Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: istria bianco / blu on 15.05.2025, 07:46Da i ja dam svoj osvrt, malo iz druge perspektive s obzirom da sam jučer bio veoma centralna čka (firma za koju radim surađuje s Belupo i Podravkom)
Igra
Prvo poluvrijeme, odlično smo stajali na terenu i Belupo he bio potpuno jalov, kao da su imali odsječene noge i da ih je važnost utakmice sputavala. Propustili smo se nametnuti u tom periodu i riješiti dvojbe. Fruk najbolji, Đuro, Selahi i Oreč solidni, Jankovića ponovo nigdje.
U drugom poluvremenu nakon gola ponovo black-out što me dovelo do zakljucka da je ova ekipa psihički izuzetno nestabilna što je uz sve simpatije Đaletu ogledalo trenera. Nakon tog gola nestali smo s terena kao protiv Osijeka, Istre, Šibenika, vidljivo je da na terenu nastane potpuni kaos bez da itko može odvesti malo reda, igrači su izgledali kao da su pijani a nastup Menala necu ni komentirati.
Navijači
Odlična atmosfera prije utakmice, pre lijepa kulisa, transparenti i zastave i onda dva nepotrebna momenta koja su izazvala jal inače mirnih i druželjubivija Podravaca:
1. Nepotrebno ubacivanje baklji
2. Probijanje ograde
Ja sam taj koji razumije ultras scenu i sve 5, ali! Dodes u grad u kojem šetaš, piješ i jedeš u dresu najdražeg kluba, sjediš na centralnoj sa šalom i slaviš neometano gol i onda zato što nas ima više pokazuješ takvu bahatost i nepoštovanje domaćina. Samo smo išli isprovocirati sve Podravce tradicionalno naklonjene Dinamu.
Nakon bakljade, možda slučajno, a moždana i ne, okrenuo se momentom utakmice. Ovakva bahatost je na tragu nekih drugih navijačkih grupa od kojih se navodno želimo razlikovati!
Crtica
Dolazi Zorislav čestitam Srebrić u svečanu ložu i zaštitar mu kaže
Gospodine, nemate narukvicu, ne možete ovdje
Ovaj uvrijeđen sto nije prepoznat odgovara:
Ja ni na Wembleyu nemam narukvicu😂

Napetost je ogromna, grč je u želucu, svi čekamo Split, tako da ovu utakmicu nisam ni doživio a finale je kupa i mogla bi biti važna.

Potpis od riječi do riječi. Baš je bila veselica dok nisu krenule baklje u teren i rušenje ograde, bespotrebno i ružno prema domaćinima.

Što se utakmice tiče, prekrasan gol Fruka i 60-ak min solidne igre. Slaven se uspio vratiti i sad je sve otvoreno u uzvratu ali dotad ono najvažnije - prvenstvo. Samo dobar odmor do nedjelje te dobra psihološka i taktička priprema za sve scenarije koji se mogu dogoditi.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

B
Quote from: Krkan on 15.05.2025, 09:36
Quote from: aahzinho on 15.05.2025, 08:43Što znači i da je Belupo u igri, pa bi mogli malo kalkulirati sa postavom u zadnjem kolu.

Gledam malo tablicu i raspored u zadnja 2 kola i smatram da će Belupo prije zadnjeg kola biti u itekakvoj igri za 4. mjesto što mu znači siguran plasman u Europu. Mislim da će mu trebat pozitivan rezultat u zadnjem kolu za to. Jer niti će biti siguran 4. , a niti neće imati šanse za 4. mjesto. Znat ćemo više nakon ovog vikenda.
Ako Belupo odigra X a Varaždin dobije Osijeka ne mogu bit 4.

Z
hoce biti sudačka analiza kupa?
Ima dosta toga.
Kolarić jako loš.
Frajer je htio čvršću igru bez puno faulova, ali sjebo ga Jagušić i kad to nij ekaznio otišlo sve u pm.

Quote from: D2 on 15.05.2025, 09:02Nije to zanemarivo, i nije to 3, 3 i pol sata kao kad ideš sam autom. Problem je što ti prekida dnevnu rutinu, a to ima utjecaja. Naveo sam to samo kao veći razlog od igranja 3 utakmice u 7 dana. ...

Samo povratak na utjecaj putovanja, znači u odnosu na odigravanje same utakmice jedino putovanje može biti nešto što je značajnije kada se priča o nekim utjecajima na ekipu.
Ne tvrdim da oni to ne mogu izdržati, ali isto tako stoji činjenica da si minimalno jedan cijeli dan proveo na putovanju, a protivnik nije i onda ti se poklope takva 3 za redom u bitnim utakmicama.
Još jednom nije opravdanje, ali nije ni nešto što se samo tako treba odbaciti u odnosu na protivnike.

Utjecaj ima, ali trebao bi biti neki zanemarivi. Voziš se po autocesti praktički cijelim putem i možeš iskoristiti vožnju za nekakvu analizu i pripremu utakmice. Ne mora to biti izgubljeno vrijeme.
Svakako si nijedna ozbiljna momčad ove kratke relacije ne bi trebala koristiti kao ispriku.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Krkan on 15.05.2025, 09:36Gledam malo tablicu i raspored u zadnja 2 kola i smatram da će Belupo prije zadnjeg kola biti u itekakvoj igri za 4. mjesto što mu znači siguran plasman u Europu. Mislim da će mu trebat pozitivan rezultat u zadnjem kolu za to. Jer niti će biti siguran 4. , a niti neće imati šanse za 4. mjesto. Znat ćemo više nakon ovog vikenda.

Mislim da će se više fokusirati na osvajanje prvog trofeja u povijesti kluba, nego na eventualno mjesto u europi.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

B
Spominju se 3 utakmice u 7 dana ali tehnički to su 3 utakmice u 9 dana..sub-sri-ned.

Z
15.05.2025, 10:51 #891 Last Edit: 15.05.2025, 10:52 by Zelko Maler
Quote from: Boy3006 on 15.05.2025, 10:49Spominju se 3 utakmice u 7 dana ali tehnički to su 3 utakmice u 9 dana..sub-sri-ned.

sasvim normalan raspored za klub koji hoce i mora igrati europu. Ako cemo igrati europu,a morali bi, to će nam biti normalan raspored na jesen.
Ali to je sve otom potom.
Hoću reći, nikakav umor, put ovo ono, adrenalin meni puca, a kamoli da ne bi njima. Pa ja ne spavam po 2 dana koliko sam nabrijan. Alo, 180 minuta od naslova prvaka.
Dobijte te dvije i igrajte pijani kup jebe mi se, boli me za kup, za europu za sve. Za naslov prvaka se živi.

15.05.2025, 11:18 #892 Last Edit: 15.05.2025, 13:28 by TIR Reason: fulao sam godine
Nama će taj raspored biti najveći šok, LP/EL/KL grupna faza ima 6 utakmica do 12. mjeseca, uz 3 utakmice pretkola + 18 ligaških + 3 Kup ako izbacimo odgode.
I onda još 2026. otvaraš sredinom siječnja sa još dvije utakmice grupne faze LP/EL ako se kojim čudom domognemo istih.

A mi ovdje paničarimo što imamo tri gostovanja unutar države u tjedan dana. Bit će period gdje ćemo unutar dva tjedna letjeti iz Portugala u Osijek, na Rujevicu, u Koprivnicu i onda u Grčku.
#navodninavijač

V
Quote from: TIR on 15.05.2025, 11:18Nama će taj raspored biti najveći šok, LP/EL/KL grupna faza ima 6 utakmica do 12. mjeseca, uz 3 utakmice pretkola + 18 ligaških + 3 Kup ako izbacimo odgode.
I onda još 2027. otvaraš sredinom siječnja sa još dvije utakmice grupne faze LP/EL ako se kojim čudom domognemo istih.

A mi ovdje paničarimo što imamo tri gostovanja unutar države u tjedan dana. Bit će period gdje ćemo unutar dva tjedna letjeti iz Portugala u Osijek, na Rujevicu, u Koprivnicu i onda u Grčku.

Daj bože takvih muka

Quote from: D2 on 15.05.2025, 09:05
Quote from: Bodulija on 15.05.2025, 08:54U Split se ide navodno avionom
Imamo kog da se boji aviona?  8)

Matija Matko
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 15.05.2025, 11:35
Quote from: TIR on 15.05.2025, 11:18Nama će taj raspored biti najveći šok, LP/EL/KL grupna faza ima 6 utakmica do 12. mjeseca, uz 3 utakmice pretkola + 18 ligaških + 3 Kup ako izbacimo odgode.
I onda još 2027. otvaraš sredinom siječnja sa još dvije utakmice grupne faze LP/EL ako se kojim čudom domognemo istih.

Daj bože takvih muka

Rekao bi Scorija da smo pozitivno zabrinuti :neretljak:
#navodninavijač

Svi se nesto raspricali o nekom klubu koji hoce i mora igrati europu.... a ja mislio da je ovo forum o NK Rijeci  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

S
Quote from: istria bianco / blu on 15.05.2025, 07:46Da i ja dam svoj osvrt...

Navijači... Nepotrebno ubacivanje baklji... Samo smo išli isprovocirati sve Podravce tradicionalno naklonjene Dinamu.

Replika "pola-pola":

Kao prvo, dao sam ti pluščinu, odličan osvrt i sve dobro i točno napisano. Podsjetilo me na prvu protiv Olimpije kod nas. Vodimo, imamo ih na konopcima, imamo i korner (zanimljiva koincidencija), izbombardiramo teren bakljama, izazovemo prekid i nakon toga smo se ugasili, Olimpija izjednačila (zanimljiva koincidencija). Nikad neću doznati kako bismo otputovali na uzvrat da smo imali komotnu prednost i kako bi nas tada poharala korona.

Stvarno ne razumijem je li toliko nemoguće popričati s nekim od kolovođa Armade i pokušat mu skrenuti pažnju na te glupe detalje koji nas koštaju. Tisuću puta smo ustanovili ovdje da je najveći grijeh Armadin navijanje za sebe i zbog sebe. Nadam se da se to može riješiti, jbg...

Ono boldano... da; točno, ALI...

... "Bit će Rijeka kurac šampion" pokrenula je ekipa koja nije ni skrivala da navija za Dinamo, isticali su neku majicu "d". Siguran sam da bi oni to ispalili u bilo kojem trenutku, čak i da je Armada bila uzorna. Jebe mi se za te plave dečke i sve one somove koji su to glasno prihvatili.

K
Da nije bilo 60.min i bakljade naši se nebi i to malo odmorili, a zadnjih 15 min nisu mogli stajat na nogama. Armada je spasila rezultat  :svakacast:

I
Ma dobro, ne treba sada stvarati tenzije i početi polemizirati o broju gostovanja, Zagrebu na kojem je bilo 50 ljudi i slično. To je samo osvrt gdje sam napisao da se okrenuo momentum utakmice. Bilo bi bolje ne prekidati tekmu bakljama pogotovo kada ti je ekipa u dobrom tonusu. Nitko zdrave pameti ne misli da je samo bakljada kriva za neke poraze, protivničke golove i slično ali da se može na forumu reci kritika na neko ponašanje, itekako može !