SHNL 5. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 01.09.2024, 20:45h

Started by beetlebum, 30.08.2024, 11:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Nisam siguran sta misliti.... uglavnom ljepse ovako u svakom slucaju .... teska srca ali ipak ekipa zasluzuje cestitke ... samo oni znaju sta su propustili ove sezone

R
Inace sudemje standardno...po.meni jako neizjednacen kriterij ...

I
Toliko negative, ne mogu to shvatiti, odigrali smo dobro protiv ekipe koje je u ligi prvaka. I Andrić je bio odličan

S
Quote from: Igor on 01.09.2024, 23:22Toliko negative, ne mogu to shvatiti, odigrali smo dobro protiv ekipe koje je u ligi prvaka. I Andrić je bio odličan

Negativa očito ne proizlazi od večerašnje utakmice i siguran sam da to shvaćaš.

K
Kad vidiš da mogu trčati i igrati nogomet onda si još više ljut za sve u Europi.
Ubacivanje Radeljića kao deja vu

R
Quote from: SandroB on 01.09.2024, 23:27
Quote from: Igor on 01.09.2024, 23:22Toliko negative, ne mogu to shvatiti, odigrali smo dobro protiv ekipe koje je u ligi prvaka. I Andrić je bio odličan

Negativa očito ne proizlazi od večerašnje utakmice i siguran sam da to shvaćaš.

Istina ali zalosno da se vise veselimo negativim stvarima nego pozitivnim.....

R
Onda je li ova ekipa fizicki spremna ili nije  :bo:
Ili je do glave

Što sam očekivao, super zadovoljan.

U odnosu na njih nismo pali fizički drugo poluvrijeme. Rukavina odigrao vrlo dobro, Petrović isto, Majstorović po meni igrač utakmice.

E sad, Hodža zabio, ali katastrofalan. Mije se nudio ni otkrivao, napade nam pokretali stopei ili Petrovič.

Andrić se pokazao kao zanimljiv materijal ali sasvim suprotan tip napadača od Ivanovića pa treba ekipi da se privikne.

S obzirom na Ljubljanu opraštam čuvanje boda doma protiv Dinama, zadovoljan.

D
Andric je za Ivanovica doktor nogometa. Kretanje, građenje, igra glavom..napokon napadač u ekipi. Jankovic je opet dokazao da mora igrati u sredini, ima pluca za trojicu. Mali Rukavina ima problem fizike, sitan je, i nose ga ful lagano. Bit će odličan u "slabijim" utakmicama. Mislim da bi Fruk i Andric mogli biti zajebana kombinacija, ovaj voli igrati kroz liniju a Andric voli otvarati taj prostor.
Petrovic mi je teški upitnik ne znam šta mislim o tom igracu. Devetak je obrambeno top, ali osim tog obrambeno on zaista ne zna preko centra.. sve u svemu za HNL dobra ekipa...za više fali materijala

E da i mali Baturina..space shuttle za cijelu ligu, užitak je gledati kako igra

K
Trener zadovoljan, igrači zadovoljni, navijači uglavnom zadovoljni... ne piše nam se dobro.
Mi 15 minuta zadržavamo protiv Dinama doma koji nije ni došao na utakmicu

Sve ok, još sam vruć, bolje ovako nego izgubit, nešta pokažu, pa nešta zaseru, pa malo pokažu motiv, pa malo ne slave, pa malo flashbackovi o godinama odvratnog HNLa, suđenja... Uglavnom klasična utakmica...

Ali meni je već dva sata u glavi samo pitanje - i šta ćemo sad?

D
Quote from: beetlebum on 01.09.2024, 23:53Sve ok, još sam vruć, bolje ovako nego izgubit, nešta pokažu, pa nešta zaseru, pa malo pokažu motiv, pa malo ne slave, pa malo flashbackovi o godinama odvratnog HNLa, suđenja... Uglavnom klasična utakmica...

Ali meni je već dva sata u glavi samo pitanje - i šta ćemo sad?

Zadovoljit se Menalom, zaostajat za Dinamom koji bod bez da nam itko prismrdi od iza i na kraju sezone strepit od ribara, postara, vodoinstalatera, konobara...

Ne mogu shvatiti oscilacije kod ovih igrača, kao da su žene u menopauzi... :bo:

Bilo je to bolje, ali se bojim da će se pretvoriti ova utakmica u onaj Portugal koji se dogodio Hrvatskoj prije eura, svi znamo šta je bilo poslije
Europa je jedino mjerilo!

I
Quote from: ispod stijena on 30.08.2024, 13:55Smrdi na X  ;D

Da budem general nakon bitke.

Andric je inteligentan ili iskusan igrač.
Kako kome pase.

Sad. Rezultat.
Ispadne da smo osvojili bod.
Prošle sezone je ispalo da smo izgubili dva.

Idemo dalje. Naša je pobjeda ako dobijemo bar dva nova igrača. Sve ostalo je rezultat .
Koji će biti bolji ili gori , ovisno o utkmici

K
Dinamo nije igrao drugo poluvrijeme jer su zadovoljni sami sa sobom. Nas je vratio gol i otkočio je igrače da pokažu malo muda. Imamo momčad za treće mjesto, drugo ako se pojačamo i to je sve za ovu godinu. Prvenstvo je otvoreno jer Dinamo na dva fronta neće tek tako šetati prvenstvom ali i mi nemamo gard pobjednika pa nema ni očekivanja. Ovo nije bila presudna tekma pa nema ni zadovoljstva ni tuge. Bojim se svake slijedeće ključne tekme jer smo u od Lilla izgubili sve osim one na Poljudu. Ako ostane Paso uz Komena ćemo biti jači nego do sada. Uz Godu će biti bolje i ako Selahi nadje sebe ima još i vise potencijala. Kada bi doveli još nekog napadača uz prave rotacije mogli bi pobjedjivati u serijama. Ostaje upitnik dali je Djale taj. I na kraju atmosfera je izgubljena i teško će se vratiti. Izgubljeni smo između kritike i odobravanja i trebati će vremena. A o prezidenteu nema potrebe govoriti. Na njemu je da pokaže postoji li sportski motiv. Ili je sve ovo prevara gdje Misko i vodstvo Dinama  kroz HNS dogovaraju sve uz raspodjelu kolača gdje se naša pozicija 2-3 mjesto. Meni je danas izgledalo da nas Jakir nije htio dotući a mogao je. Ali to su teorije zavjere i ima ih previše.