Rabuzinovo sunce 2024/25

Started by Marheen, 11.09.2024, 16:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OK, malo i realnosti pa ću opet napisati isto. Dajte dečki 100% pa kako bude, kad daš 100% ne zamjeraš si ništa, a publika to vidi i cijeni.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Pozdrav svima. Čestitke svima!
Sutra je nužno zabit Slavenu 3 gola do 60', kako bi rekuperirali živce na kraju sezone.
Očekujem lagani Reggae ritam zadnjih pola sata utakmice.

I
I molim kolege na tribini za jedan zajednicki
BIT CE SLAVEN KURAC SAMPION!
da im vratimo za onu provokaciju u Kc.
Umislili se podravski cobani da ce oni odredjivati da li ce rijeka biti sampion.

J
Mislim da ce nam danas najveca prednost biti sto smo opusteni, nemamo pritisak da moramo osvojit bar jedan trofej jer imamo prvenstvo... necemo biti u grču... idemo Rijeko po kup

B
Quote from: kircipijanci on 28.05.2025, 12:49Kako nekom navijaču Rijeke može biti win situacija da izgubimo u finalu kupa?
Ljudi moji koji vam je k, želim trofeje, j*** mi se za druge

Rijeka iznad svih.
Dobro ne pretjerivati sa moraliziranjem i slicnim. Nitko doslovce nije spomenuo da bi trebalo pustit niti hocemo, vjerujem da osvajamo lakse od prvenstva.
Pogledati samo širu sliku sa razumijevanjem.
Nije nam win-win zato jer cemo se nasladivati dinamu, nego jer im jako otezavamo pocetak nove sezone u kojoj cemo mozda opet s njima imati boj za naslov.
Scenarij u kojem osvajamo kup: Dinamo krece direkt u jacu EL skupinu- osvaja vise novca, a krece s europom u ligaskom dijelu sredinom/krajem rujna, ima vremena posloziti ekipu jer zna koliko osvaja i igra za to vrijeme samo hnl u kojem vec moze uhvatiti dobar bez nekog umora.

Scenarij u kojem Belupo osvaja: Dinamo krece kao i mi- u srpnju iscrpljujuci ritam kvalifikacija, dve utakmice tjedno i to za KL gdje je potencijalno manja nagrada, kadar takoder nece definirati jer neznaju donkraja kolovoza dal ulaze i dal imaju ekstra za trosit.
U kojem od pvih scenarija je vjerojatnije da nam se dinamo moze odlijepiti na pocetku sezone?

Ok necemo govorit da je win-win nego «win- ne totalni gubitak i depresija» situacija...

R
Ma jebo vas I Dinamo i Hajduk..kakve kalkulacije, po duplu krunu 200% shvatite da uzmemo kantu jos 5 godina zaredom mi nikada necemo biti priznati ili na njihovom nivou pp pitanju HR javnosti ili struke  , ta dva kluba ce uvijek biti dva najveca kluba u Hrvata bez obzira na rezultate nas i ostalik ucesnika HNL ...samo kante se zbrajaju...akp uzmemo duplu krunu mi sluzbeno postajemo po broju trofeja od kada postoji HNS 2 klub u HNL ....

Dobro vam jutro, dragi moji ovisnici o Rijeci!
jeste li mi to malo nervozni? Probudili ste se i sve nešto tražite po kući, na poslu, a i sami ne znate što, fokus nula bodova?
Ne brinite, sve je u redu, ne morate zvati 194. To je samo zato jer je danas zadnja utakmica sezone i tijelo se podsvjesno priprema na izostanak šuta.
I k tome utakmica za staviti važ na mjesto koje mu pripada.
Izdržimo još koju uru pa onda lijepo se obuć i krenut na Rujevicu.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Ro-Ro on 29.05.2025, 08:52Ma jebo vas I Dinamo i Hajduk..kakve kalkulacije, po duplu krunu 200% shvatite da uzmemo kantu jos 5 godina zaredom mi nikada necemo biti priznati ili na njihovom nivou pp pitanju HR javnosti ili struke  , ta dva kluba ce uvijek biti dva najveca kluba u Hrvata bez obzira na rezultate nas i ostalik ucesnika HNL ...samo kante se zbrajaju...akp uzmemo duplu krunu mi sluzbeno postajemo po broju trofeja od kada postoji HNS 2 klub u HNL ....
Još kad odigramo onaj Superkup koji se odgodio.  ;D  ;D  ;D  ;D

Quote from: Bobic on 29.05.2025, 08:43
Quote from: kircipijanci on 28.05.2025, 12:49Kako nekom navijaču Rijeke može biti win situacija da izgubimo u finalu kupa?
Ljudi moji koji vam je k, želim trofeje, j*** mi se za druge

