Radomir Đalović

Started by tomyrijeka, 23.09.2024, 16:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S time da je ovdje bar jedna dio priče bitno drugačiji jer je Đalović završio na hitnoj s razbijenom arkadom. Jasno je što je bio povod. Nije išao doma (sad karikiram) jer mu je bilo teško ili jer je bilo finale kupa. Išao je jer je dobio po glavi.
A čarke na relaciji Đalović-klub su posljedica loših damage control izjava samog kluba.

Ali pitanje je kakav odnos on razvija s igračima kada toliko čudnih situacija se javlja oko njega.

Quote from: Vado Magnar on 27.09.2025, 13:57Đalović završio na hitnoj s razbijenom arkadom.

Istina je negdje između natečene usnice i razbijene arkade.

Više vijesti je napisalo da je odradio trening do kraja.
Iz svih ovih "novinskih" informacija ništa se ne može zaključiti. Jednom se piše da su pričali što i kako dalje, jednom da nije htio razgovarati.... Ono što mi u svemu iskače je istup Viola koje bez rukavica Đaleta krive za to što se desilo. Inače Ultrasi nisu poznati po tome da idu niz dlaku upravama, a i Viole su znale "reda raditi" pa je za zamisliti se.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: moreplovac on 27.09.2025, 11:24Nema straha, mislim da on pikira na jedan drugi posao. Sretno mu.

Nadam se. Daleko mu kuća od klupe Rijeke.

K
CELJE je pobijedilo Maribor 3:0 u 10. kolu slovenskog prvenstva. Ovom pobjedom Celje se na prvom mjestu privremeno odvojilo od drugoplasiranog Kopera i trećeplasiranog Maribora na 11 bodova prednosti. Domaćina je u vodstvo doveo hrvatski napadač Franko Kovačević, koji je zabio u 11. minuti. Isti igrač poentirao je i u 63. minuti, a konačnih 3:0 postavio je Matej Poplatnik u 90. minuti utakmice.

Z
07.10.2025, 09:09 #1161 Last Edit: 07.10.2025, 09:10 by Zelko Maler
Đale nije normalan ako to uzme. Još je dobio onaj psiho look. U Turskoj treneri jako kratko traju i obično su gašenje požara. Njemu treba odmor do proljeća barem, odi negdje na Maldive, Bali, dobio si lovu od otpremnine, dobio je i bonus za naslov prvaka, pusti nogomet sad jedno vrijeme.

E
Quote from: Zelko Maler on 07.10.2025, 09:09Đale nije normalan ako to uzme. Još je dobio onaj psiho look. U Turskoj treneri jako kratko traju i obično su gašenje požara. Njemu treba odmor do proljeća barem, odi negdje na Maldive, Bali, dobio si lovu od otpremnine, dobio je i bonus za naslov prvaka, pusti nogomet sad jedno vrijeme.

Još je ,,hot shit", za godinu dana?

Z
čak i ovaj Maribor mu je po meni bio nepotreban.

Z

D
Da pogodim, sljedeci angažman mu je hull?

Via Zrinjski.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

R
Reprezentacija čeka