Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hvala Moris.
Toni hvala.

B
Ovo je bilo grozno. Mi smo u slobodnom padu sto se tice igre i trenera, djelujemo ponovno jao ina jesenska Rijeka.
Plus za prolaz cu dat ako dobijemo lokomotivu, ispadne li da je danak ovom prolazu kiks sa loksom i ispadanje iz sampionske trke-nije vrijedno

Z
02.04.2025, 22:09 #617 Last Edit: 02.04.2025, 22:11 by Zelko Maler
Sad vidim kako je tovarima s Livajom i 10 poluigraca kad ih on vadi.
Konacno i mi imamo takvog igraca.
Toni Fruk, s razlogom pizdis i gubis zivce. Vidjelo se to zadnjih par kola. Igracina si.

Ovo je bilo bitno proci. Jebes sve ostalo.Kao sto sam pisao prije karte se svaki vikend mijesaju ponovno, a kamoli finale kupa koje je za vise od mjesec dana. Ko zna mozda cemo tad biti u brutalnoj formi, ovo danas nije bilo dobro, ali kao sto sam rekao bilo je najbitnije proci na koji god nacin. Finae se igra na dvije utakmice. Protiv Belupa, za razliku od dinama nam to itekako odgovara.

A
huh...vratilo nam onaj poraz u prvenstvu  :svakacast:

Z
Jankovic se nije ni oznojio, strasno koliko je beskoristan na krilu,igrac manje u punom smislu rijeci, a to nije on kriv.
Protiv Lokse bi migli krepat u 30.minuti.

Vezano za finale, gdje se igra prva utakmica?   :bo:

Quote from: dadoht on 02.04.2025, 22:24Vezano za finale, gdje se igra prva utakmica?   :bo:
Kc
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Svaka čast Toni Fruk. Nitko se neće sjećati igre, ali sve stoji i dalje.
Trener Đalović - naša najslabija karika
Europa je jedino mjerilo!

Lijepo vam je Đale reko, "ko te pita?".

Isto kao finale 2020., odigrali za kurac, ali pamti se samo da smo osvojili. I da je Franko umalo ostao bez glave.

Ali da, slažem se da smo u slobodnom padu, ovo sve zajedno jako loše izgleda.
#degenerik

K
Hvala ekipi i treneru, a ponajviše predsjedniku.
Vratilo me ovo u neka prošla vremena, kada smo ispadali iz lige, na utakmici gledaš svih oko sebe samo ne teren, jer oči krvare od toga.
Falile su samo litre lovranskog kraj nogu

Nebi mi Kup bio toliko napet da smo igrali npr. sa Slavenom, ali kad je već Istra onda sam se baš živcirao

Mislim da nismo mi pobijedili već je Istra izgubila  :neretljak: .

Garcia je zasrao kad je izvadio Lavala, je da je falio onu šansu, izluđivao Bogija a mogu pretpostaviti što bi radio Menalu.

Inače, za ona dva puta u prvom dijelu, Janko ima 3 naša, ali ide šut, i Čop ima Janka ali opet ide šut, lijepo kazna, pun kurac mi "sebičnih momaka" koji misle na sebe a ne ekipu.

Fruk igračina, na tragu Kramine karijere, zaista mu želim svu sreću. Prolazno odigrali Petrovič i Selahi, ovo ostalo jako loše .

Inače, za ona dva puta u prvom dijelu, Janko ima 3 naša, ali ide šut, i Čop ima Janka ali opet ide šut, lijepo kazna, pun kurac mi "sebičnih momaka" koji misle na sebe a ne ekipu.

Isti problemi kao i lani, imena su izgleda nebitna. Prečesto, umjesto mrtve šanse nama igrači pucaju sa 20,25 metara. Jebote više, za popizdit

Dojam je nebitan u ovakvim utakmicama; Rijeka nije osvojila trofej od 2020.godine.

O dojmu i svemu drugom ćemo pisati 1.6., kad se sve zbroji i oduzme. Dotad se treba nadati da je pad posljedica psihe ili slične izlječive bolesti, a ne da je ovo samo realan povratak gdje kvalitetno pripadamo.
#navodninavijač

Samo da budemo u igri, htjet će i bagra sa sjevera i juga da osvojimo kup jer im to može biti ulaznica za EL u slučaju naše titule. Ako kup uzme Belupo, a dinamo završi drugi, pričamo o 20+ milijuna eura manje u planiranim prihodima. Mislim da jadan Belupo u tom slučaju neće imati nikakve šanse.
Kako god, samo da ne ispadnemo iz utrke pa makar bili i bod iza oba , bitno da smo matematički nekako živi

D
Neka se nekad malo i vrati srece..ali.. moramo se vratiti igri bez Čopa, on je uteg, tj ova ekipa to ne zna igrati. Jankovica unistavamo na krivoj poziciji a bome i kad je na krilu na krivom krilu. Od 82.je igrao na svojoj poziciji bez Čopa i to je drugi igrac. Fruk i Radeljic su ovoj ekipa mama i tata, bez njih to nije nista.
Bogojevic ako je moguce da ga vise ne gledamo na beku, Menalo je uzeo u 10 minuta vise lopti Lawalu nego ih je Bogojevic vidio u 45, i stvarno mislim da tog terora vise ne trebamo. Sve u svemu igre nema kad imamo copa, gubi se sve dobro sto znamo odigrati u takvom sustavu.