SHNL 5. kolo: Rijeka - Dinamo, nedjelja 01.09.2024, 20:45h

Started by beetlebum, 30.08.2024, 11:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Po novinarskim pitanjima i sugestijama ovo je jedna od boljih novinarskih konferencija.
A niš... pokušat se neizblamirat i... europa je nagrada.  :neretljak:

Isprike: ali ne mogu. Muka mi je.  :jbg:  :bo:

I
Ne ulazim tko je našao i doveo ove švabe jer ne znam. Znam da se kod transfera pametni igrači informiraju o svemu u klubu a pogotovo o treneru. Dilaver npr. kad je dobio ponudu Rijeke raspitao se kod Bjelice kakav je smrad. Bjelica mu ga je nahvalio i to mu je pomoglo da dođe.

R
Kakav grop u želucu pred utakmicu. Ne znam kako uopće zabiti gol, nema više Ivanovića da sve predribla, ostaje Pašalić da proba s 30 metara, to je jedini način. Zapravo, protiv ovih ionako Ivanović nebi mogao igrati se Maradone, to može protiv Istre. Odvratno, da bar sutra igramo protiv Gorice ili Šibenika. Poserem se još jednom na Miškovića i prijelazni rok. Ko je dovro tog debila Devetka i zasto? Tragedija od igrača. Zasto se Žutu nije vratilo koji je duplo bolji igrač? Nadam se da će sutra Bogojević igrat. Nadam se promjenama i nadam se da ćemo dobit 3 crvena ako treba i najebat im se majke.
Ja bi volio ovako nešto:Zlomislić-Smolčić-Galešić-Radeljić-Bogojević- Selahi-Janković-Pašalić-Fruk-Djuahra-Andrić.

J

Osvajanje ovakve amaterske lige mi vise nista ne znaci a "nagrada" u vidu plasmana u Europu jos  manje jer tamo samo sramotimo ime kluba i grada.
 :neretljak:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I
Mene pred ovu utakmicu zanima kako od dva vezna igrača Zrinjskog. Izmedju Ilinkovica i Sucica mi se odlučimo za Ilinkovica.

Zapravo prema navodima "navodnih navijača" iz Mostara Ilinkovic je bio bolji od dvojca.

Ono sto bih htio.
Da sad u ovoj situaciji odradimo neki HD odnosno da damo priliku dvojcu mladjih uz postojeći kadar koji ima volje i želje odraditi nešto i da bar "potrošimo" sezonu da stvorimo novog "Frigana, Hodzu ili Galesica".
I to bi uz "biti medju prva 4" bilo to čemu treba težiti u ovoj sezoni.

Danas, ako ništa drugo da damo malo batina, bez obzira na rezultat, ali to mi djeluje malo utopijski

A tko ce im dat batina? Pa mi imamo samo balerine u ekipi,  starlete. Iskreno mi je žao da Jankovića nisu prodali
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: ispod stijena on 01.09.2024, 09:58Mene pred ovu utakmicu zanima kako od dva vezna igrača Zrinjskog. Izmedju Ilinkovica i Sucica mi se odlučimo za Ilinkovica.

Zapravo prema navodima "navodnih navijača" iz Mostara Ilinkovic je bio bolji od dvojca.

Ono sto bih htio.
Da sad u ovoj situaciji odradimo neki HD odnosno da damo priliku dvojcu mladjih uz postojeći kadar koji ima volje i želje odraditi nešto i da bar "potrošimo" sezonu da stvorimo novog "Frigana, Hodzu ili Galesica".
I to bi uz "biti medju prva 4" bilo to čemu treba težiti u ovoj sezoni.

Danas, ako ništa drugo da damo malo batina, bez obzira na rezultat, ali to mi djeluje malo utopijski
Stavi se u poziciju svih "Ilinkovića".

Popušili prvenstvo, popušili Kup, jedva prošli Rumunje, popušili Elfsborg, popušili Olimpiju.

Nakon debakla protiv Olimpije, ja bi honorirao Đaleta da danas protiv Dinama izađe primjerice 433,352, s time da u Coppi nitko nema preko 6, 7 pogođenih igrača.

Dakle, rekao bi sam sebi da je Đale kemijao u probao iznenaditi Jakira, a istovremeno poslati poruku da nema preplaćenih na mjesto u ekipi. Pa neka i podojimo, nešto si probao.

Ako izađemo sa jednom do dvojbe promjene, jebo to, sve isto i zavisimo onda o Dinamu a ne sebi, tj njihovom možebitnom lošem danu.

K
Ako Đalović iznenadi Jakirovića ja gasim internet godinu dana

T
Utakmicu u Ljubljani sam napustio u 23' minuti.

Imam sezonsku pretplatu, imam taj luksuz da ako vidim Hodzu u prvih 11 sat vremena prije utakmice, nema smisla da dolazim na Rujevicu. To je naš dečko, ali brate i ja sam naš - pa ne igram u Rijeci nego serem po forumu.
Kod Đalovića primjećujem tvrdoglavost u negativnom konktekstu, opet će isforsirat Jankovica na krilu, koji na krilu nema dubinu nego trazi loptu u noge, klasicna osmica. Fruk bez Jankovica i Selehija nije za PSG U-12 ekipu.

Kladim se da gol daje Petko, Gabriel, Sucic i Pjaca kao sol na ranu.

Sve u svemu: 🖕

Ne znam zašto, ali danas sam se sjetio i kao da se nekako osjećam kao pred 15 godina, one davne 2009., negdje u ovo isto kalendarsko vrijeme. Tada su nas brinule neke druge brige, ali atmosfera među navijačima i u klubu na isto niskim granama, klub je životario, financijska situacija spašena koji dan prije "rasprodajom obiteljskog srebra".
Na Kantridu dolazi "nikad jači" Hajduk. Debi u crveno plavom dresu braće Sharbini, atmosfera prije utakmice od onog malik tintilinića, već izgubljena 3 boda, što im možemo, zašto uopće igramo.....
Uglavnom, .... ekipa je pokazala grintu, inat, odigrala jednu dobru utakmicu.... 2:0, moglo se, uvijek se može,....

Imate linkove na YT, najbolji na njihovom kanalu, nije da vas nisam upozorio ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Ako se ne varam- dvaput Fernandez iz dva penala?

Quote from: Bobic on 01.09.2024, 11:02Ako se ne varam- dvaput Fernandez iz dva penala?
Da i još par prilika jedan na jedan.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Skleroza, mislio sam da pišeŝ o onom "Izdajice svoga grada..." i da je Matko zabio.

Hajduk je inače kao po običaju loše ušao u sezonu, ali dovođenjem Sharbinijevih su se već proglasili prvacima.
Naš sastav par zanimljivih imena zbog današnje utakmice:
Mance, Turkalj (82 Cerić), Čejvanović, Čagalj, Budicin, Tadejević,, Štrok (78 Kreilach), Landeka, Pamić, Fernandez (90 Gerc), Matko