Rijeka iznad svih.
Dobro ne pretjerivati sa moraliziranjem i slicnim. Nitko doslovce nije spomenuo da bi trebalo pustit niti hocemo, vjerujem da osvajamo lakse od prvenstva.
Pogledati samo širu sliku sa razumijevanjem.
Nije nam win-win zato jer cemo se nasladivati dinamu, nego jer im jako otezavamo pocetak nove sezone u kojoj cemo mozda opet s njima imati boj za naslov.
Scenarij u kojem osvajamo kup: Dinamo krece direkt u jacu EL skupinu- osvaja vise novca, a krece s europom u ligaskom dijelu sredinom/krajem rujna, ima vremena posloziti ekipu jer zna koliko osvaja i igra za to vrijeme samo hnl u kojem vec moze uhvatiti dobar bez nekog umora.

Scenarij u kojem Belupo osvaja: Dinamo krece kao i mi- u srpnju iscrpljujuci ritam kvalifikacija, dve utakmice tjedno i to za KL gdje je potencijalno manja nagrada, kadar takoder nece definirati jer neznaju donkraja kolovoza dal ulaze i dal imaju ekstra za trosit.
U kojem od pvih scenarija je vjerojatnije da nam se dinamo moze odlijepiti na pocetku sezone?

Ok necemo govorit da je win-win nego «win- ne totalni gubitak i depresija» situacija...

Mi moramo gledat sebe, probat izvuc sta vise para iz europe i probat imat sta siru klupu za HNL, cisto sumnjam ako uđemo u skupine da cemo moc na dva fronta bit jaki, samim time tesko cemo bit jaki u HNL-u ove godine pa bi ja stretan bio sa skupinama EL i da smo među prva 3 naredne godine. Sa ovom prilikom u europi treba klub dignut na viši nivo i dovest mlade koje cemo utržit i tako u krug se penjat da možemo dovest kojekakve Marešiće, Valinčiće itd. a ne da se tresemo dat određenu odštetu a vjerujes da je to potencijal.
Sta se dinama tice svejedno mi je kad krecu i koliko ce dobit, mi smo im izbili dobar novac a sad dal ce zaradit 8 ili 18 briga me jer ionako imaju nadmoćno velik bađet,plaće i moć za naše prilike.

R
Pozdrav ljudi, razbolio sam se nakon slavlja u nedjelju i nažalost nemogu na finale danas. Naime ja sam pretplatnik, a ulaznicu bih prepustio prijatelju koji nije ni član ni pretplatnik. Znali tko da li se to može?

K
Quote from: Riverpool on 29.05.2025, 10:42Pozdrav ljudi, razbolio sam se nakon slavlja u nedjelju i nažalost nemogu na finale danas. Naime ja sam pretplatnik, a ulaznicu bih prepustio prijatelju koji nije ni član ni pretplatnik. Znali tko da li se to može?

Ako se ne varam, morat će nadoplatiti razliku između pretplatnicke/članske i obicne

Kad smo već kod toga, na valu euforije svi žele danas na kup pa dobivam dosta upita od prijatelja koji baš i ne idu. Gdje se može obavit prijepis karte? Moja pretpostavka je isključivo na kućicama, za pretplate znam da se mogu online.
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

K
Quote from: specter on 29.05.2025, 10:54Kad smo već kod toga, na valu euforije svi žele danas na kup pa dobivam dosta upita od prijatelja koji baš i ne idu. Gdje se može obavit prijepis karte? Moja pretpostavka je isključivo na kućicama, za pretplate znam da se mogu online.

S weba od Rijeke :

QuoteUlazi na stadion bit će otvoreni od 17 sati, dok će zapadna blagajna početi s radom od 16 sati, a istočna od 17 sati. Ustupanje ulaznica dostupno je cijelo vrijeme na blagajnama uključujući na dan utakmice.

Quote from: Riverpool on 29.05.2025, 10:42Pozdrav ljudi, razbolio sam se nakon slavlja u nedjelju i nažalost nemogu na finale danas. Naime ja sam pretplatnik, a ulaznicu bih prepustio prijatelju koji nije ni član ni pretplatnik. Znali tko da li se to može?
Ti mogu ja na brzinu postati prijatelj? :neretljak:

Taman mi treba jedna ulaznica za frenda. Ako tko ima viška neka javi.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

R
Quote from: Gnjusna Izdajica on 29.05.2025, 11:03Taman mi treba jedna ulaznica za frenda. Ako tko ima viška neka javi.

A gle ako ti šta znači, prvi si u redu. Ali šansa je ista kao da danas podravske štuke zapale baklju na Ruji