Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: Johnson on 02.04.2025, 14:02
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.04.2025, 13:59Zvuči suludo, ali mi ćemo dobiti danas ako NE krene 11 najboljih već 11 na svojim pozicijama, od toga bar dvojica s ove loše tanke klupe!
Prvih 11 je i najboljih 11, zamjene su kurčina. Ni jedan igrač sa klupe još nije oduševio ulaskom i stvarno ne vidim zašto bi itko trebao bit starter.

Nemojmo bit nepravedni, ovako na prvu Rukavina je ušao u domaćoj protiv Gorice i riješio utakmicu golom.

Quote from: Orpat on 02.04.2025, 16:36Treba im pustiti posjed lopte čekat ih negdje na 40 m od našeg gola i onda kontre, jedino tako možemo dobiti, ako mi napadamo i oni stanu u blok mislim da tada nemamo puno šansi.
Pa necemo se valjda protiv istre na ruji branit?

K
Bogojević umjesto Menala. Drugo je isto.

Quote from: Deba on 02.04.2025, 18:12
Quote from: Orpat on 02.04.2025, 16:36Treba im pustiti posjed lopte čekat ih negdje na 40 m od našeg gola i onda kontre, jedino tako možemo dobiti, ako mi napadamo i oni stanu u blok mislim da tada nemamo puno šansi.
Pa necemo se valjda protiv istre na ruji branit?
Očito da ne znamo pobijediti ekipe poput Slavena,Varaždina,Šibenika... uz punu kontrolu igre.
Volim grad koji teče

NE OD RIJEKE NE OD RIJEKE  8)
Europa je jedino mjerilo!

-

uh baš smo loše izašli

podsjeća me na Olimpiju, usrali su se - opet

Jebeš loš početak, bitan je dobar kraj  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Radeljić je užasan danas
Evo sad i žuti već

Ne volim Garciu, ali lik je za Đaleta izmislio nogomet.
#degenerik

Btj šta ovi ljudi igraju, koji je ovo kurac od nogometa. Pritom smo i vrlo nervozni, vidno. Recept za katastrofu je tu, svi preduvjeti ispunjeni.
Istra izgleda europski, mi izgledamo balkanski, to je ocjena igre u prvih pol sata. Ne mogu vjerovati u ovo što pišem, ovo je nadrealno da mi ovako bezglavo izgledamo u ovoj fazi sezone.
Nek završi što prije, nakon prošle najmanje što sam želio je repriza.

Koje greške radimo kod prekida u protivničkoj polovici, strašno. Očito Koprivnica nije bila poukom. Sad nam dvaput zaredom izađu u kontru nakon što smo bili gore visoko da je vrlo lako moglo opet biti fatalno.
Ne mogu vjerovati da se Istra ovako digla, ne znam kad sam gledao ovako koncipiranu ekipu na Rujevici. Brutalni su.

A
Ča nam delaju majko mila  :jbg: ako se nešto ne promijeni, a teško da oće jer nema tko ovo preokrenuti, gadno gorka pilula nas čeka za sat vremena  :'(