Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daj ajde ne tražite dlaku u jajetu.

Neće na radnu srijedu doć toliko ljudi na niželigaša da se otvara istok za 150 gledatelja kad mogu na zapad.

Ne znam satnice redara, ali 10 redara na istoku ti treba na sigurno 4 sata, ako ti dođe 500 ljudi i plati u prosjeku 5 eura (6 ulaznica, dio uđe na popust), to je smiješnih 2500 eura zarade. Ako sat redara košta više od 60 eura, u minusu si.
#navodninavijač

M
Kako ćemo sjediti, Z pretplatnici na svome a I pretplatnici šta uhvate?

Idem direkt u Sky box, pa šta uhvatim.

Quote from: moreplovac on 13.09.2024, 19:02Kako ćemo sjediti, Z pretplatnici na svome a I pretplatnici šta uhvate?

Idem direkt u Sky box, pa šta uhvatim.
Eto i mene,sačuvaj nam škampe i Žlahtinu ako dođeš prvi.
Volim grad koji teče

Besplatni ulaz za pretplatnike. Izgleda da netko u klubu ipak koristi male, sive stanice.
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

R
Ja ne znam.zasto ali htio bi vidjeti Djouahru na krilu sutra ... mislim ne znam koliko ima godisnje ali njega se sustavno jebe u zdrav mozak ...ako se vec misli da nije dobar onda ne kuzim zasto ga se nije rijesilo kao Bandu..
Dao bi  decku priliku ,vec je sa nama dugo vremena ...Sopa ga je odjebao ali vec se znalo tada da ide na posudbu tako da to nema veze sa onom pedagoskom mjerom
Imam neki osjecaj da ima.nesto u njemu ...znam da mastam ali jeo daj nam malo latinske krvi

Mislim da Djouahra isčekuje Bandinu sudbinu svakog trena. To je ipak igrač koji u tri sezone 2. španjolske ne upiše ni punu sezonu minutaže nego uredno preseli na klupu u nekom trenutku i to u osrednjim ekipama. Tako da apsolutno ništa ne upućuje da je u ikakvim ozbiljnim planovima, dapače.

Rukavina je u puno kraćem vremenu pokazao konkretniji nogomet, više ideje i trenutačni učinak, za razliku od Djouahre koji je preživio Tadića, Budicina, Cosmija, Jakirovića, Sopića i Đalovića i nije se uspio nametnuti nijednom od njih. Jedan od većih promašaja u povijesti kluba koji može samo sanjati da će mu pokucati neka egzotika, jer u protivnom eto njega u nekoj rumunjskoj ili alžirskoj ligi.
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 16.09.2024, 12:07Mislim da Djouahra isčekuje Bandinu sudbinu svakog trena. To je ipak igrač koji u tri sezone 2. španjolske ne upiše ni punu sezonu minutaže nego uredno preseli na klupu u nekom trenutku i to u osrednjim ekipama. Tako da apsolutno ništa ne upućuje da je u ikakvim ozbiljnim planovima, dapače.

Rukavina je u puno kraćem vremenu pokazao konkretniji nogomet, više ideje i trenutačni učinak, za razliku od Djouahre koji je preživio Tadića, Budicina, Cosmija, Jakirovića, Sopića i Đalovića i nije se uspio nametnuti nijednom od njih. Jedan od većih promašaja u povijesti kluba koji može samo sanjati da će mu pokucati neka egzotika, jer u protivnom eto njega u nekoj rumunjskoj ili alžirskoj ligi.

Moze biti ne kazem da nisi u pravu ali nije da smo mu I da li neku priliku u kontinuitetu,  ima masu igraca koji su dobijali priliku mogao bi i on...zadnji put pred 🤝

Ali dobivao je prilike. To je i Tir istaknuo. U kupu, prijateljskima, čak i nešto i u prvenstvu i nikad niš. Letio po terenu kao neka ćorava kokoš i kada bi došao u priliku - zapucao bi ju. Rukavina je u ovo kratko vrijeme i u ovo prilika što je dobio pokazao puno više. Jednostavno niti nije kvaliteta, niti se uklapa u momčad, niti ima voljni moment (odnosno, ako ga je ikada imao, sada ga više nema).

Radje dati koju minutu nekom perspektivnom junioru.

M
Njemu i recimo igračima koji nisu u optimalnoj formi. Fruk npr, i ovisno o kretanju rezultata poluvrijeme Perici, Ilinkoviću, Sealhiju obavezno.
A treba i Butića ugurat negdje.

K
Đalović neće baš davati mulcima prilike jer zna da ga dva slaba rezultata šalju nazad u malu školu

M
Quote from: Kostrena on 16.09.2024, 12:54Đalović neće baš davati mulcima prilike jer zna da ga dva slaba rezultata šalju nazad u malu školu

Tu dolazi do kontradikcije, čitajući forum Đale je "yes man " koji će radit sve što Gazda kaže.
A Gazda voli da se promoviraju mladi jer je to dobro za prodaju i budget.
I sad šta ako dobije impuls s vrha da stavi Butića. Hoće li reći "Ne, idem na rezultat" ili će biti "Naravno " i molit se Bogu da izađe na dobro.

K
Gazda se ne miješa u struku  :P

Quote from: Kostrena on 16.09.2024, 13:10Gazda se ne miješa u struku  :P
Pogotovo ne kad se odlučuje o smjeni glavnog trenera.
#degenerik

R
Vidim da se ovdje obezvrijeđuje rumunjska liga. Baš se mi imamo sa čim dičit.

Golmani kao i prošle godine ili Zlomislić brani sve?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo