Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: MaČaĆeToMane on 19.03.2025, 13:19Moram priznat da me strah Istre, baš su na ofenzivi komentirali kako Istra po krumpirištu ne može ništa, a po dobrom terenu (Rujevica, Opus) lete.
Uostalom, pobijedili su nas iako nisu bili najbolji. Još nam ta utakmica dolazi nakon Slavena

Danas baš komentiram da Istra ima najveće šanse za uzet bodove dinamu.. a to vrijedi i za nas

Više nijedna ekipa ne može bit sigurna u pobjedu protiv njih
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: MaČaĆeToMane on 19.03.2025, 13:19Moram priznat da me strah Istre, baš su na ofenzivi komentirali kako Istra po krumpirištu ne može ništa, a po dobrom terenu (Rujevica, Opus) lete.
Uostalom, pobijedili su nas iako nisu bili najbolji. Još nam ta utakmica dolazi nakon Slavena
A u dva tjedna igramo dva puta s njima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: MaČaĆeToMane on 19.03.2025, 13:19Moram priznat da me strah Istre, baš su ...
Mene nije strah kad nas je strah, mene je strah kad nemamo straha.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

https://nk-rijeka.hr/kup-hrvatske-obavijest-o-zasticenom-periodu-prodaje-za-vlasnike-kompleta-ulaznica/

Sramotne cijene..

Za nas pretplatnike ok, ali ovo u slobodnoj prodaji je ruglo.

Nečlan na dan utakmice mora dat 70e (52e ako ranije kupi) za I4 i to za utakmicu koja se igra u srijedu i na kojoj bi i inače bilo jako teško napunit stadion

20.03.2025, 14:12 #484 Last Edit: 20.03.2025, 14:13 by Ares1312
Pa sta nije receno na pocetku sezone da su utakmice kupa besplatne za pretplatnike?

edit: ne ne to je za prijateljske bilo, kojih nije bilo

Quote from: Ares1312 on 20.03.2025, 14:12ne ne to je za prijateljske bilo, kojih nije bilo

Da 😂

K
Pretplatnici su ove sezone imali 2 besplatne utakmice Kupa. Sad je bilo dosta. ;D

J
Slažem se da karta za turista (ne-člana) treba bit skupa, slažem se da pretplata nije skupa na 24 rate, slažem se da se ponekad dijele karte okolo itd.
Ne slažem se da karte za Ruju trebaju bit najskuplje u ligi. Eto, daj barem spusti cijenu da možeš reći da ima neko skuplji. Ovako se ljudi osjećaju pokradeni.

K
Quote from: Johnson on 21.03.2025, 10:48Slažem se da karta za turista (ne-člana) treba bit skupa, slažem se da pretplata nije skupa na 24 rate, slažem se da se ponekad dijele karte okolo itd.
Ne slažem se da karte za Ruju trebaju bit najskuplje u ligi. Eto, daj barem spusti cijenu da možeš reći da ima neko skuplji. Ovako se ljudi osjećaju pokradeni.
tako je
godisnja pretplata nije skupa ako se placa 2 godine.
istina

R
Ja se sa time ne slazem..po meni nema logike  karte za neclanove prodavati 100% skuplje...razumio bi da se trazi karta viska ali daleko smo mi od toga...dosta bi bilo da se napravi prednost kod kupnje..prvo preplatnici,  pa clanovi, pa ako sta ostane ostalima...sigurno bi imali vise ljudi na stadionu...kakvi turisti o cemu mi pričamo

L
Ma može biti karta skuplja, ali ne 100%, nego 10 do 20%

Nakon one utakmice jucer, u slucaju da Belupo sretnemo u finalu, nisam bas siguran da cemo ista osvojiti  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Vjerujem da Mišković želi kup. A to šanse za osvajanje diže dramatično.

#degenerik

Mogao bih se složiti. I ja želim kup. Jer suša predugo traje. A kakve su perspektive, mislim da će tek i potrajati, odnosno da ćemo se sa sjetom vrlo brzo sjećati i ovih sezona koje ćemo svi ovako vrući potpisati pod "proćerdane". Odnosno one za kojima će ostati žal. Kao što i dalje i nakon 20 i kusur godina stoji nad onom 04./05.
Želeći kup, ne znači to niti milimetar odstupanja u pogledu prvenstva. Ali kako biti ozbiljan u tim željama kad u situaciji kad si bio u dobitnoj poziciji ti sam sebi pucaš u oba koljena u dvobojima protiv Varaždina, Istre, Šibenika i Belupa. To nije šampionski gard. Vrlo prosto.

Sve ovo rekavši, svatko tko očekuje laganiji možda put u kupu nije uopće svjestan stanja i zbivanja oko sebe. To je dvoboj, odnosno četveroboj četiri potpuno izjednačene momčadi u ovom trenutku. Di će odlučit nijanse i u polufinalnim, i u finalnom dvoboju.

Kup se mora osvojiti ali nisam siguran da je ova ekipa to u stanju napraviti. Bilo bi nam lakše da moramo na megdan blizancima.

To podcjenjivanje Kupa mi ide na kurac. Shvaćam razočaranje zbog ne osvajanja naslova ali nismo mi dinamo koji ga osvaja svake sezone pa da si mi navijači dozvolimo luksuz da ne doživljavamo Kup.

A ovaj drugi razlog da ne bi htjeli da se osvoji Kup radi Sabotera mi je još neshvatljiviji... ako želite kazniti gazdu nemojte kupovati pretplatu, razloga za to imate na pretek.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