Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: Basso on 26.02.2025, 21:59Pozdrav električaru

Preporučam Jelusica u Opatiji. Odličan kiroprakticar.

R
Quote from: SandroB on 26.02.2025, 20:53Možda nisam baš sav svoj i ne znam uživati u serviranim delicijama, ali meni je žao za popizdit što ovo danas nije bila prvenstvena. Slavio bih titulu još večeras.
To sam ja komentirao za vrijeme utakmice. Cijelo vrijeme si mislim da je to bar ona za 2,5 tjedna na Rujevici.
Ne sekiraj se, prirodno je sve to, strah da ipak nećemo uspjeti jer rijetko dolazimo blizu. Pa i malo trauma od prošle sezone. Ja sam na kraju utakmice pomislio točno šta i ti, kad je završilo Dinamo-Osijek, komentirao sam nešto u stilu " E jebi ga, i jedni i drugi su se sada riješili kupa, a  mi imamo taj teret".
Ako ne pobjedimo Goricu baš će mi se nekakvi dodatni teret motati po glavi da je to zbog jebenog kupa.
Nekada davno Scoria i Skoči su na polusezoni znali govoriti kako se okrećemo kupu, a mi svi puni nade da će napokon doći ta sezona kada ćemo postati prvaci, mozak to sve pamti.
Nama je Gorica utakmica sezone, ako pobjedimo početi ću vjerovati da je to ta sezona. Sada još ne vjerujem.

H
Bravo Bijeli ! Toni Fruk  :svakacast:  :svakacast:  :svakacast:  igrač za ozbiljan klub lige petice.

Kolarić, jedini sudac u Hrvata za kojeg se ne bojim da će nas pokrasti ! Bravo Patrik, onaj šupak iz VAR- a ga je pokušao utopiti za penal, ali nije uspio !

R
Quote from: Rodney87 on 26.02.2025, 08:25danas samo jako i u kost i idemo po taj važ, moglo bi se danas dosta toga otvorit u kupu, primjerice naš i Osijekov prolazak.

A mogao sam i do kladionice otic

R
Quote from: Rodney87 on 26.02.2025, 09:41Mala digresija, na današnji dan prije 3 godine , dobili smo tovare 3-1 na Poljudu, strijelci : Drmić, Vučkić i Krešić , nek se ponovi danas s hattrickom Cherno Sake  ;D
I uzet pare  ;D   :neretljak:

S
Quote from: Deba on 26.02.2025, 21:18Fabio kolko god je bio dobar igrac tolko je los trener za sada

Ako ga pedaliraju, nadam se da će novi trener Dinama biti Andrea Pirlo  :)

S
Ej.... ali onaj "kamena s ramena" aut, pa to je za popizdit. To se da ga jebeš viđa samo u HNL-u.

M
Quote from: SandroB on 26.02.2025, 23:26Ej.... ali onaj "kamena s ramena" aut, pa to je za popizdit. To se da ga jebeš viđa samo u HNL-u.

Ko da niš ni bilo

G
SVAKI TRENER KOJI IZGUBI OD RIJEKE U SPLITU OTKAZ .NE ZANIMA ME IMA 36 KOLI NEKA IZGUBIMO SVE UTAKMICE A DOBIJEMO DVA PUTA U SPLITU RIJEKU TOME TRENERU DOZIVOTNI UGOVOR .JER U ZADNJIH 20 UTAKMICA U SPLITU DOBILI SMO IH TRI PUTA .MOGU IZGUBIT OD DINAMA 10 PUTI A SAMO DA RIJEKU DOBIJEN U SPLITU MENI DOSTA .IMA LI TRENERA U SVITU KOJI MOZE DOBIT RIJEKU U SPLITU  .PONAVLJAM NE MOGU VISE TRPIT OVE PORAZE OD RIJEKE I SVAKOM TRENERU BI DA OTKAZ JER AKO TI U ZADNJIH 10 GODIN 15 PUTA IZGUBIS NA ISTI NACIN ONDA SE SVI VI TRENERI OSTAVITE POSLA .RUGAJU SE S NAMA .KLUB KOJI NIJE KLUB NITI GA DOZIVLJAVAM KA KLUB I KOJEMU DODE 50 NAVIJACA NA UTAKMICU ZA PRVO MISTO RADI NAM KOMPLEKSE IMA VEC 10 GODINA .NE MOGU VISE STVARNO NE MOGU .

Morao sam ovo postirati ovdje!!
Nadam se da se nebog ni ubil danas😂😂😂😂

B
haahhahahaha😆😆😆😆

B
Uh, ovo je mozda i najboljih 10 dana otkad pamtim. Osijeka vani, pa dinameta, i sada ovima nokaut u bradu. Fan-tas-tic-no!

Nemojte mi molim vas bezveze kipat po Zlomi, napravio kiks valjda prvi put u sezoni, bilo i vjetra. Nema puno posla ove sezone ali ono sto je imao ove sezone rutinski je odradivao. Nek ostane ovakav do kraja.

Npr Labro je bio proslu sezonu fantastican, da bi u zadnjih 5 kola imao nula obrana i lose reakcije u par vaznih utakmica.

M
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/je-li-hajduk-tesko-ostecen-protiv-rijeke---899067.html?fbclid=IwY2xjawIshGhleHRuA2FlbQIxMQABHRdBzLJojHFSJ9YfHyPU6EtSddh7v8SMm77PoivMWiH6dFFXqD0KvZhehw_aem_sO1N-3rV1Tc-EWMnEOm0HQ

"Nezavisni i objektivni " portal.
Formulacija naslova, plus u tekstu ne govori da je kod te situacije bilo 1:3. Baš se vidi da je cilj članka ona skupina ljudi koja ne misli i lako su zapaljivi.