Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

R
Čop predvodi ko naiskusniji s tim

R
Ja bi samo Fruka ostavio u srijedu na klupi. Čisto da ne bi opet prebrzo trčao, pa da se Kolarić ponovno ozlijedi trčeći za njim. Taman kad Hrvatska napokon ima predstavnika na Europskom (U17) prvenstvu, ne bi bilo dobro da mu se što dogodi.

Čop se razmaše a nije ni jedan faul dobio na jezik

Quote from: Johnson on 13.05.2025, 10:29Moram napisat nešto što me muči nakon šibenika. Neki igrači (da ih ne imenujem) pokazuju strašnu nervozu. Pičkaranje suca za svaku odluku, nepotrebni laktovi, potezanja, preseravanja itd. Oni tako pokazuju nekakvu kvazi želju i "izgaranje". Po meni je to luzerski mentalitet, manjak samopouzdanja i potpuna nekoncentracija na igru. To je klasični način kako vari izgore kad ne krene dobro.
Želim vidjeti Rijeku zadnje četiri utakmice kako šuti, trči i igra nogomet. To je poruka ekipe koja zna šta želi i ima muda. Takva ekipa ledi krv kod protivnika, a ne skupina živčanih nogometaša koji izgledaju spremni za psihijatriju.

Stoji, ali kad nas kradu kao što su to učinili u Zg za duel Fruk/KTC volio bi i da malo popizdimo, ne može se stalno ni šutiti kad te tuku..

Naravno klub bi trebao reagirati i kasnije ali i na terenu kad šutimo, opet nisam hepi..

Ko zna šta nas sve čeka u ova dva zadnja kola.. ići će žuti za krivi pogled, penal nećemo vidjeti ni da nas napadnu sjekirom u 16..
Eh nezz kako psihološki pripremit ekipu, nadam se da će naći načina da ne izgorimo a da opet budemo glavom i tijelom unutra..

M
Quote from: goginho on 13.05.2025, 13:47
Quote from: Johnson on 13.05.2025, 10:29Moram napisat nešto što me muči nakon šibenika. Neki igrači (da ih ne imenujem) pokazuju strašnu nervozu. Pičkaranje suca za svaku odluku, nepotrebni laktovi, potezanja, preseravanja itd. Oni tako pokazuju nekakvu kvazi želju i "izgaranje". Po meni je to luzerski mentalitet, manjak samopouzdanja i potpuna nekoncentracija na igru. To je klasični način kako vari izgore kad ne krene dobro.
Želim vidjeti Rijeku zadnje četiri utakmice kako šuti, trči i igra nogomet. To je poruka ekipe koja zna šta želi i ima muda. Takva ekipa ledi krv kod protivnika, a ne skupina živčanih nogometaša koji izgledaju spremni za psihijatriju.

Stoji, ali kad nas kradu kao što su to učinili u Zg za duel Fruk/KTC volio bi i da malo popizdimo, ne može se stalno ni šutiti kad te tuku..

Naravno klub bi trebao reagirati i kasnije ali i na terenu kad šutimo, opet nisam hepi..

Ko zna šta nas sve čeka u ova dva zadnja kola.. ići će žuti za krivi pogled, penal nećemo vidjeti ni da nas napadnu sjekirom u 16..
Eh nezz kako psihološki pripremit ekipu, nadam se da će naći načina da ne izgorimo a da opet budemo glavom i tijelom unutra..

Slazem se da moras pokazat da si ziv i da nisi ni glup ni slijep, i reagirat na nepravdu i greske. Al ono sto isto stoji, a za zadnje 2 tekme je mozda jos i vaznije, u trenutku kad su utakmice na knap (a bit ce) i kad vrlo lako moguce da ces imat suca koji samo ceka priliku da te izbaci iz igre (a bit ce), mozda je ispravniji pristup ekipa koja suti, trci i igra nogomet nego se stalno pickara sa svima, vuce, laktari, radi nepotrebne faulove i ostalo. Naletit cemo nekom Belu ili Kolaricu na volej i zavrsit s crvenim u 35 minuti. To nam nikako ne treba.

O

K
Ne znam ako je netko napisao. Sutra sudi Kolarić, a Strukan je VAR.

Quote from: Krkan on 13.05.2025, 15:47Ne znam ako je netko napisao. Sutra sudi Kolarić, a Strukan je VAR.
Hvala na informaciji. Idem nazvat doktoricu neka mi prepiše nešto za smirenje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 13.05.2025, 16:59
Quote from: Krkan on 13.05.2025, 15:47Ne znam ako je netko napisao. Sutra sudi Kolarić, a Strukan je VAR.
Hvala na informaciji. Idem nazvat doktoricu neka mi prepiše nešto za smirenje.

Pa ovo je jedina od preostale 4 utkamice koju cu gledati sasvim miran.
Ono u nedjelju, e za to treba cuvati duplu dozu tableta.

Idemo Rijekoooo!!    8)

F
Nisam nigdje uspio naci info: da li će policija fermivati RI aute na Lučkom i onda u famoznoj koloni do Koprivnice?
Mislim da da...

M
Hoce netko staviti link za tekmu kada bude vrijeme za nas koji necemo biti doma  ;D

Ima na tportalu oba finala, prijenos uzivo

Z
Lagana nervoza i grč u želucu

Nikad opuštenije nisam dočekao utakmicu finala Kupa. Da izgubimo 10:0 bolio bi me k večeras u 20h nadalje.
#navodninavijač