Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Radeljić truba, Bogojević truba, Devetak opet blizu crvenog

Janković standardno nevidljiv na krilu
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Nije mi bas jasno kome moze biti iznenađenje ovako poslozena i dobra Istra?
Prespavali ste zadnjih pola godine?

Biti će bolje od 70.min kad uđu džokeri s klupe  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Dobro je, nisam dočekao "ča im delamo" iz kaveza
Šteta, da je samo Janković ostao na klupi imao bi koga uvesti
Europa je jedino mjerilo!

Z
Radeljic najgori na rubu crvenog neka vise uzme prave kopačke dosta mi je njegovog klizanja. Petrović van a Menalo unutra a može i Dogan umjesto Čopa koji ništa ne pokazuje

Quote from: Zaggy Rijeka on 02.04.2025, 20:57Radeljic najgori na rubu crvenog neka vise uzme prave kopačke dosta mi je njegovog klizanja. Petrović van a Menalo unutra a može i Dogan umjesto Čopa koji ništa ne pokazuje

Potpisujem.
Ne! Pečatiram.

4141 petro bogi janko van a manev menalo i gojak unutra

A
Jaaako loše je ovo prvo poluvrijeme...ja bi se čak usudio reći da ćemo dobiti sudački poguranac ako baš bude napeto, ali se bojim da tu napetu priliku nećemo vidjeti...BTW jesam ja jedini kojem se čini da nam suci malo gledaju kroz prste...ona treća usporena snimka ruke Majstora je samo jednom pokazana i to nejasno, ali se učinilo kao čista ruka...a o Radeljićevoj ruci nemamo što pričati osim o "slobodnoj procjeni", "prirodnom položaju" i "rasporedu Jupiterovih mjeseca u vrijeme berbe maslina"  :bo:

Lawal radi toliko problema Bogojeviću koji nije spor, šta bi radio tek Manevu.
Problem je u Jankoviću ispred koji tu ne zna i ne može obranu odradit na nekoj vrhunskoj razini, prije svega jer mu nije prirodno stanište igrati u toj zoni

edit: Majstor je igrao trbuhom
edit: Radeljićeva ruka je novo pravilo - ta ruka na podu na koju se dočeka - nema penala

Nisam bas zadovoljan sa prvim poluvremenom nadam se da će biti bolje u drugom  :sta:
Forza Fiume ale!

A
buahahaha, znači pobogi Bogi koji je bolji defanzivac od Menala se sa Lawalom nije mogao nositi i sad bi to trebao učiniti Menalo  :sta: sad sam definitivno siguran da ovo večeras neće dobro završiti :(

02.04.2025, 21:08 #596 Last Edit: 02.04.2025, 21:10 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.04.2025, 21:05Lawal radi toliko problema Bogojeviću koji nije spor, šta bi radio tek Manevu.

Eto nam Menala na boku, možemo kasnije očekivati Maneva a Menalo umjesto Janka :-).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Manev se zna postavit za razliku od bogija i menala, ovi nemaju nista bekovsko u sebi

zanimljivo bi mi bilo vidjeti koliko je Gagua uzeo duela i skokova našim stoperima, meni se čini sve osim jednog

Đale - pojma nemaš