Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Super. Sad kad u Kranjči osvane na klupi ili izvan sastava. Dugo već nije bilo neke "akcije" u svlačionici. Imamo zamjene na klupi koji čekaju poput zapete puške. Ili nemamo  :bo:

R
Janković na lijevo krilo :nisamja:  :nisamja:

Kod Sopića ne bi igrao ni on ni Selahi u ovoj situaciji.

Dugoročno si mi činimo medvjeđu uslugu i ovakvim "ma ok je" tretmanom prema igračima koji čekaju bolje opcije vraćamo na slučaj Jajalo, odnosno novije Velkovski, Pavičić...
#navodninavijač

Z
Kod Sopića nažalost Djouahra ne bi igrao ni u kojem slučaju. Ni da ima ugovor još 3 godine.

Ma sad na drugu da ne uzimam njega kao sveca, da spomenem i slučaj Mitrovića za kojeg se postupalo isti način, pred kraj kad je već sve bilo i gotovo je čak dobivao punu minutažu... U biti samo je prošlogodišnji Selahi i suspenzija bila iznimka, i nije donijela ništa.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 04.04.2025, 09:09Kod Sopića ne bi igrao ni on ni Selahi u ovoj situaciji.

Dugoročno si mi činimo medvjeđu uslugu i ovakvim "ma ok je" tretmanom prema igračima koji čekaju bolje opcije vraćamo na slučaj Jajalo, odnosno novije Velkovski, Pavičić...

ono što si jučer pisao. Imamo još 11 utakmica. Da si 4. i da si ispao iz kupa jebeš sve, teraj na tribinu radi šta hoćeš.
Sad svi moramo za išti štap jbg, takva je situacija. Svi nek igraju do kraja. Svaka je finale.
Djouahrini korneri nam mogu biti presudni.
Na kraju sezone nek se raziđu i gotovo.
Druga stvar je da DRS sad mora danonoćno raditi jer je velika vjerojatnost da će nama u jednom trenutku možda trebati 3-4 igrača pred europsku utkamicu.

K
Quote from: TIR on 04.04.2025, 09:09Kod Sopića ne bi igrao ni on ni Selahi u ovoj situaciji.

a kratkoročno ti igrači , svojim igrama ,mogu uvelike doprinijeti osvajanju trofeja ( titule,kupa ). A osvajanje titule  nosi sa sobom benefite lakšeg nastupa u Europi, novce u grupama, pozicioniranje kluba u Europi, povećanje cijene igrača i transfera, kao i isplatu bezmalih :)  bonusa igračima.  To bar kažu svi koji zamjeraju DM da nije  napao titulu.

Znači, ako osvajanjem titule , dolazimo do  slave, novca , europe.... Tada , u biti , kratkoročno postaje dugoročno?  :bo:

Quote from: Zelko Maler on 04.04.2025, 09:12Kod Sopića nažalost Djouahra ne bi igrao ni u kojem slučaju. Ni da ima ugovor još 3 godine.
Mislim da baš i ne bi bilo tako. Sopa ga je pred kraj sve više uvodio u igru. Nemojmo zaboraviti da je Nais dugo vukao nekakve ozljede i par puta se vraćao pa opet ozljeđivao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

04.04.2025, 10:16 #698 Last Edit: 04.04.2025, 10:18 by D2
Naisu se očito nije dopalo što ga Đale vadi van, vidjelo se po reakciji i faci da mu je više pun kufer toga da ne odigra cijelu utakmicu. Ne znam kakve dogovore imaju u svlačionici, ali istina je da on ide svaku van bez obzira kako igrao.
Na kraju ne mora ništa značiti, igrači su bili svjesni da ih je Istra "pojela" i tko god je "normalan" sigurno je bio frustriran time. Bitna je njihova reakcija nakon ove utakmice, nadam se da je bilo burno u svlačionici jer ako je sve prošlo lišo onda su lignje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: Zelko Maler on 04.04.2025, 09:19

ono što si jučer pisao. Imamo još 11 utakmica. Da si 4. i da si ispao iz kupa jebeš sve, teraj na tribinu radi šta hoćeš.
Sad svi moramo za išti štap jbg, takva je situacija. Svi nek igraju do kraja. Svaka je finale.
Druga stvar je da DRS sad mora danonoćno raditi jer je velika vjerojatnost da će nama u jednom trenutku možda trebati 3-4 igrača pred europsku utkamicu.

