Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Mance s fudbalerkom slavi gol Benka u utakmici Rijeke  :nisamja:

šala mala, odličan je Ivan, visoka razina socijalne inteligencije, ispravan tip

Z
ivor Pandur mora polako doći u ozbiljne kombinacije za reprezentaciju, a ivušić i/ili Kotarski sa svojim sramotnim partijama i golovima kakve primaju u klubovima ispasti.

također kad će zalizani prestati ignorirati Ivana Smolčića? Kakav faking pretpoziv za igrača koji igra za vrh Serie A

Z

Z
Quote from: robil on 29.12.2025, 15:18U podcast inkubatoru ja gost Ivan Mance. Nisam vidio jel to večeras. Pojavila mi ce reklam na facebooku

izgleda ništa od toga. Možda je otkazao? Danas je u podcastu bio bivši sportski direktor Hajduka Mindagaus Nikoličius, popularnim nadimkom Minđa

Neće biti Mance. Tehnički problemi.
#navodninavijač

I
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/franko-andrijasevic-karijera-odluke-hajduk-kina-15659111

Moram priznati da sam iznenađen koliko je malo spominjao Rijeku i njegovu epizodu kod nas. Očekivao bi čovijek malo veću emociju...razočaram se redovno

Quote from: istria bianco / blu on 05.01.2026, 14:35https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/franko-andrijasevic-karijera-odluke-hajduk-kina-15659111

Moram priznati da sam iznenađen koliko je malo spominjao Rijeku i njegovu epizodu kod nas. Očekivao bi čovijek malo veću emociju...razočaram se redovno

pa pogledaj potpisanog novinara  ;D

P
Quote from: istria bianco / blu on 05.01.2026, 14:35https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/franko-andrijasevic-karijera-odluke-hajduk-kina-15659111

Istina, hajduk, hajduk, hajduk pa ajmo sad malo o hajudku....

💣💣💣BOOM💣💣💣

Murke u Posušje
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

M
Quote from: Boy1da on 05.01.2026, 16:32💣💣💣BOOM💣💣💣

Murke u Posušje

Znaci nis Abazzia

D
Quote from: moreplovac on 05.01.2026, 16:43

Murke u Posušje

Znaci nis Abazzia

Bolje vino je gore.. zna covik sta je bitno

M

Moram priznat da i ja, iako sam sebi govorim da to nema veze, gledaj novinara koji je pisao,nemam pojma jeli to uopce stvaran intervju, tj dali je tako tekao, a ono kad jos imas saznanje da je kupio stan kod nas,ili kucu,zaboravio sam tocno. Bude mi zao sta sam isao citat taj intervju.

I

Murke u Posušje

Naravno kad je DRS u Posušju Ivan Krstanović, još jedan ex igrač i ikona HNLa

Veiga skočio na 2 milijuna vrijednosti na TM.
Smola je na 2.5m, ali i 2 godine stariji.

Labrović nastavlja padati, sad je na 2 milijuna nakon prodajnih 4.5m pred samo godinu i pol. Prošla je godina dana otkad je zadnji put zaigrao.

U BH ligi su Dujmović i Babić, 22 odnosno 21 godina. Obojica standardni za Zrinjski/Velež, prvi odigrao maksimalnu minutažu u grupama KL.

Svoj vrhunac iz zlatnog doba korone 2020. godine je dosegao i Lepinjica sa 26 i pol godina u Azerbajdžanu - porastao na 1.2m eura. I čini se s razlogom: 15 ligaških utakmica, 2 asista i (pazi sad!) samo 2 žuta! Za iznenađujuće vodeću momčad pokraj dominantnog Qarabaga, doduše s bodom prednosti.
Jedno ime koje ne vrišti s naslovnica je Alen Halilović (jer mu ne ide); ima ugovor do kraja tekuće sezone, ali očito nije htio produljiti pa je od 1.6. na tribini.
#navodninavijač