Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Nama je jedini spas sezone sa Đalović ode. Šta god se za to treba dogodit, neka se dogodi.

K

Quote from: beetlebum on 22.10.2024, 19:13Danas vabank jer se clean "shit" ne mora više branit. Prema izvorima čujem da se radilo na realizaciji.

Nažalost, izvori lažu.

Dečki su pravi.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

A
Kako je ovo hebeno deprimirajuće koliko smo impotentni   :-\

K
Perica bi kod njih bio na klupi

Prava kup utakmica u kojoj se opet vidi da danas svi igraju nogomet, da je lopta okrugla i da treba pokazati karakter i dati 120% ako se želi pobijediti...

Opet nas prati prokletstvo ždrijeba i dobili smo neugodnu Bednju koja svojom igrom zasigurno zaslužuje par rangova takmičenja više nego di se sad nalazi.

Od dvije trenerske, a nekad igračke veličine, očekujem da će Đale tu odnijeti pobjedu i taktičkim promjenama u poluvremenu šokirati Balajića i dok se on snađe da ćemo zabiti gol.

A onda čvrsto, zrelo i pametno očuvati tu teško stečenu prednost te ludom feštom i slavljem proslaviti tešku ali zasluženu pobjedu protiv iznimno teškog protivnika.

Drago mi je da nisam u Ri, jer bih propustio moment u kojem kamera zumira Djaleta koji se dere "polako, polako".

...

...

...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Ajde ajde nemojte paničariti glave se skupljaju u svlačionici.

K
Dam se kladit da njihovih barem 6 igrača su cugala u busu prema Rijeci

Bi li Đale preživio eventualni poraz od moćne Bednje  ??? ?
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.10.2024, 20:29Bi li Đale preživio eventualni poraz od moćne Bednje  ??? ?
Duboko se nadam da ćemo popušiti nekim čudom. Bez brige, siguran sam da bi ga smijenio jer inače on meni  preživio da mu do kraja prvenstva cijeli stadion jebe mater. Od uspješnog menadžera Mišković je postao teški debil i klaun

A
Quote from: Kostrena on 22.10.2024, 20:28Dam se kladit da njihovih barem 6 igrača su cugala u busu prema Rijeci

;D

Je li ovo neka kolektivna trauma od plavog dresa?

K
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 22.10.2024, 20:29Bi li Đale preživio eventualni poraz od moćne Bednje  ??? ?
Bi, jer za te pare neće radit nitko ko imalo drži do sebe