Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
jebemti, a on im voli uvaljati ko kruha jesti. I dinamu i njima. Nema veze nek bude spreman za Goricu samo.

Quote from: KadOkrenemSe on 24.02.2025, 17:22Pišu sportske (Sinisa Loncar)
"Duje Čop je još uoči dvoboja s Dinamom osjetio neki problem, dok se kod pogotka uhvatio za mišić, pa je tako pitanje što će biti s njime i hoće li moći nastupiti u dvoboju protiv svog nekadašnjeg kluba"

Fruk se vraća na devetku  :).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ocekujem par izmjena iz vise razloga. Prvo da odmoris one koji su najvise optereceni, a drugo mozda i vaznije da dobijes malo na sirini kadra. Biti ce kartona i ozljeda, a mi realno nemamo nikakave zamjene, a moras imat dobre opcije na klupi.
Naravno da ne ocekujem pola nove ekipe, ali definitivno kao minimum ocekujem jednu promjenu u svakoj liniji - Maneva, Menala i Gojaka u prvih 11. Time ih drzis u natjecateljskoj formi, jer trebati ce ti do kraja.
Bilo bi dobro i da Goda, Rukavina i Ilinkovic dobiju neke minute iz istog razloga.

Ili staviti Đuru od prve,a sačuvati ga u Gorici. Ne vjerujem da će biti nešto upotrebljiv na onoj njivu u Gorici. Ta Gorica i teren mi je više utakmica za Menala

Z
25.02.2025, 11:41 #214 Last Edit: 25.02.2025, 11:44 by Zelko Maler
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 25.02.2025, 11:36Ili staviti Đuru od prve,a sačuvati ga u Gorici. Ne vjerujem da će biti nešto upotrebljiv na onoj njivu u Gorici. Ta Gorica i teren mi je više utakmica za Menala

zato mi je žao da nema Škorića, pogotov za poljud. Dolje ne očekujem neku brzu igru.

Z
rotirat će i oni, plus nema im Mlakara i Bambe zbog ozljeda.

Duje ako je nacet neka preskoci kup ili eventualno udje u 2.pol ovisno o rezultatu.

Ispadanje sutra, pobjeda u Subotu bez kartona i ozljeda.

Bi potpisali?  8)

Quote from: Deni323 on 25.02.2025, 17:16Ispadanje sutra, pobjeda u Subotu bez kartona i ozljeda.

Bi potpisali?  8)
Ne
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Ne bih potpisao poraz Rijeke. Čak i da garantira pravenstvo.
Ne bi bilo to - to. Nije sportski.

Ali, da se razumijemo i ne lažemo - slatko bi to bilo.

Lako je ovako bacit frazu da li bi potpisali ispadanje sutra a pobjedu protiv gorice  8). Samo realnost je ta da ako se sutra dogodi poraz dva ćemo dana biti sjebani a ovdje na forumu ćemo histerizirati. Još ako padnemo bez ispaljenog metka kao dinamo protiv nas pojavit će se sumnja da možemo dobit Goricu. Ja inače nisam siguran da mi možemo proći Goricu neokrznuti (dao Bog da se varam) a kamoli ako sutra izgubimo a ne daj Bože da nas deklasiraju.

U svakom slučaju uvijek biram floskulu idemo utakmicu po utakmicu, tako da sutra očekujem pobjedu.

Quote from: Deni323 on 25.02.2025, 17:16Ispadanje sutra, pobjeda u Subotu bez kartona i ozljeda.

Bi potpisali?  8)
Nikad.
Volim grad koji teče

R

Bi potpisali?  8)
Bez dvojbe, da

Bi potpisali?  8)
Možeš to i drugačije napisati da bi pitanje bilo relevantno. Pobjeda sutra, poraz od Gorice, bi potpisali.?
Svi naravno žele obje pobjede, ali ako moramo birati, mislim da bi preko 90% foruma biralo pobjedu u subotu.
Pošto je kadar (pre)tanak, ne vjerujem da možemo obje dobiti, biram pobjedu protiv Gorice, a sutra da se nitko ne ozlijedi.
Iako sam poprilično siguran da je Miškoviću sutra utakmica sezone. Prvo zato jer ni on sam ne vjeruje u prvenstvo, drugo jer za razliku od Dinama iz Hajduka nisu "sportski prijatelji" i iz Hajduka nam nikada  neće  dati 3 milje za igrača, odnosno jedinu Miškovićevu preokupaciju bađet.
Utakmica sutra baš pada u jako lošem momentu, jer bi poraz dosta narušio atmosferu i jer je protivnik baš mrski Hajduk, jer je raspored jako zgusnut, jer ima očito poluozlijeđenih, jer će biti kiša pa se dodatno riskira ozlijeda.
Može se dogoditi da sutra ispadnemo bez ispaljenog metka i da se ozlijede trajno npr. Čop i Radeljić i sezona bi za nas praktički bila gotova, bar šta se tiče nade u trofej. Zvuči jako glupo, ali u ovom momentu bilo bi najbolje da smo ranije ispali iz kupa.

R
Moje skromno očekivanje
Pobjeda sutra s velikim hendikepom, za vikend naša pobjeda u Gorici špikićevskim penalom te remi u maksimiru uz Ercegovsko isključenje Livaje i istovjetnu kaznu.
Može i tučnjava Gatusa i Canavara da bude zanimljivo.

R
"Naime, u posljednjih ukupno 26 utakmica Hajduka i Rijeke odigranih na Poljudu u prvenstvu i kupu od 2012. godine naovamo, samo pet puta slavio je Hajduk."  SD