Bivši, budući i nesuđeni igrači

Started by Vado Magnar, 27.03.2023, 18:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

znam da nema veze s nama, ali ikona HNL-a i Cibalije, Mladen Bartolović preminuo je u 49 godini života. Počivao u miru
Europa je jedino mjerilo!

I

E

R
Adrian Liber više nije igrač Slaven Belupa, objavio je klub na službenim stranicama. Potpisali su sporazumni raskid ugovora, a Liber će nakon dvije i pol godine tražiti novi angažman...

I
Omar Shariff Sijarić u Borac Banja Luka

Quote from: robil on 19.01.2026, 17:57Adrian Liber više nije igrač Slaven Belupa, objavio je klub na službenim stranicama. Potpisali su sporazumni raskid ugovora, a Liber će nakon dvije i pol godine tražiti novi angažman...

Liber je otisao u poljsku drugu ligu
alkoholom protiv droge

Z
Quote from: istria bianco / blu on 22.01.2026, 14:24Omar Shariff Sijarić u Borac Banja Luka

Borac nema za biber, od Dodika prose pare.

Quote from: Zelko Maler on 22.01.2026, 14:44
Quote from: istria bianco / blu on 22.01.2026, 14:24Omar Shariff Sijarić u Borac Banja Luka

Borac nema za biber, od Dodika prose pare.

Bitno da više nije na našem platnom spisku. Nek igra tamo za 3 pločice s lukom i ajvarom
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Juri Cisotti u prvoj za FCSB protiv dinama.

Inače u ovom kolu u penziju ide još jedan bivši veznjak Rijeke - standing ovation će dobiti i Vedran Jugović u nadolazećem porazu Bezličnog od Mordora. :nisamja:
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 23.01.2026, 11:30Inače u ovom kolu u penziju ide još jedan bivši veznjak Rijeke - standing ovation će dobiti i Vedran Jugović u nadolazećem porazu Bezličnog od Mordora. :nisamja:
Ovo kolo mi skidamo Slavena,kako god, a Istra za svog kapetana da pokaze da nisu tovarske kuje skida ajduka, dok ce Osijek nabrijan Sopicevim govorom iskoristiti umor purgera i za svoga kapetana i oprostajni poklon pobijediti dinamo.

Ali prije skoka cemo reci hop Slaven.

K
Butic u 49' izasao sam pred golmana i sa 15 metara poslao loptu u jagode  :sta:

Napad kasnije (klasicna ko ne zabije dobije) Lokomotiva zabila za 1:1

Quote from: KadOkrenemSe on 24.01.2026, 16:13Butic u 49' izasao sam pred golmana i sa 15 metara poslao loptu u jagode  :sta:

baš gledao, ako taj postane ozbiljan nogometaš, poješću svoju forumsku trenersku diplomu

K
Quote from: KadOkrenemSe on 24.01.2026, 16:13Butic u 49' izasao sam pred golmana i sa 15 metara poslao loptu u jagode  :sta:

+ skrivljen penal (ruka)