silvio Dante
Rekreativac kakvog nadaleko nema. Kakve sam samo žučne rasprave imao s hrpom ljudi. Ma ne kužiš ti, Dare ti je teška klasa i rutina. Nakon toga srce mi je momentalno počelo preskakati i završavalo je na pas mater.
Da takva bolikurčina i ljenčina može živit od ovog sporta, neviđeno nešto. Misterij mi je i dan danas kako je kod nas dospio, i to za vrijeme strogog mandata strogog Matjaža. A sve ovo poslije nije mi misterij, znao sam da mu slijedi rapidno brza propast. Neviđeno tragičan igrač.

K
U repki je bio dobar   ;D

S
Quote from: Krkan on 26.06.2025, 21:15U repki je bio dobar   ;D

... i nikad ozlijeđen, u isto vrijeme dok je kod nas bio ozlijeđen.

I
Da je Darac imao imalo voljnog momenta bio bi čudo od stopera.
Ne može ae reci da nije imao tehniku 10ke i onaj žonglerski dio nogometa " u malom prstu", al eto... možda da je igrao onaj na pijesku, gdje ide pijadeta , dve , tri... šut. Bolje bi bilo

I
Quote from: TIR on 26.06.2025, 12:02Odlična liga za njega, ne znam koji je gol smiješniji, prvi gdje se tuku tko mu neće ući u blok ili drugi gdje golman...neznam šta reći na tu reakciju.
Nevjerovatno. U istom kolu i Musa je postigao gol.
Obrana... nigdje! Niti bloka , niti postavljanja, ispadanja iz linije... kao da je riječ o revijalnim utakmicama ili oproštajnim već isluženih zvijezdi.

Zanimljivo i kako je Marco priznao u izjavi da MLS uopće nije jača liga od HNLa

MLS je u najboljem slučaju rang bosanske i bjeloruske lige..

Za Pašalića je to idealno jer je tamo zvijezda i zarađuje milijune dok igra protiv amatera.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ne bih išao tako daleko i uspoređivao MLS sa bosanskom ili kosovskom ligom. Ima tamo dobrih igrača koji bi mogli ili su igrali u velikim europskim timovima. Problem je u tome što nisu fokusirani na igranje obrane. Tipični američki show time.  :bo:

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 26.06.2025, 12:16A kod prvog gola ima 3 igraca da im doda za mrtvu sansu,al gazda puca s 20m rađe

treba tamo i Jankovića utržit, ima prostora za pljucu 8)

Quote from: TIR on 26.06.2025, 19:15Darkec je slobodan na ljeto, zavidna karijera nakon Rijeke.

https://www.transfermarkt.com/darko-velkovski/profil/spieler/191822

A i Mitrović je slobodan na ljeto nakon godine dana zarade u Katru.

I Andrija Vukčević je slobodan. Raskinuo s Juarezom.

Z
kad gledam Radeljića i Majstora i prije Galešića. Koliko smo mi napredovali na stoperskim pozicijama. Velkovski je bio na glasu da ima dobar izlazak s loptom,a što onda reći za Radeljića i Galešića, a ni blizu nisu bili toliko nonšalantni kao Darkec. Ista stvar za Mitra, on je tip stopera kao Majstor, a tu mi je Majstor dvije klase iznad. Naravno tu ne mislim onog Mitra iz 2016.

Široko im polje svima.

V
Mislim da nismo svjesni koliko smo jake ekipe imali tamo 2014.-2020. Niti koliko potencijala je proslogodisnja ekipa imala (i pojedinci od ove godine)...tko zna sta bi bilo da ne moramo prodavat..

M
27.06.2025, 17:55 #2654 Last Edit: 27.06.2025, 18:28 by moreplovac
Quote from: Zelko Maler on 27.06.2025, 14:09kad gledam Radeljića i Majstora i prije Galešića. Koliko smo mi napredovali na stoperskim pozicijama. Velkovski je bio na glasu da ima dobar izlazak s loptom,a što onda reći za Radeljića i Galešića, a ni blizu nisu bili toliko nonšalantni kao Darkec. Ista stvar za Mitra, on je tip stopera kao Majstor, a tu mi je Majstor dvije klase iznad. Naravno tu ne mislim onog Mitra iz 2016.

Široko im polje svima.
U vezi usporedbe Mitra i Majstora, Mitar nema ona muda i gard sto Majstor ima,sto nekad vrijedi vise od same kvalitete u svrhu momcadi.

U vezi H.Smole https://www.index.hr/sport/clanak/insajder-s-petkovicem-se-nisu-dogovorili-turci-su-se-okrenuli-drugom-hrvatu/2684753.aspx