Mene iskreno strah druge sezone, prodat cemo ono sta vrijedi na ljeto, ovo sta ostane plus poneki dolazak.. ne vidim kako se izvuci i biti u vrhu, vise nas vidim negdje oko 5-7 mjesta ...trebat ce stvarat igru i ganjat Europu u isto vrijeme ..Djale  :sta:

B
Europa temu ne treba drzati otvorenom ovako rano. Trebamo se spustit na zemlju, Stuttgart, Milan su proslost, mi smo danas isti kao Os/haj u Europi.
Ako uzmemu kantu mi igramo KL. Drugo mjesto/ kup, il jos gore bez kupa nema sanse da mi izbacimo dvije solidne ekipe u baražu.

Quote from: Bobic on 04.04.2025, 10:43Europa temu ne treba drzati otvorenom ovako rano. Trebamo se spustit na zemlju, Stuttgart, Milan su proslost, mi smo danas isti kao Os/haj u Europi.
Ako uzmemu kantu mi igramo KL. Drugo mjesto/ kup, il jos gore bez kupa nema sanse da mi izbacimo dvije solidne ekipe u baražu.

Ovisi, možda i protivnik zaposli trenera početnika
Europa je jedino mjerilo!

Z
Quote from: Ro-Ro on 04.04.2025, 10:26
Quote from: Zelko Maler on 04.04.2025, 09:19

Mene iskreno strah druge sezone, prodat cemo ono sta vrijedi na ljeto, ovo sta ostane plus poneki dolazak.. ne vidim kako se izvuci i biti u vrhu, vise nas vidim negdje oko 5-7 mjesta ...trebat ce stvarat igru i ganjat Europu u isto vrijeme ..Djale  :sta:

taj strah je sasvim realan i opravdan.Zadnji igrači koji su baš prava kvaliteta odlaze na ljeto,a novi nisu došli već dva prijelazna roka.

Baš sam malo razmišljao neki dan, da je Istra možda bila utakmica koja nam može dat gasa prema naprijed...

Zasad je bilo tako, realno su zbog Istre bile neminovne neke promjene koje su nam malo pomalo donesle pobjedu u Kranjčevićevoj... ne znam ako i koliko će nam se ostvariti, ali neka nam taj prolazak u finale bude prekretnica do sezone iz snova  8)
Dobro, dobrooo! Fuć!

R
09.04.2025, 09:58 #704 Last Edit: 09.04.2025, 10:00 by R13KA
Quote from: FTM on 08.04.2025, 19:36Baš sam malo razmišljao neki dan, da je Istra možda bila utakmica koja nam može dat gasa prema naprijed...

Zasad je bilo tako, realno su zbog Istre bile neminovne neke promjene koje su nam malo pomalo donesle pobjedu u Kranjčevićevoj... ne znam ako i koliko će nam se ostvariti, ali neka nam taj prolazak u finale bude prekretnica do sezone iz snova  8)
Kup nam je samo uništio šanse za biti prvak. Nakon pobjede u Splitu nismo zapucali na gol Gorici.
Šta god neko mislio zbog loših rezultata, to je bila naša najlošija utakmica sezone. Ali važnije od toga, uništio nas je indirektno, Slaven da nije imao kup sigurno nebi ispušio od Hajduka. To je bilo gostovanje gdje smo svi očekivali da će tovari izgubiti neki bod. 
S druge strane, oni su nakon ispadanja iz kupa krenuli s dobrim rezultatima.
Nakon Milkovića, drugi najvažniji razlog zasto nećemo uspjeti je kup. Da bi se igralo na 2 strane, mora se imati 20 igrača, a ne 11+ Gojak