Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

A
Piše na imbexu da je Rogu propao transfer. Povezivalo ga se sa nama nema tako davno...ali...u Rijeci zapuhali neki novi vjetrovi u međuvremenu...who the f**k is Rog?

Propao transfer = vjerojatno su ga odveli svom dr. Nemecoğlu i vidjeli da su mu koljena patèe.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

S
Fausto Budicin je izgleda novi kekov pomoćni trener u SLO repki.  8)

Quote from: Snowcrash on 27.08.2025, 18:03Fausto Budicin je izgleda novi kekov pomoćni trener u SLO repki.  8)

Pozdrav,

To je točna informacija

I
Da li mi se učinilo ili je Fausto gledao utkmicu protiv Grka skupa gore sa Djalovicem.
Učinilo mi se kao da je Fausto.
Možda sam previdio

S
Quote from: Snowcrash on 27.08.2025, 18:03Fausto Budicin je izgleda novi kekov pomoćni trener u SLO repki.  8)

To je stara fora i skoro sam siguran da smo je ovdje obradili...

D
Quote from: ispod stijena on 27.08.2025, 21:16Da li mi se učinilo ili je Fausto gledao utkmicu protiv Grka skupa gore sa Djalovicem.
Učinilo mi se kao da je Fausto.
Možda sam previdio

Ja sam ga isto prepoznao sa Djaletom

I
Quote from: D2 on 16.07.2025, 17:11
Quote from: SandroB on 16.07.2025, 16:24Jel' nam Fausto Budicin bivši igrač ili nije? Dobio gažu života, a nitko ga ne jebe...
Morao sam googlat da nađem o čemu pričaš pa za one koji prate kao i ja.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/matjaz-kek-u-stozer-slovenije-dovodi-legendu-i-bivseg-trenera-rijeke-20250715

Tko god što mislio o Budicinu, on je u onom trenutku prije Cosmia preko svojih leđa napravio najbolju stvar kad je upozoravao da Rijeka treba dovesti trenera. Netko možda misli da je trebao zasukati rukave i šutjeti, ali znao je što priča i zašto. Tek nakon Cosmia se Miško trgnuo i napravio što je puno prije trebalo napraviti. Nažalost Rijeka na riječki pogon je danas podrugljivi moto samo i jedino iz razloga što je loše pripremljen, a za što su najmanje krivi ti isti Riječani.

Evo, @SandroB i @D2 pred četrdesetak dana o Budicinu kod Keka.

S
27.08.2025, 22:04 #3160 Last Edit: 27.08.2025, 22:05 by SandroB
Quote from: D2 on 16.07.2025, 17:11
Quote from: SandroB on 16.07.2025, 16:24Jel' nam Fausto Budicin bivši igrač ili nije? Dobio gažu života, a nitko ga ne jebe...
Morao sam googlat da nađem o čemu pričaš pa za one koji prate kao i ja.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/matjaz-kek-u-stozer-slovenije-dovodi-legendu-i-bivseg-trenera-rijeke-20250715

Tko god što mislio o Budicinu, on je u onom trenutku prije Cosmia preko svojih leđa napravio najbolju stvar kad je upozoravao da Rijeka treba dovesti trenera. Netko možda misli da je trebao zasukati rukave i šutjeti, ali znao je što priča i zašto. Tek nakon Cosmia se Miško trgnuo i napravio što je puno prije trebalo napraviti. Nažalost Rijeka na riječki pogon je danas podrugljivi moto samo i jedino iz razloga što je loše pripremljen, a za što su najmanje krivi ti isti Riječani.

Evo ga... sredina srpnja... kolega tik prije mene dokazao... hvala!

S
Quote from: SandroB on 27.08.2025, 22:04Evo ga... sredina srpnja... kolega tik prije mene dokazao... hvala!

Na TM-u je Fausto još uvijek slobodan trener. Koliko shvaćam, to se službeno dogodilo - tek jučer. Jučer im je bio službeni početak novog ciklusa kvalifikacija.

28.08.2025, 03:49 #3162 Last Edit: 28.08.2025, 04:27 by IvyFiume
Marco upravo zabio polufinalu "Leagues Cupa" protiv Intera Miami 🫶🏼

M

Napokon izvjestaj. Znaci sadasnji Saho 2 kom i bivsi Gajzler 1. Uz sivonjicevski  promasaj Saha. Meni se svidio drugi gol Saha,zgradjena lopta, pretrcavanje cuvara i hladno poentiranje.

B
30.08.2025, 22:10 #3164 Last Edit: 30.08.2025, 22:59 by Bred
Djouahra novi gol. Dijeli 2. mjesto strijelaca portugalske lige.

Vjerovali ili ne, zabio je gol glavom.