Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

P
Selahi je ok igrac ali nista vise od toga, otud manjak interesa za njim....pred 10-15 godina bi sigurno bio na vecoj cijeni ali danas su zahtjevi zadnjeg veznog igraca dijametralno suprotni...ocekuje se vise kreacije, stabilnost na lopti, dobra duga lopta za okretanje strana sve sto on nema....
Uostalom prosle sezone nas je par puta svojim spustanjem po loptu do stopera svojim losim reakcijama doveo u iznimno lose situacije...
Borbenost i agresivnost mu nitko ne moze oduzeti i zato ga je publika toliko cijenila ali danas se trazi i nesto vise od toga na ozbiljnoj razini

Je naš Roko Valinčić u rodu sa tim Morisom? Vidim nakon Rileta opet Rile.
#navodninavijač

P
Mislim da je negdje bilo da su bratici, valjda mu nije ovaj dao neku dinamovu majicu

Quote from: Petro on 28.06.2025, 09:07Selahi je ok igrac ali nista vise od toga, otud manjak interesa za njim....pred 10-15 godina bi sigurno bio na vecoj cijeni ali danas su zahtjevi zadnjeg veznog igraca dijametralno suprotni...ocekuje se vise kreacije, stabilnost na lopti, dobra duga lopta za okretanje strana sve sto on nema....
Uostalom prosle sezone nas je par puta svojim spustanjem po loptu do stopera svojim losim reakcijama doveo u iznimno lose situacije...
Borbenost i agresivnost mu nitko ne moze oduzeti i zato ga je publika toliko cijenila ali danas se trazi i nesto vise od toga na ozbiljnoj razini

opisao si Pirla, drugačija vrsta igrača, al Pirlo je igrao na zadnjem veznom sa Gattusom i Vidalom, borbeni igrači slični Selahiju
Lindon je pokazao što zna i koliko može, hvala mu na svemu što je napravio i sretno mu dalje gdje god išao
al mislim da ima puno puno boljih, kao npr Cerin

Meni je Lindon bio top i žao mi je što odlazi, kod nas bi ostao i za manje novce od ovoga što će u Poljskoj dobiti, ali trenutno te iznose klub ne može pratiti.

Igrač koji sam može držati defanzivni dio sredine terena a bome je i ono na Poljudu bilo slatko. Natezanja s menadžerom i ostale ružne stvari ćemo zaboraviti. Hvala i sretno!
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Ma jed od ključnih igrača ove šampionske generacije.

Iako bez ugovora, nikad nisam imao dojam da je davao manje, dapače.. i svakako jedan od onih koji imaju i petlje u ovoj ekipi, pravi karakter. Razočaralo bi me strašno da završi dole..

Ugl želim mu sve najbolje!

I
Sad smo dobili i rezultat rasprave Selahi vs Cerin.
Na kraju, da Sopic nije u tom klubu u Poljskoj, on bi tražio klubove putem pisma namjere.

4 sezone. Dovoljno za obje strane. Ostao je brand, ali kad zagrebeš, odigrao pos Sopicem vrhunski, pod Djalovicem dosta dobro, a ostalo dobro .

Poljska mu je bas po mjeri. Vjerujem da će cijeniti njegov borben duh

28.06.2025, 16:39 #2677 Last Edit: 28.06.2025, 17:03 by Silvio Dante
Boooo
Poznavajući njega, ne bi me iznenadilo i da zaroni opet u ono svoje poznato autodestruktivno stanje. Apatiju, malodušje, ravnodušnost i raspoloženje di mu se ne da živit. Kako se ono nazvao, just a chill guy, ali mislim da se tu malo precijenio. Nije on chill guy nego ima problema s psihom. I čestim promjenama raspoloženja. Ali da, just a chill guy u 21. stoljeću ljepše zvuči.
Igrački ima određenu vrijednost, ali daleko, miljama daleko je od klasnog igrača i bilo koga za kim treba roniti suze. Dao je nešto Rijeci, ali dala je i trpila Rijeka kroz 4 sezone i njega i njegove gorenavedene eskapade i menstrualne cikluse. Za moj ukus previše labilan i neuračunljiv, ne volim takve likove. Igrački mislim da je baš sazrijelo vrijeme za rastanak i da trebamo krenuti u suprotnom smjeru. Već ovo proljeće nazirali su se dramatični problemi u situacijama kad treba kreirati, graditi i davati nešto više u pogledu smislene i kontinuirane gradnje igre. A to je primarno njegova faza odgovornosti bila.

Hvala, i doviđenja.

Ne vidim potrebu špricanja po trofejnom igraču. Ter van nije večeru pojeo. Hvala mu za dobre utakmice i sretno u nastavku karijere. Bok, idemo dalje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Pa dobro nije Selahi svetinja. Nitko osim Anasa nije. O svima možemo raspraviti.
Da budem posve iskren meni je ključno da ne ode u Hajduk. Time bi na neki način omalovažio sve ono što je napravio kod nas. A nerijetko je upravo protiv Hajduka bio poseban. Pa i onaj chill guy je bilo kad smo igrali s njima. Zato mi njegovo nasljeđe u RIjeci pomalo i ovisi o tome gdje će ići. Je li mona koja niš ne kuži pa ode u Hajduk ili je frajer koji nam je dao masu i onda otišao dalje. Zato bih pričekao još malo da vidim je li točno ono što se piše da ide kod Sopića. Ako je onda svaka mu čast.

Možda glupo zvuči, ali eto. Nekako mi je kod njega to posebno bitno.

S
Quote from: TIR on 28.06.2025, 09:13Je naš Roko Valinčić u rodu sa tim Morisom? Vidim nakon Rileta opet Rile.

Svaka dva tjedna isto pitanje  :)

Bratići... njihovi očevi, dva brata rođena. Jednog oca znam jako dobro; veliki, ali veliki navijač Rijeke. Nabrijan, vjeran... sve.

I

I
Quote from: D2 on 28.06.2025, 18:17Ne vidim potrebu špricanja po trofejnom igraču. Ter van nije večeru pojeo. Hvala mu za dobre utakmice i sretno u nastavku karijere. Bok, idemo dalje.

Isprike i Ristovskom sto se "stricalo" po njemu.
Nego,bas mi je izletila bila obavijest kad je Selahi dolazio u klub.
Kako je bio za svih no name tip, svi komentari dole..."kad dolazi Glavcic".
I onda se sjetim tog Nemanje Glavcica iz Belupa, poslije ni a ni B o njemu...

M
Quote from: ispod stijena on 28.06.2025, 22:24
Quote from: D2 on 28.06.2025, 18:17Ne vidim potrebu špricanja po trofejnom igraču. Ter van nije večeru pojeo. Hvala mu za dobre utakmice i sretno u nastavku karijere. Bok, idemo dalje.

Isprike i Ristovskom sto se "stricalo" po njemu.
Nego,bas mi je izletila bila obavijest kad je Selahi dolazio u klub.
Kako je bio za svih no name tip, svi komentari dole..."kad dolazi Glavcic".
I onda se sjetim tog Nemanje Glavcica iz Belupa, poslije ni a ni B o njemu...

Ima tih forumskih favorita zbog koji se paraju imaginarne trenerske diplome.

https://www.transfermarkt.com/nemanja-glavcic/profil/spieler/257468

A što se tiče Lindona, bitno bi se promjenila slika o njemu da ode dole, govorim u svoje ime naravno, ali način na koji je igrao i davao sve od sebe normalno da su ga voljeli.

R