SHNL 6. kolo: Gorica- Rijeka, subota 14.09.2024, 20:00h

Started by beetlebum, 13.09.2024, 08:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Quote from: Starless on 13.09.2024, 15:18
Quote from: robil on 13.09.2024, 14:18Hoće pitat koji novinar trenera zašto Selahi stalno visi na klupi?
Nemamo mi takvih novinara.
Pitao je neko, poprilično konkretno Đaleta i rekao je da njega i Godu vraćaju postepeno.

R
Prošlo je tek 5 kola, ali ako sutra dobijemo privremeno smo 1. 
Mene vesele takve male stvari, pa će bar protiv Šibenika biti pun stadion i prava atmosfera unatoč svoj negativu koja se nakupila.
Gorica je ove sezone sigurni najslabija ekipa u ligi, vjerujem da će oni ispast i nema opravdanja za mogući neuspjeh. To se sutra mora lako pobjediti.  I stvarno se nadam Selahiju 90 minuta, sada kada su otišli Hodža i Banda jasno je da se na Selahija računa. S njime ćemo biti još puno jači. Ako ponovimo igru kao  protiv Dinama, nema Gorica šanse. Vjerovatno će neke minute dobiti Gojak i Perica, Perica bi trebao biti glavni igrač u ovoj ekipi pa se nadam da će čim prije biti spreman za 90 i početi zabijati.

S
Quote from: R13KA on 13.09.2024, 23:16Prošlo je tek 5 kola, ali ako sutra dobijemo privremeno smo 1. 
Mene vesele takve male stvari, pa će bar protiv Šibenika biti pun stadion i prava atmosfera unatoč svoj negativu koja se nakupila.
Gorica je ove sezone sigurni najslabija ekipa u ligi, vjerujem da će oni ispast i nema opravdanja za mogući neuspjeh. To se sutra mora lako pobjediti.  I stvarno se nadam Selahiju 90 minuta, sada kada su otišli Hodža i Banda jasno je da se na Selahija računa. S njime ćemo biti još puno jači. Ako ponovimo igru kao  protiv Dinama, nema Gorica šanse. Vjerovatno će neke minute dobiti Gojak i Perica, Perica bi trebao biti glavni igrač u ovoj ekipi pa se nadam da će čim prije biti spreman za 90 i početi zabijati.

Ovo zaboravite, jer jednostavno... s druge strane neće biti Dinamo. Mi ćemo morat probijati, a to često radimo bezglavo i neorganizirano. Preostaje mi vjerovati u čudo - da Đale dobro pripremi utakmicu.

M
Ovo što Sandro govori. Kakva igra protiv konjušara. Gorica i oni nemaju istu igru ni blizu, ovi se postave ko gazde na terenu, što u HNL-u i jesu a Gorica će se postavit sa busom iza i kontre.
Vremenski uvjeti bi mogli odigrati bitnu ulogu i koliko će nama bit uteg, moglo bi i njima jer će im usporit tranziciju.
U susretu sa Šibenikom su im kod 0:0 u par navrata igrači Šibenika izlazili na golmana, samo vještina i sreća su ih spasili.

Btw, kakvo je vrijeme gore?

Quote from: SandroB on 13.09.2024, 23:31Ovo zaboravite, jer jednostavno... s druge strane neće biti Dinamo. Mi ćemo morat probijati, a to često radimo bezglavo i neorganizirano. Preostaje mi vjerovati u čudo - da Đale dobro pripremi utakmicu.
Uistinu...

Ove tri ekipe protiv kojih smo smo nabili gol razliku 10-0 igrale su dosta otvoreno i ostavile gomilu prostora. Varaždinu, koji nije tako igrao, nismo stvorili jednu ozbiljniju situaciju pred golom. Vidović Rajko je pretpostavljam dovoljno pratio naše utakmice da zna sve ovo što mi znamo.

Ovakva gostovanja stvarno mrzim iz dubine duše.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

M
Danas je Pašaliću rođendan, neka ga proslavi uz projektil zemlja-gol u Goričinoj mreži.

Quote from: moreplovac on 14.09.2024, 09:51Ovo što Sandro govori. Kakva igra protiv konjušara. Gorica i oni nemaju istu igru ni blizu, ovi se postave ko gazde na terenu, što u HNL-u i jesu a Gorica će se postavit sa busom iza i kontre.
Vremenski uvjeti bi mogli odigrati bitnu ulogu i koliko će nama bit uteg, moglo bi i njima jer će im usporit tranziciju.
U susretu sa Šibenikom su im kod 0:0 u par navrata igrači Šibenika izlazili na golmana, samo vještina i sreća su ih spasili.

Btw, kakvo je vrijeme gore?

Malo paducka pa stane pa evo sad opet nešto sitno pada.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: moreplovac on 14.09.2024, 11:18Danas je Pašaliću rođendan, neka ga proslavi uz projektil zemlja-gol u Goričinoj mreži.
Navodno mu Jakir prvi čestitao.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Quote from: Fornax on 14.09.2024, 12:25
Quote from: moreplovac on 14.09.2024, 11:18Danas je Pašaliću rođendan, neka ga proslavi uz projektil zemlja-gol u Goričinoj mreži.

Jakir ima aplikaciju koja šalje rođendanske čestitke u 00:01 svim igračima koje bi on jednog dana volio vidjeti u klubu koji on vodi.
Moderan čovjek za moderna vremena!  :neretljak:

Quote from: Vado Magnar on 14.09.2024, 12:45
Quote from: Fornax on 14.09.2024, 12:25

Jakir ima aplikaciju koja šalje rođendanske čestitke u 00:01 svim igračima koje bi on jednog dana volio vidjeti u klubu koji on vodi.
Moderan čovjek za moderna vremena!  :neretljak:

Sergej Jakirović čestita Marcu Pašaliću rođendan, Zagreb, 2024, kolorizirano
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

Sigurno mu je to složio analitičar, a mi doveli nekog iz Uskoka...  ???   8)
#navodninavijač

M
Toliko se sralo po Pašaliću, on će vamo on će tamo, želi otići iz Rijeke, a čovjek šuti i igra za Rijeku.

Quote from: moreplovac on 14.09.2024, 13:53Toliko se sralo po Pašaliću, on će vamo on će tamo, želi otići iz Rijeke, a čovjek šuti i igra za Rijeku.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

Gojak u početnom sastavu.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Standardno Janković krilo a Gojak umjesto hodze selahi očito zbog ugovara je na klupi.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "